Simdi kimyasal dedin yaben bir boya firmasinin laboratuarinda calisiyorum maske havalandirma var ama nasl gececek bi hamilelik , umarim bebegim zarar gormez
henuz cok yeni diye soylemedim is yerine bakalim ilmadi istemeyerekten de olsa birakicam mecburen
var mi aranizda benim gb kimyager olup laboratuarda calisan ?
dr la konuş nasıl bir ortamda çalıştığını hem bilgi de almış olursun yönlendirir seni hem de işverene gidip böyleyken böyle diyebilirsin. canım yine iyi niyetle durumunu anlat. belki düşündüğün gibi olmaz dr un söylediği gibi bir ortamda çalışabilirsin yani senin şartlarına uygun. sonuçta işveren de kendince haklı. orta yol bulmalı. ayrıca personelini de kaybetmek istemez. kim gelse aynı sebep olacaktır. senin de şartlarına uyacaktır. uyumalıdır. ama sorun olursa işten sakın çıkma. doğum parası falan alıyorsun. doğuma kadar çalış. tabi uygun şartlarda. yok illa gireceksin boyaya denilirse araştır. internette araştır çevrene sor kimyager olanlara sor . maalesef canım hamile kimyager tanıdığım da olmadı.
Ama mutlaka bir çaresi vardır. inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
evet bende duydum. ama işte ben de polip olunca gündüz de oluyor. grip gibiyim sürekli grip misin deniliyor . polip var bende.. ancak akşam ve sabah dediğin gibi daha ağır oluyor.Burun tuıkanıklığı bende de oluyor özellikle sabah ve akşam yatarken . Hamilelik sürecince normal olduğunu duymuştum.
bilgin olsun.
pıt pıttt gelsin hoşgelsin...........SAĞOL CNM, benim karından göründü kesecik... senin vajinal mı göründü?
1martta da pıt pıtlar için gidicez inşallah..
heyecanlıyım şuanda ya,bir an önce cıksn tahlil sonuclarım inşallah temiz çıkar...
son 2 saat...
inşallah..
maşalllah...hayırlı cumalar annecikler biz geldik doktordan karından kesemizi gördük 12mm doktorum birde vajinal baktı ozaman yolk kesesinide gördük ve içindeki şu noktacık bebişin dedi Allahıma şükürler olsun 10 gün sonrada pıt pıt larını duyucaz inşallahhhhh darısı isteyen herkesin başına :):)
iyiyiz bakıyoruz teyzesi..teşekkürlercanlar nasılsınız bebişlere iyi bakıyosunuz demi onlar bizim meleklerimiz:))
Kızlar benide aranıza alın bende salı gunu ogrendım hamıle oldugumu beta hcg 3018 cıktı fakat kese falan gorunmedı doktor daha cok kucuk o yuzden gorunmemıs olabılır dedı ve 2 hafta sonra tekrar cagırdı.
hoşgeldin....görünür görünür.. inşallah iyi gelişir.