2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Günaydın canım, hadi ya bari gün içinde uyu, bende sıcaktan uyuyamadım, şükür bi yağmur yağdı gece istanbulda şakır şakır oh valla rahatladım:31:

gün içerisinn de de uyuyamıyorum canım sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo...kuzu da içeride rahatsız oluyo o da veriyo tekmeyi...zaten wc muhabbetine girmeyeyim...günümün dörtte biri neredeyse orada geçecek baskı yaptıkça wc ihtiyacı duyuyorum..

bir yağmurda şuraya yağsa ne olur ki...artı birde sıcağımız var...

Günaydınlar herkeseeee:16:, azıcık sıcaktan azıcak karnımın rahatsızlığı, azıcak kolumdaki tetanos aşısının ağrısı derken sabahı ettik, neyseki yağmur yağdıda etraf serinledi istanbulda:46: uykum var çokkkk, neyseki bugün perşembe yarın cuma, akşam erken yatçam:51:

bende o şekilde plan yapıyorum ama evde ki hesap bakalım çarşıya uyacak mı?:9:

Günaydınlar herkeseeee:16:, azıcık sıcaktan azıcak karnımın rahatsızlığı, azıcak kolumdaki tetanos aşısının ağrısı derken sabahı ettik, neyseki yağmur yağdıda etraf serinledi istanbulda:46: uykum var çokkkk, neyseki bugün perşembe yarın cuma, akşam erken yatçam:51:

günaydın cullucuğumm evet biraz rahtladı istanbul dün akşam ben işten gidince 1 saat filan uyuyorum sonra kalkıp yemek yapıyorum daha dinç oluyorum o zaman

yatağın içerisinde kaç tane yastık var sayayım mı? o da yetmiyormuş gibi kocişin yastığını da araklıyorum bazen :9::9:

ben ağrısına en güzeli sırtüstü yatmak ama maalesef bebişler için yasak o pozisyonn

:84::84::84::84:Artık çift rakam görmek istiyorum..:84::84::84::84:

bağırma len dört günün kalmışş:27::27::27::27: çift rakam diyince biz geçen sene asker yolu beklerken ah bi çift rakamlara düşsek derdik sonra 81 kalsın da ah il il gezelim derdik 2012 aralıktan beri ömrüm şafak saymakla geçti önce babası sonra düğün şimdide sıpasının gelişini bekliyorum :52::52::52:

ben ağrısına en güzeli sırtüstü yatmak ama maalesef bebişler için yasak o pozisyonn

bağırma len dört günün kalmışş:27::27::27::27: çift rakam diyince biz geçen sene asker yolu beklerken ah bi çift rakamlara düşsek derdik sonra 81 kalsın da ah il il gezelim derdik 2012 aralıktan beri ömrüm şafak saymakla geçti önce babası sonra düğün şimdide sıpasının gelişini bekliyorum :52::52::52:

valla sırt üstü de yatamıyorum bu gece bir ara geçmişim uykuya uyandım ki yüzüstü yatıyorum bir korktum bir korktum ki anlatamam uşak içeride ezildi diye...sonra tepiği attı da rahatladım...

pazartesi mi şimdi çift rakamı görcem...allahım kucağımıza aldığımız günleri de görecek miyiz acaba...kız sanki üçte ikisini yolcu ettik hamileliğin kaldı üçte biri...

valla sırt üstü de yatamıyorum bu gece bir ara geçmişim uykuya uyandım ki yüzüstü yatıyorum bir korktum bir korktum ki anlatamam uşak içeride ezildi diye...sonra tepiği attı da rahatladım...

pazartesi mi şimdi çift rakamı görcem...allahım kucağımıza aldığımız günleri de görecek miyiz acaba...kız sanki üçte ikisini yolcu ettik hamileliğin kaldı üçte biri...

benim oğlum çok inat olcak galiba bana tekmeler atıyo atıyo eşimi çağrıorum gel gel diye kesiyo tepişmeyi adam hasret kalıyo o kadar dil döküyo yok inat valla

az kaldı tabi valla ben şimdide doğumu düşünmeye başladım silkelediğimiz günlerin üzerinden ne çok zaman geçti kız hamileliğin en zor olan üçüncü evresine girdik sanırım

benim oğlum çok inat olcak galiba bana tekmeler atıyo atıyo eşimi çağrıorum gel gel diye kesiyo tepişmeyi adam hasret kalıyo o kadar dil döküyo yok inat valla

az kaldı tabi valla ben şimdide doğumu düşünmeye başladım silkelediğimiz günlerin üzerinden ne çok zaman geçti kız hamileliğin en zor olan üçüncü evresine girdik sanırım

silkeleme deme bana...ay ne günlerdi be..ne duysak yapıyorduk...:52::52: deli gibi birde başlık açtım tövbe tövbe...

benim oğlanda arada yapıyo merak etme ama babayı da tepiksz bırakmıyo...

günaydın ekim ayının cici anneleri... bel ağrısından bu gece yine uyuyamadık...:31::31:
günaydın Serapcımmm, bel ağrısı olmasa da herkes bi şekilde uykusuz kalmış galiba bu gece, :53: ben de sıcaktan yarım saat debepelendim yatakta

cullucancım sana da günaydın, yağmur sizi yeterince rahatlattıysa biraz da Bursa'ya alabilir miyiz lütfen :1:

dünürcüm günayddınnnn :16:
benim kız da aynısııı babamız eli göbeğimde bekledi gece ama yokkk, ben kızımın beni hissettiğini düşünüyorum zaten :9:

