- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
arkadaşlar hamilelik boyunca saç boyamak ve kestirmek konusunda ne düşünüyorsunuz??![]()
kestirmek konusunda bi bilgim yok ama boyamak zararlıymıs boyada kimyasal katkı olup direk deriye işlediği için zararlıymış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hamilelik boyunca saç boyamak ve kestirmek konusunda ne düşünüyorsunuz??![]()
bende iş yerinde böle kafamı koysam die bekliyorumözele gidiyorum,devlet hastanesinde testlerimi yaptırıyorum canım..Sen ?
bende öle yapıyorum bakalım yarın randewum var kese görülcekmi merak ediyorum
Ben keseyi gördüm..İnşallah sende görürsün..
Cumartesi günü kalp atışını dinliycez inşallah..![]()
inş. baakalım cnm ultrasyon karından bakıldı dimi?
Evet karından bakıldı,kalp atışınıda cmt büyük ihtimal karından bakıcaz dedi doktor canm![]()
selam kızlar :))
ben keseyi grdm cumartesi , karından ultrasonla gorduk , doktor yaklaşık olarak 4 haftalık olduğunu söyledi yani geç döllenme olmuş , kalp atışı içinse haftaya çağırdı ayın 26 sını bekliyoruz![]()
selam kızlar :))
ben keseyi grdm cumartesi , karından ultrasonla gorduk , doktor yaklaşık olarak 4 haftalık olduğunu söyledi yani geç döllenme olmuş , kalp atışı içinse haftaya çağırdı ayın 26 sını bekliyoruz![]()
hamileyken sacını kestirme ömru kısa olur gibi bir dusunce var bizim insanımızda bu sadece batıl inanctır hatta benim saclarım nerdeyse belime yetisti kestirmeyi dusunuyorum.sacımda aklarım görunmeye basladı ama boyatmayacagım ilk 3 ay cok önemli özelliklede bu haftalar manikur bile yaptırmamak gerekiyormus yavrum icin birazcıkta aklarla gezecegim deger yavruma.
ayyy:d iice sabırsızlandım yarın olsada bende görsemm yaaa
(( allah kucağına aldırmayı nasip etsin cnm kalp atısınıda duydunmu
hint kınası da mı zararlı acaba??
hint kınası da mı zararlı acaba??