2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:1::1::1: benimki de gözümün içine bakıyor benden biraz yüz bulunca tamam yarın akşam çıkarız diyo, bu iki akşamdır oluyo bakalım bu akşam önce hangimiz vazgeçicek :1:

günaydın canımmmmm _ujgeldiniz :1: napıyo oğluşun???
hoşbuldum kuzum napsın oğluşum yeri daraldı kazı çalışması yapıyo belki genişletirim die :1: bence bu çocuk mühendis olacak :60:
küçüklüğümü kaldı artık bu minnakların...yerleri dar geliyo artık onlara..
aynen canım yaa sığamıyo artık benim oğlan da ha bire tepikliyo yeri esnesin die heralll:27::1::emir_bebek::nazar:

günaydın kızlar :)) dün evlil,ik yıldönümümüzdü , güzel bir yerde güzel bi iftar yemeği yedik anlı fasıl eşliğinde :) bugun 4 sene 1 günlük evliyiz artık :) yemek boyunca seneye inşlh kızmızında masada yer alıcağını konuşmak çok değişik bi duygu :) seneye o da ek gıdalrar başladığı için her yediğimizden o da tatıcak , düşüncesi bile çok hoş yahuuu :9:

günaydın canım bizimde 2 gün var ...vay beee ne günler geçirmişiz şimdi bir an düşündüm de...

günaydın kızlar :)) dün evlil,ik yıldönümümüzdü , güzel bir yerde güzel bi iftar yemeği yedik anlı fasıl eşliğinde :) bugun 4 sene 1 günlük evliyiz artık :) yemek boyunca seneye inşlh kızmızında masada yer alıcağını konuşmak çok değişik bi duygu :) seneye o da ek gıdalrar başladığı için her yediğimizden o da tatıcak , düşüncesi bile çok hoş yahuuu :9:
nice nice güzel mutlu sağlıklı senelere tatlım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun:123:
seneye de minişinizle kutlarsınız inşallah:nazar:

hoşbuldum kuzum napsın oğluşum yeri daraldı kazı çalışması yapıyo belki genişletirim die :1: bence bu çocuk mühendis olacak :60:

aynen canım yaa sığamıyo artık benim oğlan da ha bire tepikliyo yeri esnesin die heralll:27::1::emir_bebek::nazar:

aynen...kötü alıştılar ama accık zora geldiler mi basıyolar tepiği...

vuhuuuuuuuuuuuuuu:46::46:maşallah size, aynı sene evlenmişiz aynı ay günlar farklı sadece bizimde 25 inde 4 sene dolcak, ne çabuk geçiyo dimi:23: Allah daha nice seneler nasib etsin, torun torbaya karışın işallah:46:

günaydın canım bizimde 2 gün var ...vay beee ne günler geçirmişiz şimdi bir an düşündüm de...
hadi bakalım napçanız düşündünmü bişiler:27: yoksa benim gibi kocişemi bırakçan :1:

offf o dağınıklığı hiç sorma. dün yine yapılacak listesini sayarken sızıp kaldım :1:
eşime diyorum perdeleri de yıkamak lazım baya oldu yıkamayalı, ben yıkarım sen asarsın diyorum aa tabii tabiii ben de onu düşünüyordum diyo :37: yıkasam mecbur asacak ama kıyamıyorum ben de iftardan sonra ben bile sersemliyorum :1:

dünürcüm sen ne iş yapıyosun 5i bulmuyo çıkman?
evet canım saygımız sonsuz, demek ki anne karnında babaya tekme de atılmazmış onu da öğrendik :1:

ben de eski kotumu giydim senin gibi ama fermuar mimmmkinn değil birleşmedi :))
doğumdan sonra girebilsem daha ne isterim :1: canım sen belim çok ağrıyo yürüyüş yapmam lazım diye duygu sömürünü yap kendi de açılır dışarı çıkınca biraz :1:

canım ben istanbulda bi kamu kurumunda çalışıyorum istanbulda mesailer 8,30-17,00 arası servislere gitmek için 10 dakika önce çıkıyoruz

vuhuuuuuuuuuuuuuu:46::46:maşallah size, aynı sene evlenmişiz aynı ay günlar farklı sadece bizimde 25 inde 4 sene dolcak, ne çabuk geçiyo dimi:23: Allah daha nice seneler nasib etsin, torun torbaya karışın işallah:46:

hadi bakalım napçanız düşündünmü bişiler:27: yoksa benim gibi kocişemi bırakçan :1:

