Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr un muayene etmesi lazım. nerede enfeksiyon var, anlaması için dr sana en doğru cevapları verir. tedavisi vardır, rahat ol.Kan tahlili sonuçlarını aldım ve hemşire enfeksiyon görünüyor dedi.bunun düşük yapma riski var mı.çok korkuyorum.yada böyle olunca ne yapıyorlar.ilaçla geçiyormu acaba.
canlar merhaba haber vermek içn girdim..
dün kürtaj oldum arkadaşlar malesef bebeğimi aldılar artk aranızda olamıcam
R abbim meleklerinizi hayırlı evlat etsin sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş..
kendinize çok iyi bakın iyi geceler hepinize
neslihakan sabah erkenden dr a gidecekti. sanırım şu sıralar dr dadır veya eve yeni gelmiştir.
canım ya gördüm ama bilgim olmadığı için birşey yazamadım. hatta bunu yazacaktım ama kurusa bakma unuttum. mazeretim var:)
hayır da hemşire enfeksiyon görünüyor demişti seni yönlendirmemiş mi dr a veya herhangi bir ilaca.. anlamadım nasıl öylece gönderdi. yoksa sadece laboratuvarda hemşire mi..eğer öyleyse canım dr a göstermen lazım. cts günü keşke dün sorsaydın..
canım benim 29 unda adet günüm ancak bu sefer 18 sinden sonra başladı sancı 25 inde daha yoğunlaştı ağrı ve ay sonunda bitti. hormonlardan erteleme ve erkenleme:) olmuş olabilir. yoksa bu zamana kadar adetli olurdum.
hoşgeldin canım. daha küçük. biraz büyüsün keseni de görürsün inşallah.. bebişini de ...
Az derken ne kadar? Benim sınır 0.8 olması gerekirken, 1.08 gibi bişeydi sanırım.
Selam güzel ekim anneleri ve melekleri nasılsınız bakalım?
çok şükür doktora gitim geldim. Herhnagi bir sorun yok 2 gün istirahat dedi. Progestana yine devam bebeğimizide yine gördük 5 günde bile büyümüş maşallah.
Darısı hayırlı haber almak isteyen tüm annelere olsun.![]()
canım baktım şimdi idrar da az bakteri yazıyor bi sayısı filan yok :26:
hadi gözünaydın çok sevindim güzel haberle gelmene
Kızlar benim dün gece kanamam oldu birazçok korktum bir kaç damla kan görünce..Hemen doktoru aradık progestan koymuştum hemen iyi yapmışsın dedi..Sabah 9 da çağırdı,gittik neyse herşey yolunda...Bebişimiz büyümüş 8 haftalık olmuş kalp atışlarını da duyduk yeniden:)İçimize su serpildi valla...
bende ikiz annesi olucam allahım nasip ederse canımm =)) benim bulantılar fenaaa hatta 4 haftalıkken başladı düşünndoktorum herşeyi 2 kat daha fazla yaşayacağımı söyledi ikiz olduları için.. allahım sağlıkla doğduğu günleride gösterir inşalllaaahhhhhh.. ayrı yumurta ikizimi canım seninkiler??
tatlım sen pzt sabahtan dr a git. bu zaman zarfnda bol su iç.. suyu ihmal etme.. enfeksiyonun sanırım en doğal ilacı.. sancın falan var mı..Canım sağlık ocağı na gitmiştim.oradaki hemşire söyledi.ben tiroit ile ilgili şüphelerimle uğraşırken bir de bu çıktı.hemşire sadece dr.a gittiğinde idrar testi ister dedi.tabi korktum.çok kötü bir durummu acaba diye.bir kere düşük olunca herşeyden korkar oldum.
süpersin canım.. süpersiniz.. maşallah... tüm iyi güzel sonuçlara..Selam güzel ekim anneleri ve melekleri nasılsınız bakalım?
çok şükür doktora gitim geldim. Herhnagi bir sorun yok 2 gün istirahat dedi. Progestana yine devam bebeğimizide yine gördük 5 günde bile büyümüş maşallah.
Darısı hayırlı haber almak isteyen tüm annelere olsun.![]()
ayy başta kanamayla başlayınca .. neyse sonu iyi ... 8 haftalık ha.. tatlı şey...maşallah...Kızlar benim dün gece kanamam oldu birazçok korktum bir kaç damla kan görünce..Hemen doktoru aradık progestan koymuştum hemen iyi yapmışsın dedi..Sabah 9 da çağırdı,gittik neyse herşey yolunda...Bebişimiz büyümüş 8 haftalık olmuş kalp atışlarını da duyduk yeniden:)İçimize su serpildi valla...
tatlım alıntı ile cevap ver kısmının yanında "+ var orayı tıklayarak istediğin yorumları ekleyebiliyorsun.. ve konuya cevap veri tıklıyorsun.toplu alıntı yapmayı bilmediğimden tek tek cevap yazamadım Cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Bir anlık korku çok etkiledi birden beni.
İnşallah hiç bir arkadaşımız böle sorunlar yaşamaz.
tatlım hoşgeldin.. o geçmişi unuttu. güzel şeyler düşün.. şimdi moralin çok iyi olması lazım.. inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi.ekim anne adayları herkese merhaba..bende aranıza dün katıldım.6 haftalık hamileyim kese ve bebek göründü ama endişeliyim çünkü 1 sene önce mol gebelik geçirdim ve kürtaj oldum.inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..
merhaba hamişlerr ben geldimmm.kızlar bebişleriniz hareket ediyormu.ben dünden beri hissediyorum hareketlerini.ultrasonda da çok hareketliydi maaşallah hiç yerinde durduğu yok şimdiden.sizde de oldumu?
mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu
mmerraba kızlar sze bişey sorrmak istiyorumm bu gebelikte yapılan kan tahlilleri yani 1.tremesterr 2. tremester ve 3.tremesterr tahlillerri sağlık ocaklarında yapılıyormmu
merhaba hamişlerr ben geldimmm.kızlar bebişleriniz hareket ediyormu.ben dünden beri hissediyorum hareketlerini.ultrasonda da çok hareketliydi maaşallah hiç yerinde durduğu yok şimdiden.sizde de oldumu?