günaydın tüm Ekim Anneleerriii,
oruç tutmadığı halde benim gibi bitkin düşen var mııııı :1:
akşam iftar sofrasını bile toplayamadan sızıp kalmışım bi uyandım saat 11.30. tabii o saatten sonra bi hışım toplarsın mutfağı :27:
ee babamız da uyumuş tabii, sözde iki akşamdır yürüyüş yapıcaz :1: sıcak beni mahvetti kafamı kaldıramıyorum :50:

günaydın Serapcımmm, bel ağrısı olmasa da herkes bi şekilde uykusuz kalmış galiba bu gece, :53: ben de sıcaktan yarım saat debepelendim yatakta

cullucancım sana da günaydın, yağmur sizi yeterince rahatlattıysa biraz da Bursa'ya alabilir miyiz lütfen :1:

benim kız da aynısııı babamız eli göbeğimde bekledi gece ama yokkk, ben kızımın beni hissettiğini düşünüyorum zaten :9:

ya sıcak bel ağrısı göbeği çevirememe bunlarda var ama en çok rahatsız eden bel ağrısı..bir doğursaydık hayırlısıyla...

günaydın dünürcüğüm hoşgeldin
oğlan başlıyo tepiğe herife sesleniyomm koş herfi koş adam geliyo tık yok
senin kız inat benim oğlan inat yandık valla :1::1::1:

gün içerisinn de de uyuyamıyorum canım sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo...kuzu da içeride rahatsız oluyo o da veriyo tekmeyi...zaten wc muhabbetine girmeyeyim...günümün dörtte biri neredeyse orada geçecek baskı yaptıkça wc ihtiyacı duyuyorum..

bir yağmurda şuraya yağsa ne olur ki...artı birde sıcağımız var...
sanırım artık böle devam etçez biz, uyku muyku hak getire:1::1: ozaman ben duaya başlıyım sende ordan başla belki orayada yağar, gerçi yağmurda sora kendini neme bırakıyo bu istanbulda ama ne yapalım bizimkisi züürtt tesellisi:60:

bende o şekilde plan yapıyorum ama evde ki hesap bakalım çarşıya uyacak mı?:9:
off deme yaa aynen, hep böle derim yatış 11,30 u bulur sora sabah 5,30 da kalk işe hazırlan offf offfffffff:43:

yatağın içerisinde kaç tane yastık var sayayım mı? o da yetmiyormuş gibi kocişin yastığını da araklıyorum bazen :9::9:
tamam artık yapçak bişi yok bu saatten sora, önceden uyuduklarımıza saycaz napalımmmmmmmmmmmm:27:

:84::84::84::84:Artık çift rakam görmek istiyorum..:84::84::84::84:
kız 4 gün kalmış sabret bu kadar gün geçmiş onumu bekleyemiyonnnnnnnnnnnnn:35:

günaydın cullucuğumm evet biraz rahtladı istanbul dün akşam ben işten gidince 1 saat filan uyuyorum sonra kalkıp yemek yapıyorum daha dinç oluyorum o zaman
ya ben eve gidince etraf toplamaya dalıyom önce bi bakıyom saat geçmiş sora hadi yemek hazırla sora kociş gelsin yemek ye saat zaten 10 oluyo yaaa, bugün herşeyi olduğu gibi bırakçam işteeeeee:47:

ya nası yüzüstü yatıonnn merak ediyom, bırak yüzüstüyü hani biraz sırt üstü yatayım valla durmuyo, tepik üstüne tepik hemde sağlamından:9:
görcez görcez Allah büyük işallah o güzel günleride görcez çok az kaldı hakkaten ya ben panik oluyom siz olmuyonuzmu?:37:

akşam iftar sofrasını bile toplayamadan sızıp kalmışım bi uyandım saat 11.30. tabii o saatten sonra bi hışım toplarsın mutfağı :27:
ee babamız da uyumuş tabii, sözde iki akşamdır yürüyüş yapıcaz :1: sıcak beni mahvetti kafamı kaldıramıyorum :50:

yürüyüş deme canım ramazan geldi benim de hiç çıkasım gelmiyo dışarıya..iftarı eşimle edip sızıyorum bende bir kenarda...

günaydın dünürcüğüm hoşgeldin
oğlan başlıyo tepiğe herife sesleniyomm koş herfi koş adam geliyo tık yok
senin kız inat benim oğlan inat yandık valla :1::1::1:
:16::16::16:
biz başa çıkarız onlarla merak etme sen :9:
ben döndüğünü bile hissediyorum ama babaya hep minik tekmeler atıyo saygıdan heralde :1::1::1:

ya sıcak bel ağrısı göbeği çevirememe bunlarda var ama en çok rahatsız eden bel ağrısı..bir doğursaydık hayırlısıyla...
canım bel oyuğun mu oluşuyo ki, totoş dışarı doğru mu çıkmaya başladı acaba :9:

yürüyüş deme canım ramazan geldi benim de hiç çıkasım gelmiyo dışarıya..iftarı eşimle edip sızıyorum bende bir kenarda...
sorma canım yaa daaha yemeği yerken ter içinde kalıyoruz ikimiz de. sonra da bi uyku çöküyor, o arada birbirimizi gaza getirip kendimizi dışarı atsak olacak ama biz birbirimizi amaaannn yaaa boşverr yatalım diye gaza getiriyoruz :1::1::1:

aslında yakınız belki bulutlar oraya doğru kayıyodur, birazdan gümbürdeyerek yağmur başlar belki he ne dersin:1:

günaydın canım, benn tabikiiiiiiii:3: sanki orucu ben tutuyorum gibi bayılıp kalıyom akşam saat 3 ten sora benim pil bitiyo işten çıkana kadar sora o sıcak hava suratıma çarptımı offf bu ne oluyorum sora eve varınca etraftaki dağınıklığa gözüm çarpıyo toplayayım diyorum aman yaaaa :37::37: sabahları çok değil 2 saat daha uyusam sanki yetçek:1::1:

Back
X