çok hain planlarım var da bakalım uygulayabilecek miyim:27::27::27:
ramazan olmasa kaçardık bir yerlere ama ramazandan dolayı evde bişiler yaparız veya iftardan sonra bakcaz artıkın...

canım ben istanbulda bi kamu kurumunda çalışıyorum istanbulda mesailer 8,30-17,00 arası servislere gitmek için 10 dakika önce çıkıyoruz

hmmm memuresin yani :9:
ne güzeeell biz 7ye doğru anca çıkıyoruz. ama ben büyük ihtimal doğum izninden dönüşte çok çalışmıcam burda.
çok canımı sıkan öküzün teki var bizim departmanda. adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyo bişey yapmasına gerek yok her noktasına uyuz oluyorum :47::1:

hımmm eve varış saati güzel sizin bide ikiniz birden süper, ben 7 de evde oluorum, kociş 8 e çeyrek kala o nedenle pek işe yaramıyo akşamları, bide şimdi oruçlu gelir gelmez uyutuyorum onu iftara kadar:1:

günaydınnnnn, o ağrılar sanırım hepimizde var artık, kendini dinlemesende oluyo zaten boşver takma kafana:27:

aynı kurumda olunca rahat oluyor canım

günaydın canlarrr biz geldikk :16::16::16:

günaydın sebicimmmm

kızlar sanki adet olacakmışım gibi sancım var..iltihaptan dolayı ilaç kullanıyorum acaba o mu yapıyo..

hoşbuldukk tatlımmm nasılsınız bu gün:23:

iyi diyek iyi olalımmm, uykusuzluk başa bela bide toto ağrısı var şuanda:1:
çok hain planlarım var da bakalım uygulayabilecek miyim:27::27::27:
ramazan olmasa kaçardık bir yerlere ama ramazandan dolayı evde bişiler yaparız veya iftardan sonra bakcaz artıkın...
vayyyy hadi bakalım, evet ramazana denk gelmeyeydi bizde haftasonuyla birleştirip yapardık bişiler ama kısmet olsun zaten hamişiz çok yormayalım kendimizi:27:

hmmm memuresin yani :9:
ne güzeeell biz 7ye doğru anca çıkıyoruz. ama ben büyük ihtimal doğum izninden dönüşte çok çalışmıcam burda.
çok canımı sıkan öküzün teki var bizim departmanda. adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyo bişey yapmasına gerek yok her noktasına uyuz oluyorum :47::1:
bi kişi için iş bırakılırmııııııııııııııııı, tabiki hayır, boşver görmezden gel, onun gibi çok var etrafta yine denk gelirsin başka işlerde hiç kuşkun olmasın, mesela ben bugün birinin saçını başını yolmak böle etlerini koparmak istiyorum amaaaa napıyorum içimden derin nefes alıp rahatlıyorum bebişim stres olmasın diyommmm:31:

kızlar sanki adet olacakmışım gibi sancım var..iltihaptan dolayı ilaç kullanıyorum acaba o mu yapıyo..
prospektüsünde yan etkilerde yazıyomu canım öle bişi baktınmı hiç?

bakalım ekim analarından kim önce doğuracak kim sezonu kapatcak...

benimki kasıma kalabilir ayın sonuna çok yakın :1::1::1:

günaydın cnaım nice yıllara inşallahhh

iyi diyek iyi olalımmm, uykusuzluk başa bela bide toto ağrısı var şuanda:1:

vayyyy hadi bakalım, evet ramazana denk gelmeyeydi bizde haftasonuyla birleştirip yapardık bişiler ama kısmet olsun zaten hamişiz çok yormayalım kendimizi:27:

prospektüsünde yan etkilerde yazıyomu canım öle bişi baktınmı hiç?

ramazandan dolayı herşey aksıyo... okumadım canım ama bi bakayım...

Back
X