hoşgeldin tatlım

o zaman şimdiden kullanmanın bi anlamı yok diyosun yani canım
hoşbuldum canım, yine bi şen şakraksınız bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmm

önceki gece bende kocişle sahur yaptım

dün gece beni uyandırmadan yapmış sahurunu kuzumm uyandırmaya kıyamamış zaten uyuyamıyosun uymuşken uayndırmim demiş

:98:
ayyyy canımmm benimm, maşallah kocişe ozaman, deki doğum sorasıda bu hareketleri bekliyoz bebiş ağlayınca hemen o koşsun baksın bize kıymasın taaamm mıııııııııı

legen değil de hortumun altına girmek daha mantıklı...halı mı yıkasak ne etsek...
ayyy hahaha mantıklı aslında ama oda kurtarmaz seni cancazım, bide yorulursun bu sefer başka yerden nefes alırsın

bence çok efor sarfetme sen nolur nolmaz hamişiz ya ondan
Kızlarrr akşam ablam abim ve yeğenlerim iftara geleceklermiş,abimin bu taraflarda işi olduğundan dolayı,yemek için uğraşma biz bişeyler yaptırır geliriz dediler ama ben duramam şimdi ne yapsam...:26: Evi de mi temizlesem..off hemen panik oluyorum herşey güzel olsun diye ama artık eskisi gibi gücüm yokk
oyyy kıyamam, bu yorumundan sora vazcaydıklarını yazmışın iyi oldu bence en azından tarihi biliyon hazırlanırsın

, insan en yakınıda olsa iyi ağırlamak istiyo işte yaa, seni çok iyi anlıyom, iyi oldu iyi bu akşam gelmedikleri
merhabalar güzel anneler ve onların artık büyümüş koca bebeklerii...
çok uzun zamndır girmiyordum inşallah bütün anneler ve güzel bebekler herkes sağlıklıdır herşey yolundadır. okadar çok sayfa olmuşki geçmişi okumayı gözüm yemedi..
ama size bişey sormak istiyorum. totosu ağrıyan var mı? ağrı mıdır acı mıdır bende bilmiyorum ama sanırım ağrı.. benim toto oturup kalktıkça ağrıyo... maşallah büyüdü hatta bi güzel çatladıı ondan mı oldu acaba diyorum yoksa başka bişey mi..
ya sinir oluyorum ablam dalga geçiyo koca totolu die. jennifer lopezde olunca süper kalça bendeki koca toto. Adalet mi bu????
hımmmm hömmmmmmmm ne desekki acaba

totoların büyümesiyle beraber bebişlerin aşağıya baskı yapmalarından kaynaklı toto ağrısı deniyo buna, akşama doğru artan şiddetlerde olur genelde, bu konuda çok sorun yaşayan hamişlere benim tavsiyem ( çünkü ben baya yaşıyom bu sıkıntıyı özellikle hafta içi çünkü işte masa başı oturmaktan artık gına geliyo ) arada sağ yada sol yanınıza oturmaya çalışın yer değiştirin aklınıza geldikçe
kesinlikleeeeeeeeeeee öyle canım
o yüzden ben bu sene sadece davete icabet edicem kimseyi davet etme niyetinde değilim henüz
ay ayneeennnnn

çağırılmak tercihimdir ona göre
Aman ya seninlemi kalacak o kilolar gidecek elbet. Yiyorum acıkıyorum napalım yani .
ay tabi yaa, boşverin, gitçek onlar, gitmezsede yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler napalım, türk kadınıyız azcık et but olcak elbettttttttttt