bol bol ılık su içiyor muyuz???????????/
canım aynısı benimde oldu peçeteye değil de çamaşırıma gelmişti. aynen böyle perşembe cuma ydı.. cumartesi günü yakınımdaki tıp merkezine giderim demiştim ama dr izinliymiş. başka bir yere gidiyim dedim. oraya da geç kalmışım işten dolayı. öğleden sonra çalışmıyorlarmış. özel dr gittim. çünkü hafta sonu içim içimi yerdi. bana sorarsa sen de git. ama yok pazartesini beklerim diyorsan sözüm ama ben bekleyemezdim şahsen. panik yap diye demiyorum. zaten okuduğum kadarıyla kesilmiş. benim de cumartesi öğlene kadar yoktu. ama yine de gitmek istedim. Bugün cuma henüz vaktin var. ister sağlık ocağına, ister hastaneye ister tıp merkezlerine ssk varsan 20 lira falan oluyor muayene ücreti.. bence bir görsün. progestan verir. belki müdahele etmesi gerekecek birşeydir. Yani evet herkes de oluyor ama farklı da olabilir. o riske ben giremem açıkçası. içinde kalmasın diye diyorum. ha gerek olmayabilir de.. ama ben asla keşke gitmeseydim demiyorum. belki başka şeyleri de sorabilirsin. vitamin şu bu.. yani aklına gelmiyor şuan ama..
ama dediğin gibi endişelenme bitmiş zaten.. hani bir belirti bir işaret olabilir diye.. Hıı bol su iç..
teşekkür ederiz. inşallah biz de sizin gibi yeni doğacak olanlara destek oluruz. allah uzun ömür versin kızımıza.. çatlak falan oluyormuydu. yani ileride görecez dr umuza zamanla da sorarız ama bunun için krem sürüyor bazıları ama çoğu da zeytinyağ sürüyormuş. siz ne yaptınız nasıl geçirdiniz o günleri ..
canım o yasa henüz çıkmadı.. çıkamadı. geri çekildi. çıkarımıyorlar çoğu dr un çoğu sağlık sektörüyle ilgilenenlerin tepkisini çekeceklerinden sanırım. yani dr un özel muayenesi oluyor aynı zamanda devlette çalışıyor. Aslında bu da iyi oluyor. Canım önce cevap vermiştim ama özelde de yapabilirsin. dr unda doğuma girebiliyor.. bu kadar endişen varsa sor.. açıkçası ben sormadım çünkü doğuma çok var bu günleri geçelim deyince sormadım. bir dahahine sorarım ama.. özelde doğum yapmak istesem siz de doğuma gelecekmisiniz diye..
ama dediğim gibi bildiğim duyduğum şahit olduğum tüm özel drlar geliyor.tabi o gün çok önemli randevusu yoksa.
hayırlısı canım.. inşallah.. hoşgeldin.
çok şükür. inşallah canım..
takma canım bu durumu. öyle ben çok duydum. ama kötü anne olduğunu falan düşünme. ilgisi yok.. sadece daha tecrübeli oluyorsun.. öyle düşün.. kötü anne nasıl olursun biliyormusun.. üzme kendini ki bebeğin de iyi olsun.. yemeğine içmene dikkat et.. dinlemene de ..
canım şimdi bilmiyorum tam sen ne durumdasın.. testler yapıldı mı.. ne durumdasın.. bunlarla ilgili sorabilirsin. alman gereken vitaminler folik,demir vs. ya da başka bir şikayetin var mı. çalışıyorsan ortam. mesala kimsayal vs mi..

heyacanlandım:))