bende yolculuğa çıkıcam istanbula gidicem doktoruma sordum uçakla gideceksen gidebilirsin dedi.o doktor izninide neden istiyorlar biliyormusunuz hamileliğin 33.haftasından sonraysan eğer uçakta olsaı bi doğum riski olmasın diye istiyorlarcanım uçak işini doktoruna sor zaten uçağa binerken soruyorlar hamilemisiniz diye doktor izni soruyr ona göre basınçtan dolayı ablamın başına gelmişti hamile diye uçak biletini kesmemişler doktoruna sormuştu sonra doktor da izin vermedi otobüs daha iyi
canm bende bugün başlıyorum kan sulandırıcı iğnelere.offf çok zor yaa o iğneleri günde 2 defa vücudumuza batırmak.sen nerenden vuruyorsun birde clanex mi kullanıyorsun?sevgili aniş adayları hepinize afiyet bal şifa olsun ben öğle arasına çıkıyorum..12.30 da kan sulandırıcı iğne olucam 25 gün oldu ama hala bu iğnelere alışamadımböyle bi sorununuz olmadığı için çççoookk şanslısınız arkadaşlar....napim bebişimi sağlıkla kucağıma alim de tek derdim bu olsun...
herkese afiyet olsun
merhaba ekim anneleri..ben de bugün aranıza katıldım...2008 aralık annesiydim..çok tatlı bir kızım var..nasipse aynı heyecanı tekrar sizlerle yaşamak için burdayım...son adet tarihim..13 ocak..tahmini 20 ekim doğumumuz ama sezeryan oluca için 15 ekim falan olur bir aksilik olmazsa diye düşünüyorum..biz 2008 aralık anneleriyle çok güzel dostlular kurduk e hala görüşüyoruz..telden faceden hatta yüzyüze..inşallah burası da güzel dostluklara sebep olur....
canm aramıza hoşgeldin.bende 2012 nisan annesiyim