kizlar kahverengi lekelenme ceken varmi ilk ogrendigim zamanlarda olmustu doktor normal dedimisti telaslanma bu aylarda olur dedi sonra kesildi uzun zamandir yoktu 3gundur tuvaletimi yapinca silerken geliyor ic camasirimda gormuyorum hep tuvalete gidince goruyorum boyle olan var mi :-(
bazı gebeliklerde lekelenme oluyor, sürekli lekelenmesi devam edip bebekleri sağlıklı doğan çok var. dr a bildir yeterli. o gerekli önlemleri alır.
Herkese güzel hamilelik geçirmesini diliyorum.benim yolculugum burda sona erdi arkadaslar.dun kanamam başlamıştı doktor hemen gel dedi gittik Sivas'a kesenin gelişimi Durmuş dun aksam düşük başladı.bugun eve geldik.istanbuldan annemde yanıma geldi Sivas'a hastaneye.persembe ya da cuma kontrole çağırdı doktor.bide bazı testler yapılıp araştırılacak.
canım, çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. kendini üzmemeye çalış, sağlıksız bebekler erkenden düşüyor, onun için hayırlısı böyledir belki. öyle düşün. ben de 1 tane kayıp yaşadım(sebebi belli değil, oluyor dediler), üzüntüsünü çok iyi biliyorum. eğer bebek sağlıksızsa, erken dönemde gitmesi daha iyi oldu, diye kendimi teselli ettim. ne kadar geç olursa acısı o denli büyük oluyor. Allah kolaylık versin canım sana. inş kolay atlatırsın. böylesi daha hayırlı oldu belki de. testlerini yapsınlar, nedeni çıkar inş.
merhabalar kızlar size bişi sormak istiyorum bnm bazen yürürken bazen otururken karnımın alt bölgesinde rahim bölümünde batma oluyo vebişimi oluyo diye korkuyorum bu gün arabada falan çok oldu korktum dün bebişimin kalp pıtpıtlarınıda duydum ama endişe ediyorum......
rahim, kasılıp gevşeyerek kendini gebelik için hazırlıyor, büyütüyor. çok normal bunlar. herkes farklı oranda hisseder ama bende de çok oluyordu, henüz başlamadı şimdiki gebelikte... arada sancı gibi oluyor sadece...
Bugün sabah burnum kanadı çok korktum tansiyonumu olcturdum 13-8 iyiydi
Yeni bir kadın doğumcuya gittim gebelikle alakası yok dedi keseyi karnimdan görmeye çalıştı kese yok dedi ben döndüm geç döllenme dedim ha evet olabilir dedi nedirubu benim drlardan çektiğim.
Betahcg 1000 civarı cikmaliymis 1500 civarı çıkarsa dış gebelik dedi
Daha dakka bir gol bir ne kadar hissizler
Hastanedeyken fenalastim tansiyonum 10-6 oldu
Buna rağmen betahcg için kan aldılar bişey olmaz dediler
Hormonlar yine aktif agladim ağladım...
önceki değerine göre 1000 ve 1500 ü ayrı yorumlamıştır dr un. dış gebelik olup olmadığını 5. hafta civarı ultrasonla görür dr. erkenden yapılan yorumlara ben çok güvenemiyorum.
burun kanaman neden oldu, tansiyon yüksekliği dışında basit nedenlerden de olur...
bende de oluyor ama kaloriferden olur benim, evini-işyerini biraz nemlendirmeye çalış. kalorifer peteklerinin yanına su koy. bir de nerede yaşıyorsun? dışarısı soğukken birden sıcak ortama girince damarlar çatladığı için sızıntı şeklinde kanama olurdu bende... bunlara dikkat et, devam ederse kbb ye gidersin.
moralini yüksek tut, olumsuz bir haber, iki dr un ağzından çıkmadıkça hemen inanma bence...