2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Selam güzel ekim anneleri ve melekleri nasılsınız bakalım?

çok şükür doktora gitim geldim. Herhnagi bir sorun yok 2 gün istirahat dedi. Progestana yine devam bebeğimizide yine gördük 5 günde bile büyümüş maşallah.
Darısı hayırlı haber almak isteyen tüm annelere olsun. :16::emir_bebek:

Kan tahlili sonuçlarını aldım ve hemşire enfeksiyon görünüyor dedi.bunun düşük yapma riski var mı.çok korkuyorum.yada böyle olunca ne yapıyorlar.ilaçla geçiyormu acaba.
dr un muayene etmesi lazım. nerede enfeksiyon var, anlaması için dr sana en doğru cevapları verir. tedavisi vardır, rahat ol.

canlar merhaba haber vermek içn girdim..
dün kürtaj oldum arkadaşlar malesef bebeğimi aldılar artk aranızda olamıcam :14:
R abbim meleklerinizi hayırlı evlat etsin sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize

çok geçmiş olsun canım. inş yakın zamanda, yeniden güzel haberler alıp bizimle paylaşırsın.

neva7

mesajını alıntı yapmıştım ama çıkmamış:44:.
:nazar::nazar::nazar: ultrasondaki ufaklık kendini belli etmiş maşallah. Allah tamamına erdirsin canım.

neslihakan sabah erkenden dr a gidecekti. sanırım şu sıralar dr dadır veya eve yeni gelmiştir.

canım ya gördüm ama bilgim olmadığı için birşey yazamadım. hatta bunu yazacaktım ama kurusa bakma unuttum. mazeretim var:)
hayır da hemşire enfeksiyon görünüyor demişti seni yönlendirmemiş mi dr a veya herhangi bir ilaca.. anlamadım nasıl öylece gönderdi. yoksa sadece laboratuvarda hemşire mi..eğer öyleyse canım dr a göstermen lazım. cts günü keşke dün sorsaydın..

canım benim 29 unda adet günüm ancak bu sefer 18 sinden sonra başladı sancı 25 inde daha yoğunlaştı ağrı ve ay sonunda bitti. hormonlardan erteleme ve erkenleme:) olmuş olabilir. yoksa bu zamana kadar adetli olurdum.

hoşgeldin canım. daha küçük. biraz büyüsün keseni de görürsün inşallah.. bebişini de ...

Canım sağlık ocağı na gitmiştim.oradaki hemşire söyledi.ben tiroit ile ilgili şüphelerimle uğraşırken bir de bu çıktı.hemşire sadece dr.a gittiğinde idrar testi ister dedi.tabi korktum.çok kötü bir durummu acaba diye.bir kere düşük olunca herşeyden korkar oldum.

Az derken ne kadar? Benim sınır 0.8 olması gerekirken, 1.08 gibi bişeydi sanırım.

canım baktım şimdi idrar da az bakteri yazıyor bi sayısı filan yok :26:

çok şükür doktora gitim geldim. Herhnagi bir sorun yok 2 gün istirahat dedi. Progestana yine devam bebeğimizide yine gördük 5 günde bile büyümüş maşallah.

:nazar: hadi gözünaydın çok sevindim güzel haberle gelmene

Kızlar benim dün gece kanamam oldu biraz:(çok korktum bir kaç damla kan görünce..Hemen doktoru aradık progestan koymuştum hemen iyi yapmışsın dedi..Sabah 9 da çağırdı,gittik neyse herşey yolunda...Bebişimiz büyümüş 8 haftalık olmuş kalp atışlarını da duyduk yeniden:)İçimize su serpildi valla...

toplu alıntı yapmayı bilmediğimden tek tek cevap yazamadım Cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Bir anlık korku çok etkiledi birden beni.
İnşallah hiç bir arkadaşımız böle sorunlar yaşamaz.

canım baktım şimdi idrar da az bakteri yazıyor bi sayısı filan yok :26:

:nazar: hadi gözünaydın çok sevindim güzel haberle gelmene

Sağol canım benimiçime su serpildi. Doktorumuzun içimizin rahat olması için kalp atışlarını yeniden dinletti. :emir_bebek:

Kızlar benim dün gece kanamam oldu biraz:(çok korktum bir kaç damla kan görünce..Hemen doktoru aradık progestan koymuştum hemen iyi yapmışsın dedi..Sabah 9 da çağırdı,gittik neyse herşey yolunda...Bebişimiz büyümüş 8 haftalık olmuş kalp atışlarını da duyduk yeniden:)İçimize su serpildi valla...

