kızlar kafalarınız baya karışmış galiba bildiğim kadarıyla size sunları aktarayım..
neslihakan arkadaşımızın dediğin gibi hastaneler %20 ila %90 arası fark ücreti alabiliyolar..bunu kurum kendisi kararlaştırıyo yani hangi ücrete ne kadar vemesi gerektiğini
atıyorum kan seviyesi tahlili için a hastanesi 20 lira alırken b hastanesi 40 lira alabiliyo...
bide özel hastanelere gittiğinizde giriş kaydınızı yaparken size bi kağıt imzalatılıyo o kağıttada hiç bir hak talep edilmeyeceğine dair üstü kapalı bi şekilde yazılar bulunuyo ve onu imzalayıp muayene oluyosunuz...
bide biliyosunuz herkesi devlet hast. yönlendirmek için son zamanlarda özel hastanelere baya bi zam yaptılar bundan dolayı fiyatlar çok farklı oluyor..
o yüksek rakamda tahlil yaptıran arkadaşımında yaptırdığı testlerin arasında sgk anlaşması olmayan tahliller vardır o yüzden biraz pahalı olmuş olabilir ama yinede bi araştırmasını tavsiye ederim..
Bana tahliller için dekontta vermediler. Bende ona takığım . :) Aslında takıntılı bir insan değilim ama ona o an takasım geldi taktım. Çünkü sinir oldum. Neden aldığı paranın faturasını bana vermiyor ki resmen vergi kaçırıyor. Bende fazla para aldığını düşünüyorum onun için de peşine düşmek istiyorum .