2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ohh valla hatunun derdine bak:52:bulabildin mi cnm baariii:27:irem kimdi kıss?:26:

buldum kuzu buldum 5 tane yastıktan kendime köşk yaptım..en kabarığını da totomun altına koydum :27::27:

irem de kasım annelerinden bir arkadaş canım gün farkıyla ekim annesi olmayı kaçırdı...hamilelik çalışmalalrında hep beraberdik..:37::37:

günaydın kızçeler ve bebişkolarııı chemist doğru diyon nedir bu istanbulun haliiiiii kavruluyorr

zulalbcığım sanada günaydın alıntı yapmamışımm

günaydın kızlar :) bugun ist. yanıo resmen piştim işe gelene kadar :(

sizlere de günaydın hanımlar. ankarda yanıyor valla.kilomalarımız çalışmıyor malesef:37: masaüstü vantilatörü aldım onunla biraz serinlemeye çalışıyom

kızlar bebişlere isim konuşulmuş ben oğluşuma Muhammed Eymen ismini koyacağım inşallah:87::87::87:

oğlun adıyla yaşasın inşallah.biz de mustafa alp koyacağız.daha cinsiyetini öğrenmeden mustafa yiğit diye seviyordum babası yiğiti beğenmedi. yiğit yerine eymen olsun dedim ona da olmasın alp olsun dedi iyi dedim bir daha tamam hadi senin dediğin olsun amam ikinciye oğlumuz olursa eymen koyacağız inşallah

slm kızlar nasılsınız ben bugun cok kotuyum :(( kalktıgım andan ıhtıbaren sag kasıgım da cok sıddetlı bı agrı var bazen dayanılmaz oluyor haraket edemeyecek gıbı oluyorum
tinecim o dün geceden beri bende de var neden oluyo diye merak ediyorum ben de :50:
bi de sol bacağım uyuşuyo akşamdan beri onu da çözemedim
bir söyledin bin işittin ama tam dertli olduğum mevzuyu yazmışsın :1:

cnm begendim hatta eymen ismine ortak olabilirim ama Muhammed ismiyle daha kısa bi isim daha iyi giderdi yada Eymenin yanına başka isim mesela Ömer Eymen, Muhammed Emir..gibi..ama önemli olan senn içine sinmesi kuzumm:54:
olabilirsin canım tabi ki:9:
Muhammed ismini çok seviyorum vazgeçmek istemiyorum zaten sadece kulağına okunacak :34::34:

günaydın kuzum sana da... napayım yatağın içinde totoma uygun bir yer bulmaya çalışıyorum....

kuzu bu arada iremin selamı var herkese...

hıhh iyi yerleştir totonu yumurtaların soğumasınnn:27::27::27:

a.s canım konuşursan sende selam söyle başlamış mı alışverise annesinin koynunda ohh negüzell

sağol kuzummm teşekkür ederiz:54: Muhmammed ismini çok seviyorum ama tek kullanırsam ağır olacağını düşündüm zaten sadece ezanla kulağına okunacak kimliğine yazdırmayı düşünmüyorum ço uzun oluyo dir:17: her evde bir Muhammed olması evin bereketidir gülümm:81:

şimdi araştırdım canım nettende hiçbir mahsuru yok diyorlar, hatta koyun diyorlar Allah'ın isimlerini koymayın demişler birde anlamı kötü olan isimleri:16: eymen isminin anlamıda çok güzel, niye yazdırmıyosunki bence yazdır olsun hangini isterse onu kullansın ilerde olmazmı:23:

hanımın pek keyfi yok gibi ya da keyfi yerinde uyuyo :1:
tepikleri çok kuvvetli değil dün geceden beri. ama iyidir diye düşünüyorum canlanır birazdan sıcak onu da çarptı heralde :9:

yok kızzzzz adamın haberi bile olmadı. görse çok kızardı ama ben de ona kıyamıyorum aç aç bi de iş yapıcak. ben herşeye yeterim modundayım daha bakalım ne kadar sürecek :1: balkonu temiz görünce zılgıtı yedim zaten niye haber vermiyosun diye :27: bi de dün akşam karı koca karar verdik yürücez diye çıktık sokağın sonuna gelince ayaklarım taşımaz oldu beni, meğer benimki dönelim dememi bekliyomuş, dimdik yürüyen adamın omuzları çöktü eve zor attı kendini :1::1::1: sen dönelim diyene kadar ben kendimi yürümeye şartlamıştım diyo :1:

hepimizde var kuzum o...şmdiye kadar kimseden yardım istemediğimiz için şimdide kendi başımıza yetebileceğimizi düşünüyoruz ama yanlış yapıyoruz...bende dün bir sele ütü yaptım ama yaptıktan sonnra benim göbüküm oldu taş gibi...yürüyüşü ben kaldırdım şimdicik canım eşimden çok ben fena oluyorum yemekten sonra...

cnm begendim hatta eymen ismine ortak olabilirim ama Muhammed ismiyle daha kısa bi isim daha iyi giderdi yada Eymenin yanına başka isim mesela Ömer Eymen, Muhammed Emir..gibi..ama önemli olan senn içine sinmesi kuzumm:54:

günaydın kuzum sana da... napayım yatağın içinde totoma uygun bir yer bulmaya çalışıyorum....