Seninde gözün aydın canım. Aynı sorunu bende yaşadım çok şükür biraz geldi ve durdu tekrarlamadı. Progestana devam ediyorum 15 gün daha:emir_bebek:

ekim anne adayları herkese merhaba..bende aranıza dün katıldım.6 haftalık hamileyim kese ve bebek göründü ama endişeliyim çünkü 1 sene önce mol gebelik geçirdim ve kürtaj oldum.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..

merhaba hamişlerr ben geldimmm.kızlar bebişleriniz hareket ediyormu.ben dünden beri hissediyorum hareketlerini.ultrasonda da çok hareketliydi maaşallah hiç yerinde durduğu yok şimdiden.sizde de oldumu?

bende ikiz annesi olucam allahım nasip ederse canımm =)) benim bulantılar fenaaa hatta 4 haftalıkken başladı düşünn :52: doktorum herşeyi 2 kat daha fazla yaşayacağımı söyledi ikiz olduları için.. allahım sağlıkla doğduğu günleride gösterir inşalllaaahhhhhh.. ayrı yumurta ikizimi canım seninkiler??

canım çok sevindim ikiz olmasına benim ilk gebeliğimde ikizdi ve herşeyi 2 kat fazla yaşadım zor ama güzeldi inş. sen zorlanmadan sağ salim kucağına alırsın ikizlerini...

mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu

Canım sağlık ocağı na gitmiştim.oradaki hemşire söyledi.ben tiroit ile ilgili şüphelerimle uğraşırken bir de bu çıktı.hemşire sadece dr.a gittiğinde idrar testi ister dedi.tabi korktum.çok kötü bir durummu acaba diye.bir kere düşük olunca herşeyden korkar oldum.
tatlım sen pzt sabahtan dr a git. bu zaman zarfnda bol su iç.. suyu ihmal etme.. enfeksiyonun sanırım en doğal ilacı.. sancın falan var mı..

süpersin canım.. süpersiniz.. maşallah... tüm iyi güzel sonuçlara..

ayy başta kanamayla başlayınca .. neyse sonu iyi ... 8 haftalık ha.. tatlı şey...maşallah...

toplu alıntı yapmayı bilmediğimden tek tek cevap yazamadım Cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Bir anlık korku çok etkiledi birden beni.
İnşallah hiç bir arkadaşımız böle sorunlar yaşamaz.
tatlım alıntı ile cevap ver kısmının yanında "+ var orayı tıklayarak istediğin yorumları ekleyebiliyorsun.. ve konuya cevap veri tıklıyorsun.

ekim anne adayları herkese merhaba..bende aranıza dün katıldım.6 haftalık hamileyim kese ve bebek göründü ama endişeliyim çünkü 1 sene önce mol gebelik geçirdim ve kürtaj oldum.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..
tatlım hoşgeldin.. o geçmişi unuttu. güzel şeyler düşün.. şimdi moralin çok iyi olması lazım.. inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

merhaba hamişlerr ben geldimmm.kızlar bebişleriniz hareket ediyormu.ben dünden beri hissediyorum hareketlerini.ultrasonda da çok hareketliydi maaşallah hiç yerinde durduğu yok şimdiden.sizde de oldumu?

heyecanlandım kıpır kıpır oldun sen böyle yazınca.. bakalım 6 sında inşallah göreceğiz bebeğimizi..

mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu

tatlım sağlık ocağına gitmedim.gidenler olmuştu . genel gebelik vizit tahlil ve testleri yapıyorlar sanırım.. bugün de cts günü olduğu için sormak mümkün değil. bize yakın da değil. hani arayabilirdik ama dediğim gibi kapalı.. gidenler varsa arada böyle sor giden varsa yazar..

Son düzenleme:

evet yapılıyor. ben nezle için gitmiştim doktor gebelik takvimi çıkardı ultrason dışında özele gitmene gerek yok dedi( ama ben gitmeye devam edicem) şeker yüklemesi, tüm kan tahlilleri vs yapılıyormuş . ham de öncelikli olarak.

yok canım bu haftalarda hissetmen cok zor
bagırsak hareketleridir
2.çocugunsa daha erken hissedebilirsin ama 9 haftalık sanmıyorum

canım ben bir kere değişik bir hareket hissettim doktorum mümkün değil bağırsak hareketleri ile karıştırıyor genelde hamileler dedi :) hareket ediyorlar hatta dokunma duyuları gelişmiş ama bizim şu an hissedeceğimiz kadar değilmiş.

slm canım, evet sağlık ocakları birçoğunu yapıyo testlerin.ben ilk gittiğimde öyle bilgi vermişlerdi.çoğunu yapıyoruz yapılmayanlar i.in de isterseniz hastaneler önerebiliyoruz demişti.

canım bana sağlık ocağındaki hemşirenin dediği şuydu: 2li ve 3lü testler (bir test daha söyledi aklımda değil:)) dışındakileri burda yapıyoruz.

Merhaba kızlar benim bir sorum olacak
sol kalçamda batma var yûrûyemiyorum bebişte sol tarafta ama bu kadar erken olvrmu ya cok canim yaniyor sol adimımda üzerine basamiyorvm lütfen cvp verin banada

Back
X