Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendini bu kadar yorma bakayım riskli bu kadar yorulmak erken doğumu filan tetikler allah korusunKızlaaar çok yoruldum,ben uslanmamEvi süpürdüm sildim banyoyu ovacaktım yıkamaya karar verdim,belim ağrıdı..ama değdi evim temiz oldu,daha geçen hafta bugün temizlikçi gelmişti ama olsun bnm temizliğim başkadır
Uğramayalı o kadaaaaar çok şey konuşulmuş ki 2 saatte size inanamadım,bugün rekorlardayız :) Boy kilo falan mı konuştunuz?Benim boyum 1.62 kilom bugün itibariyle malesef 71.5...
offffffffffff gene canım sıkıldııııııııııı ara ara aklıma şu sıgarada gelmese olmaz![]()
tatlım nie öyle diyon sen de gayet iyi durumdasın göbüş topiğinden gördüğüm kadarıyla![]()
sakın ki ne sakın sebicimmmm bi doğurayım 1 türk kahvesi kahve yanındada bir sigara içicem emzırırkende içemem aş ererken unutmuştummm ama komşulardan içen olunca balkondan kokusu gelınce hmmm kokusu guzel gelmeye başladı gıcık şeyin
evet cullucan kayboluyosun sürekli ama gördüm ki wc mesain başlamış yine hak verdim şimdi![]()
ya onu bende duymuştum, hatta ballı suylamı ne yıkarlarmış ki bal koksun falan ama bu fare oluyo öykkk yaa o ne öleeetuz olayını bende duymuştum canım da diğer fareymiş falan hayatta yapmam bunu![]()
hayde bakalımahhhh wc yolları taştan sen çıkardın bebiş beni beni baştan haydaaaaa![]()
gene wc yolları göründü ay valla mekik dokuyorum yaaa![]()
Sağol canım,sadece toz alma kaldı onu da hemencik yaparım birazdan..Şimdi bacaklarımı uzattım kendime çay yaptım içiyorum
Canım ablamlar haftaya pazartesi ya da salı gelmeye karar verdiler,bugün uymadı sonradan.Hem haftaya daha hazırlıklı olurum iyi oldu o açıdan.Bu akşam yemek falan yapamam biz aynı zamanda yemek sektöründeyiz akşam orda yicem eşimle inşallah,bu sene bir orda bir kayınvalidemlerde kaynarım artık
Bende pek değişme olmazdı ama gece yiyip yatmak illa az da olsa kilo aldırıyordu ama sonradan çabuk veriyordum.
Canım az önce çilek mobilyaya bakıyordum,bir arkadaşım ordan almış,mobilyalar organik kanserojen içermiyor dedi ama sitesinde fiyatı ile ilgili bilgi yok,yerinde görüp öğrenmek lazım..
ben zayıflardım canımm![]()
Bünyeden bünyeye değişiyor canım galıba kımı cok zayıflıyor kımı cok kılo alıyor iftardan sonra sporla bırlıkte fazla kılo alınacagını zannetmem.
ben zayıfalrdım canım çünkü susadığım için sahurda ve iftarda su içmekten yemeğe fırsat kalmıyor bakalım bu ramazan nasıl olcam oruç tutuyorum çok şükür rahatsız da olmuyorum sen?
lınacım 9 kılo aldım orantılı aldım her taraf aldıı![]()
tuz olayını bende duymuştum canım da diğer fareymiş falan hayatta yapmam bunu![]()
kendini bu kadar yorma bakayım riskli bu kadar yorulmak erken doğumu filan tetikler allah korusun
aaa olmaz ama bak bu çok iyi bir fırsat sigarayı bırakmak için bugün bir programda adam çıkmış tv'ye ses telleri alınmış ne konuşurken ne de öksürürken sesi çıkıyordu sgara yüzünden kanser mi ne olmuş ses telleri tümüyle alınmış o kadar pişman ki zamanında içtiğine yani sunucu birşey soruyor kendi cevap veremiyor o işaretle filan anlatmaya çalışıyor yanındaki tercüme ediyor
sakın ki ne sakın sebicimmmm bi doğurayım 1 türk kahvesi kahve yanındada bir sigara içicem emzırırkende içemem aş ererken unutmuştummm ama komşulardan içen olunca balkondan kokusu gelınce hmmm kokusu guzel gelmeye başladı gıcık şeyin
Bende yazilarim bir 8 kilom giderdi şimdi dusunuyorumda ya zayiflarsam ama ben oruç olup olmadigim belli değil sanki bu sene daha çok kolay tutuyom Cnm
Çok mu su içiyorsun canım ben de çok içince kendımı wc den alamıyorum![]()
ııyyykkk geçen gün bizim santralde vardı kabloları kemirmiş kaç gün sonra anladık bağlantı olmayınca, yavrulamış pis hayvan 10 tane minicik siyah siyah, lazım olcağnı bilsem attırmazdım kızlarrKislar ayy bence sacmalik, tuysuz farede neyin nesi, hadi arinca yumutasi bir ara modaydi epilasyon tuy dokturme icin belki dersin ama bu fare olayi sacma ben fare gorunce igrenirim oldum olasi birde yeni dogmus tuysuzunumu aricam..![]()
canım ben de bebeğin tuzla yıkandığını duymuştum ama amaç nedir hiç bi fikrim yok ter kokmucaksa yapılmalı bence ilerde sıkıntı çekmesinCullucancım tuzu ben de duydum fareyi duymadım tabiiki,eşime de küçükten tuz atmışlar çok terler ama hiç kokmaz çok şükür,o sebepten midir bilmiyorum ama kızımın da terleyince kokmasını istemem o nedenle ben de tuzlarım sanırımTüylü ya da tüysüz yavru ya da büyük fareyi görür görmez bnm tüylerim diken diken olur zaten
Çağla22 cim sağolasın çay iyi geldi valla,kimse oruç tutmuyor diye rahat rahat yazıyorum inş. tutan yoktur aman kimse de tavsiye etmiyor zaten..
canım iyisin bence abartılacak bir kilo dğil benim nette baktığım kadarıyla bu haftada genellikle 7-10 kilo arası alınıyormuş
evet canım iş yerinde en az 1,5 lt bitiyo sora evde devam, 2,5 oluyodur gündeÇok mu su içiyorsun canım ben de çok içince kendımı wc den alamıyorum![]()
ahanda annemi aradım sordum vala benide tuzlamışlar ayyyyyyCullucancım tuzu ben de duydum fareyi duymadım tabiiki,eşime de küçükten tuz atmışlar çok terler ama hiç kokmaz çok şükür,o sebepten midir bilmiyorum ama kızımın da terleyince kokmasını istemem o nedenle ben de tuzlarım sanırımTüylü ya da tüysüz yavru ya da büyük fareyi görür görmez bnm tüylerim diken diken olur zaten
Çağla22 cim sağolasın çay iyi geldi valla,kimse oruç tutmuyor diye rahat rahat yazıyorum inş. tutan yoktur aman kimse de tavsiye etmiyor zaten..
Ben de çok sık gider oldum,ilerde çok daha sık gidecekmişiz dakikada bir mi gideceğiz anlamadım işimiz zor :18: Dışarı çıkıyorum zrt pırt tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum sorunlu çocuklar gibi oldum evden çıkasım gelmiyorAhhh ah bu dertten bende muzdaribim sahurda iki lt şu içiyor saat beşe kadar wc gidiyom helede iftarda 3 dk bir gidiyom kızlar