2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynen yaa günde iki defa duş alıyorum evde olsam çıkmicam galiba duştan :37: aslında pek terlemem ama darlanıyorum çok duş insanı ferahlatıyo ohhh:32:

ayyy ne çektik beee :60:
eve yetişmek üzerimdekileri fırlatıp atmak için sabırsızlanıyorum hele de iç çamaşırları:17::17:

hele o takke yok mu takke onu neden takıyoz ya kadınların hayatını zindan eden en büyük icat

aman bi kaç sivilce feda olsun

sorma ya nedir bu dustan çektiğimizz

hamilenin hayalinden ne olacak yavrum serin hava duş rahat uyku filan :52::52::52:
valla günde 1den fazla aldığım duşlarda sacımı her seferinde yıkamıyorum bedenime su tutup rahatlatıyorum

biz değil kocişkolar düşünsün elektrik ve doğalgaz ve su faturalarını:52::52::52::52:

aman bi kaç sivilce feda olsun

sorma ya nedir bu dustan çektiğimizz

hamilenin hayalinden ne olacak yavrum serin hava duş rahat uyku filan :52::52::52:
valla günde 1den fazla aldığım duşlarda sacımı her seferinde yıkamıyorum bedenime su tutup rahatlatıyorum
tabiki canım saçlar öle zırt pırt yıkanırmı, ben bi tek sabah aldığım duşta yıkarım saçlarımı akşam yatarken saçlarımı toplayıp girerim duşa nası olsa yatıp uyucammm:1: saçlara günde bir yeter, vücuda 2 kez ancaa:52:

hiç deme yaaaa :92::92: :47::47::47:

:60: heee napakkk, hamişlik böle bişi demekki, bol kapris, sıkıntıya gelememe durumları, zarta zurta ağlama durumları, minnacık şeyleri kafaya takıp kabuslar görmeler falan, ay ne zorrr:27:

bu kaprisleri ağlamaları nazları birileri çok pis çıkaracak bizden minnak kuzular burnumuzu sürtecek ne naz kalacak ne niyazz:33::33::33:

:60: heee napakkk, hamişlik böle bişi demekki, bol kapris, sıkıntıya gelememe durumları, zarta zurta ağlama durumları, minnacık şeyleri kafaya takıp kabuslar görmeler falan, ay ne zorrr:27:

he eşim de diyo çok değiştin sen... hamileliğine veriyom senin...bakıyom kendime kendimde bişi göremiyom ben aynı ben yine...kabus görüyom fena halde yatmadan önce okuyup üfleyip yatıyom bol bol...

:16:başladık canım, ben kısmetse son parti alışverişi bu cumartesi yapmak istiyorum. kimimiz daha başında kimimiz bitirdi öyle söyleyelim daha doğru olur. çantaya gelince ben sırt çantası kullanacağım bebiş çantalarıyla rahat edeceğimi düşünmüyorum sadece, ancak sen bunu bir denersin madem alınmış hali hazırda mevcut, baktın olmuyor başka bi çanta alırsın olmaz mı?:31:

çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumunuz için.bende öyle yaparım artık.birde göğüs pompası bakıyor musunuz arkadaşlar?

benim de 50 mg ilk yükleme yüksek çıkmıştı ikinci 100 mg yükleme normal çıktı o yüzden diyet yada tedavi uygulamadı dr um canım seninki ne kadar yüksek çıktı:26:

benım 50 mg de bayağı yuksektı 183 100 mg da ucuncu saatim yüksek cıktı 139 :( diyet verdi sadece bozulmuş glukoz toleransı tanısıkoydu doktor ooff

Back
X