ya kızlar bugün muhabbet ederken kızlarla kız çocukları çok tüylü olmasın diye fare kanı sürerlermiş eskiden, ay bana çok saçma ve iğrenç geldi bu, duydunuzmu böle bişi hiç çok merak ettim, nette bakacam şimdik:44:
çok haklısın, demeyene ben zorla dedirtiyorum canım, maaşalahh deyin canım sizde diye şakayla karışık söylüyorum, yada " maaşallah bana dimi " diye sölüyorum o zaman mecburen sölüyolar, sende öle yap, nazardan çok korkarım çokta nazara gelirim, sürekli nas felak ve ayetel kürsü okuyorum hep bu yüzden
bakalım nolcak, kuzenlerin bebişi oldu anne ve baba kumral kahve gözlü ama çocuk sarı saç masmavi gözzzz, dedeme benziyo
bakalım nolcak bizim bebişlerrr
aynene nasıl olsan ona laf ederler millete kendini beğendiremezsin en iyisi takmamak da ben nazar değecek diye korkuyorum gören aa sen nasıl hamilesin daha hiç birşey yok diyor hiç maşallah nazar değmesin demiyorlar
çok haklısın, demeyene ben zorla dedirtiyorum canım, maaşalahh deyin canım sizde diye şakayla karışık söylüyorum, yada " maaşallah bana dimi " diye sölüyorum o zaman mecburen sölüyolar, sende öle yap, nazardan çok korkarım çokta nazara gelirim, sürekli nas felak ve ayetel kürsü okuyorum hep bu yüzden

kızlar yaa ben esmerim kocişte öle ama bizim sülale geneli sarışın yada kumral birde ya yeşil göz ya mavi, bizim bebişin renkli olma olasılığı çok yüksekbence deeee
bakalım ne renk nasıl şeyler çıkacak bizlerden![]()

bizde bunun muhabbetini çok yapıyoruz yaa, ikimizde çok sakinmişiz ama kociş 4 yaştan sora dolap içlerinde gezinmeye başlamış bazen evin içinde kayboluyomuş falanvalla ben de benim oğlandan korkuyorum nasıl bişey olcak die ben de eşim de çok yaramazmışız çok ağlarmışım eşim de öle bu çocuk nasıl olcak die konuşuyoruz arada çok komik güzel ve heyecanlı oluyo![]()