canım ara öğün şeklinde azar azar yersen kilo almazsın hatta kilo almanıda dengelemeiş olursun. Sabah protein için mutlaka peynir tüket. ara öğün olarak meyve yada kan üzümü 2 adet kuru kayısı 1 adet incir gibi ara öğünler tüketmelisin .. mutlaka hergün süt içmeliyiz. 1 kase yoğurt yemeliyiz. abur cubur yemezsekte sanırım ilk 3 ayı kilo almadan atlatabiliriz.
tabi en önemlisi bebeklerimizn sağlığı
inşallah almam hatta versem de fena olmaz :) sizler fit başladınız sanırım. ben veremeden hamile kaldım
Merhabalar kızlar;
Ya aranızda sigara içen varmı? Hamile oldugunuzu öğrendikten sonra ne yaptınız içmemek için? Ben içiyordum dün öğrendim hamile oldugumu hemen paketi attım ama açıkcası zorlanıyorum tüyoları olan varmı aranızda ?
Rica ederim cnm ne demek birbirimize yardım etmemiz lazımki hep birlikte mutlu sona erelim. Ben doktorumu 1.5 sene evvel düşük yaptıgımda tanımıstım ve cok memnun kalmıstım açıkcası sabaha karşı evde kanamam başlamıştı sabah 9a kadar telefonda benimle uyumadan bekledi. Op. Dr Berra Önsoy Gidemez , İstanbul Bahçelievlerde kendi muayenehanesi var.Cok cici cok sevecen ayrıca cok iyi bir doktor bana göre. Ve şöyle bir güzelliğide istedigin heran gece gündüz ulaşabilmen.Yani seninde dedigin gibi göreceli bir durum ama bu stresli günlerde beni rahatlatması bile cok iyi benim icin.
çok sağolasın çok iyi bir doktorun var sanırım
evet liste yapıp göndermesi bile doktorun ilgili oldugunu gösterir bende cumartesi günü gitmek istiyorum ama randevular dolmus oluyor genellikle doktorların ihsallah dolu degil ise bende bir randevu almaya calısıcam berra hanıma tesekkürler
inşallah almam hatta versem de fena olmaz :) sizler fit başladınız sanırım. ben veremeden hamile kaldım
Fit olduğumu söyleyemeyeceğim açıkçası benimde 4 kilo kadar normalde fazlam var. Ama önemli olan bundan sonrası . Beb ek zaten yediklerimizden değil şuan da kandan besleniyor. Azar azar sağlıklı olacak şekilde beslenmeye gayret gösteriyorum. Canımı çektiği şeyler oluyo inan ama az az tüketmeye özen gösteriyorum. Herşeyin azı karar çoğu zarar. Tbai ne kadar tutarım kendimi bilmiyorum. İstersen bi diyetis. beslenme için yardım alabilirsin.
napcas bu kiloları yaa ben de 172 boy 76 kilo.dediğin gibi veremeden hamile kaldım :))
bundan sonrası önemli dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. şişmeye çok müsaitim çünkü :)
[TABLE="width: 1036"]
[TR]
[TD]Anne Adı[/TD]
[TD]Yaş[/TD]
[TD]Şehir[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk[/TD]
[TD]Cinsiyeti[/TD]
[TD]Bebeğin Adı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuana202[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Suudi Arabistan[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[TD]28.09.2013[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Elis - Aras[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karma_x[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[TD]28.09.2013[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ege6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]01.10.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erda_06[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]01.10.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurberra[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]26.12.2012[/TD]
[TD]02.10.2013[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaekti[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]27.12.2012[/TD]
[TD]03.10.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fasulye06[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]27.12.2012[/TD]
[TD]04.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]red2000[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Niğde[/TD]
[TD]29.12.2012[/TD]
[TD]05.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İnci - Ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]inatcikeci[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Yozgat[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[TD]05.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ceren - Eren[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saoz[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.12.2012[/TD]
