canım sen de az sonra yazacaklarım için kusura bakma ama söylediklerinin bilimsel hiçbir yanı yok... üstelik depo denen bir faktör var hazır besin yoksa bebek annenin depolardan faydalanır senin dediğin gibi olsaydı açlıkla burun buruna yaşayan insanların çocuklarının tümü özürlü ya da sağlıksız falan olmalıydı... anneler için zararlı desen ha o belki diyebilirim o zaman ama hem doktorlardan iyi mi bileceksin ya hu doktor tutabilirsin dediyse ötesi mi var bu işin... sonuçta vitamin mineral protein dengesine dikkat ettikten sonra... Sonra tevekkeltu alallah... Sen tevekkül et gerisini Allah'a bırak... Benim bebeğimin içimde yaşaması hatta şuan var olması bile mucize... Tamam ben oruç tutamıyorum kanım çok düşük olduğu için ama kendiniz tutmuyorsunuz diye oruç tutan arkadaşların da içine kurt düşürmeyin lütfen yani kıskançlık yapıyorsunuz bencee aa çok kızdım amaa

yani deminden beri tamam yazmicam diyorum en sonunda patladım siz tutmayın size bir şey diyen yok ki ama niye oruçlu arkadaşlarımı geriyorsunuz dileyen tutar dileyen tutmaz kimse kimsenin üstüne söz hakkına sahip değil ki
bu arada cullucanım yazıcam sizin için şu bebek doğduğunda efendimizin yaptığı sünnetleri... toparlayım güzel bir yazı halinde paylaşacağım inşallah... bebek doğduğu hafta saçın kestirilip gramı kadar altın verilmesi... bebek kız ise bir erkek ise iki kurban kesilip insanlara etinin yedirilmesi vs olaylarını hep yazıcam şekerim... bizde mevlüt olmaz akika olur... kesilen kurbanın etlerinden insanlara yedirilir falan... yazıcam şekerim atladım sanma

herkes faydalanmış olur...