- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
yoktu bende şimdi oldu ya off off o kadar da su içiyorum idrarı yaparken değilde şuan dururken yanıyorr
işte belli olmuyır ki kuzu... iltihap bu bende de yoktu yazın ortasında idrarda iltihap çıktı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoktu bende şimdi oldu ya off off o kadar da su içiyorum idrarı yaparken değilde şuan dururken yanıyorr
yok canım erkek benim bebişöyle keyf ehli bunlar şimdi bile tekmele diyon tekmelemiyorr
kızçemiydi cullucum senin bebişş unuttum yaa kızsa erken gelebülüüü
hımmm olabilir, totoyu dik havaya biraz eğil hafiften bakalımyok canım baktım çok nadiren bulantı ve kusma yazıyo...gaz sancısı mı acaba..:44:
anlayışsız mahluk işte ne yapıcan, kız belki sen izinden gelene kadar defolup gider bellimi olur madem kimseyle anlaşamıyo, ay erkeğin kaprisliside hiç çekilmez yaaaaaaaaa, sen öle dua et o defolsun gitsinben de yüzüne ne hissediyosam söylemek istiyorum. zaten işten çıkacak olursam söylemeden gitmicem
canım biz aynı departmandayız ve bizim kattan sorumlu, ama o salağın sorumluluk anlayışı bize işlerini yaptırmak. kim sorarsa müşteri onun müşterisi, sipariş onun siparişi ama herşeyini biz yapıyoruz.
yaşına falan hürmetim kalmadı zaten, bi Allahın kuluyla da geçinemiyo şirkette. onla ayrı bi yerde çalışacak olsam devam ederim belki (ki daha karar vermedim izin dönüşünde Allah kerim) izne bu herif yüzünden erken çıkıcam heralde.
kız gibi kapris yapıyo bize, kendi kendine küsüyo barışıyoo. beyfendi üst katta çalışanlarla küsmüş o yüzden yukarı çıkamazmış, yukarda işi varsa bize yaptırıyo ama bakalım adige ne kadar dayanıcak bu duruma görücez
bu halimle beni yukarı çıkartıyo saçma sapan işler için, böyle devam ederse zaten uyuz oluyorum, şu hamilelere yaptırılmaması gereken, haklarımız belirten yazıyı mail atıcam kendisine.
çok dertliyim açtım yine bayramlık ağzımı![]()
ah canım yaaa, sen soğuktan biz sıcaktan şikayetçi, acaba halinden memnun olan var mııı, anam bu pragta yani azcık yaz mevsimi yaşayaydı iyiydiKislar donuyorum valla yine , dun 26 dereceydi hava gayet guzeldi bgnde yazlik elbiseyle geldim ama hava 12 derece buzz gibi ofis, klimalari acicaklarmis birde dedik sacmalamayin otamatik fln anlamayiz durdurun yoksa kutuplarda calisicaz..(
ayy bari şimdiden yapmasalar biraz uyusak zaten sonra uyuyamicazbaşladı uykusuzluklarr bebişler bizim doğum sonrasına hazırlıyorr
nacişcimmm cenemiz düşük maşallahhh günaydın hoşgeldinnn
bana da herseferinde soruyo yok diyom çok mu önemli bişey ki acep:44:dr soruyo bana sürekli idrarını yaparken yanma var mı diye...ama nedenini bilmiyom kuzu büyük bir ihtimal iltihaptır o da...
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin canımbenim kide sizden bir kaç gün önce...ay peş peşe pırtlatcaz...
hımmm olabilir, totoyu dik havaya biraz eğil hafiften bakalım![]()
inatlar kuzum inat...hele seninkinin akrep olma olasılığı var düşünemiyorum senin halini...
hoşbulduk canım. evet sabah sabah enerjiniz bayag yüksek Allah bozmasın![]()
ayy bari şimdiden yapmasalar biraz uyusak zaten sonra uyuyamicaz
bana da herseferinde soruyo yok diyom çok mu önemli bişey ki acep:44:
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin canım![]()
ay bende kalkıp yapacaktım ha...kalktığım an çaktım![]()
off off kızkardeşimde akrep ben gariban balık kocam koç arada kalcam benn
amin canım sende gel katıl aramıza
sen nerdesin canım ya söylesene yanına gelelim...![]()
işte belli olmuyır ki kuzu... iltihap bu bende de yoktu yazın ortasında idrarda iltihap çıktı...
yok canım erkek benim bebişo yüzden anca eylül sonu gelir diyorum bekler gününü tembel oluyomuş çünküm
hımmm olabilir, totoyu dik havaya biraz eğil hafiften bakalım
anlayışsız mahluk işte ne yapıcan, kız belki sen izinden gelene kadar defolup gider bellimi olur madem kimseyle anlaşamıyo, ay erkeğin kaprisliside hiç çekilmez yaaaaaaaaa, sen öle dua et o defolsun gitsin
ah canım yaaa, sen soğuktan biz sıcaktan şikayetçi, acaba halinden memnun olan var mııı, anam bu pragta yani azcık yaz mevsimi yaşayaydı iyiydi![]()
ayy bari şimdiden yapmasalar biraz uyusak zaten sonra uyuyamicaz
bana da herseferinde soruyo yok diyom çok mu önemli bişey ki acep:44:
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin canım![]()
bu göbekle yapabilirsem yapayım..ya da kalkıp maden suyu içeyim...Bu arada çeneye daldık ta ben kahvaltı bile yapmadım...kuzum niye tepikleyip duruyo diyorum bende iki saattir..olsun kızzz o hareket acayip etkili gaza vala, ben önceden karnımız üstüne yatardım gazım olunca hafifte totoyu havaya dikerdim hemen çözüm ama artık hamişlikte zor oluyo bu hareket, bende başlıyom dolanmaya yürüyüşte bi nevi iyi geliyo gibimm
![]()
herkeslere merhaba,yanmış kurumumuzda iş başı yapıyoruzkimse de demiyorki özürlüler ve hamileler işe gelmesin idari izinli sayılsın diye.biz de çok şükr çift sayılara düştük. ankarada çok sıcak.yanıp tutuşuyoruz. Allah oruçlu olanlara yardım etsin.
Gelin canim yer degistirelim, Prag'tayim ben..
benim kocişte koç anlayabiliyorum halinden...ama bir aslan olarak hakkından geliyorum...![]()
ilaç verdi dimi sana off banada verir kesin şimdi
evet erkekler nazlı diyorlar bakalım ne olacakk
doğunca babalarına veririz onları uyutmasınlar![]()
bu göbekle yapabilirsem yapayım..ya da kalkıp maden suyu içeyim...Bu arada çeneye daldık ta ben kahvaltı bile yapmadım...kuzum niye tepikleyip duruyo diyorum bende iki saattir..
aslanlar dişli oluyo afferim sana ben nazla niyazla çözüyom kocamı kıyamıyo bana![]()
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibebişi aç tutuyon yaaaaa, hemen ye çabukkkk, bu saate kadar çocuk sana nası msj verceni şaşırmış demekki ondan tepikliyo
![]()