[TD]06.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miragebloom[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]08.10.2013[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfy_9185[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[TD]02.01.2013[/TD]
[TD]09.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ervamert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betyvilma[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]04.01.2013[/TD]
[TD]11.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]defne46[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]04.01.2013[/TD]
[TD]12.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Defne - Çınar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]12.10.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goknur2815[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]07.01.2013[/TD]
[TD]14.10.2013[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anqelik[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Erzurum[/TD]
[TD]08.01.2013[/TD]
[TD]15.10.2013[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ahmet Berkay - Zeren Ahsen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]organikögretmen[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Zonguldak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
napcas bu kiloları yaa ben de 172 boy 76 kilo.dediğin gibi veremeden hamile kaldım :))
bundan sonrası önemli dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. şişmeye çok müsaitim çünkü :)
cnm genelde kilon fazla olunca hamilelikte çok kilo almıyorsun.nekadar zayıf olursan okadar kilo.ben oğluma hamile kaldığımda 54 kiloydum.sonra ilk 3 ayda 38 kiloya indim kusmalarım çok fenaydı.ve doğuma 74 kiloyla girdim düşün yani.tam 20 kilo alarak.şuan oğlum 10 aylık.asla veremem ben bu kiloları dedim ama peşinden öle bi koşturuyor ki şuan 55.5 kilodayım.sadece 1.5 kilo fazlam kaldı.ama hamile kalınca iş değişti.gerçi bende hamilelik tansiyonu çıktı aşırı derecede ödemim vardı benim.ama çok fazla çatlaklarım var.kilo önemli değil verilirde çatlaklara lütfen dikkaattt.bana hatıra kaldılar
canım bana dr. adet bitiminin 16 günü başla dedi başladım bitti ilaç bir kutu daha al ve başla dedi. baş dönmesi çok yapıyor.
cnm genelde kilon fazla olunca hamilelikte çok kilo almıyorsun.nekadar zayıf olursan okadar kilo.ben oğluma hamile kaldığımda 54 kiloydum.sonra ilk 3 ayda 38 kiloya indim kusmalarım çok fenaydı.ve doğuma 74 kiloyla girdim düşün yani.tam 20 kilo alarak.şuan oğlum 10 aylık.asla veremem ben bu kiloları dedim ama peşinden öle bi koşturuyor ki şuan 55.5 kilodayım.sadece 1.5 kilo fazlam kaldı.ama hamile kalınca iş değişti.gerçi bende hamilelik tansiyonu çıktı aşırı derecede ödemim vardı benim.ama çok fazla çatlaklarım var.kilo önemli değil verilirde çatlaklara lütfen dikkaattt.bana hatıra kaldılar
pardon 48 yazacaktım 38 çıkmış:9
Hemen arayıp sordum kendisinin açıklaması şu şekilde az olmak kaydı ile çok canımız isterse eğer tadımlık diye belirtti.Birde güvenilir biryerden ise.arkadaşlar sushi kesinlikle yenmemesi lazım diye biliyorum ben.çiğ ete dokunulmaması konusunda bile uyarılıyoruz.bi sorsanız dr.a acaba yanlışlıkla mı yazdı sushi yenebilir diye?
bende su içsem yarıyor diyenlerdenim :) birbirimizi motive edicez destekleyip çok kilo almadan atlatacağız :) En önemlisi bebeişlerimizi kucağımıza alacağız. Nasıl güzel kokarlar dimi doğduklarında çok başka bir duygu ayy hala şaşkınım ben
tabii ki öncelikle bebeğim sağlıklı olsun ama çirkin bi annesi olsun istemiyorum o yüzden dikkat etmem gerekiyor değil ŞART :)))
hatıra olarak güzel hamilelik resimlerim kalsın sadece mümkünse
canım hatırlarsan aramızda 1 gün var. benim 271 844 en son cumartesi 2083 çıktı sonuçlarım. dün doktor keseyi gördü. her şey normal dedi. iki hafta sonra kalp atışlarını duyup annenin genel sağlık durumuna bakacağızz dedi. kalp atışını duyunca detaylı bilgi vericem dedi.
kese 7 mm. di. 5 hafta gebelik ile uygun gebelik dedi. bende durumlar böyle.
Bende Folbiol kullanıyorum ama herhangi bir yan etkisi yok henüz..
kızlar merhaba ben cuma gününe randevu aldım tam randevu gününde beişim 5+3 haftalıkl oluyor acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?