kuzu bu arada iremin selamı var herkese...
ohhh totona uygun bi yer bulamadın mı yatakta:1: ya biz napak kısss sandalye üstünde:14:

aminn canım cümlemizinkini:16: ne olacak peki ismi:26:

bizimkinin ismi de ahmet ziya olacak canım benim...ahmet benim babamın adı ziya da eşimin babasının adı...kayınpeder eşim 7-8 yaşlarındayken vefat etmiş...çok istedi ismini koymayı bende kıyamadım..iki dedemizin ismini koyalaım dedik...

yaaa bu kişiden kişiye göre değişir boşver sen böyle diyenleri, belki hiç sıkıntı yaşamıcaz ohhh ne güzelmiş dicezzz:32: ama tabiki hamur işi, şerbetli tatlılar, kızartma, beyaz ekmek, şeker ve tuz gibi gıdalara biraz dikkat etmek gerek, canımız çok isterse bi lokma yenebilir nefsimizi köreltmek için çünkü bunların bebişe bi yararı yok, anneye yağ olarak geri dönorrrrrr:35:

şimdi ben senin niye üzüldüğünü anlamadım be canım:44: birincisi neden 3 doz hamişlikte, benim bildiğim 2 doz 1 er ay arayla yapılıyo ve hamişliğin son ayında kesinlikle aşı yapılmıyo, 3. doz 6 ay sonra yapılıyo, senin 3. dozu nası yetiştirdiler onu anlayamadım:34:, ikincisi şeker yüklemesiyle mecburen kan alıyolar, yani önce bi kan alınıyo, sora şekerli suyu içiyon 50mg en başta ama bazı doktorlar farklı dozdada uygulayabiliyor önemli olan taramanın yapılması bu kısmına takılmayalımmmm ( tadı kötü değil korkma, bi dikişte içtim ben ), 1 saat bekliyon sora yine kan alınıyo ve işlem tamam sora sen tıpış tıpış ya eve ya işe:16:

canım cok saol ayrıntılı anlatmıısn 5 doz benı 10 sene koruyacak 2.cocugu da dusundugum ıcın 2.hamılelıgımde vurulmayacak hemsıre oyle dedı

sizlere de günaydın hanımlar. ankarda yanıyor valla.kilomalarımız çalışmıyor malesef:37: masaüstü vantilatörü aldım onunla biraz serinlemeye çalışıyom

oğlun adıyla yaşasın inşallah.biz de mustafa alp koyacağız.daha cinsiyetini öğrenmeden mustafa yiğit diye seviyordum babası yiğiti beğenmedi. yiğit yerine eymen olsun dedim ona da olmasın alp olsun dedi iyi dedim bir daha tamam hadi senin dediğin olsun amam ikinciye oğlumuz olursa eymen koyacağız inşallah
sağol canımmm:16: mustafa alp te çok güzel bi isim adıyla yaşasın :nazar::nazar: artık ikinciye kısmet:34:

hanımın pek keyfi yok gibi ya da keyfi yerinde uyuyo :1:
tepikleri çok kuvvetli değil dün geceden beri. ama iyidir diye düşünüyorum canlanır birazdan sıcak onu da çarptı heralde :9:

yok kızzzzz adamın haberi bile olmadı. görse çok kızardı ama ben de ona kıyamıyorum aç aç bi de iş yapıcak. ben herşeye yeterim modundayım daha bakalım ne kadar sürecek :1: balkonu temiz görünce zılgıtı yedim zaten niye haber vermiyosun diye :27: bi de dün akşam karı koca karar verdik yürücez diye çıktık sokağın sonuna gelince ayaklarım taşımaz oldu beni, meğer benimki dönelim dememi bekliyomuş, dimdik yürüyen adamın omuzları çöktü eve zor attı kendini :1::1::1: sen dönelim diyene kadar ben kendimi yürümeye şartlamıştım diyo :1:

ayy bursanın sıcağıda bi fenadır ki bayıltıcı kızçe haklı yani mayışmıştır:16::16::16:

şimdi araştırdım canım nettende hiçbir mahsuru yok diyorlar, hatta koyun diyorlar Allah'ın isimlerini koymayın demişler birde anlamı kötü olan isimleri:16: eymen isminin anlamıda çok güzel, niye yazdırmıyosunki bence yazdır olsun hangini isterse onu kullansın ilerde olmazmı:23:
olur da kuzum çok uzun oluyo die yazdırmak istemiyom ama hep Muhammed Eymen olarak çağırıcam:16:

hepimizde var kuzum o...şmdiye kadar kimseden yardım istemediğimiz için şimdide kendi başımıza yetebileceğimizi düşünüyoruz ama yanlış yapıyoruz...bende dün bir sele ütü yaptım ama yaptıktan sonnra benim göbüküm oldu taş gibi...yürüyüşü ben kaldırdım şimdicik canım eşimden çok ben fena oluyorum yemekten sonra...

evet benim göbeğim de ortasından yarılacakmış gibi oluyo bazen :1:
ve dediğin gibi yürüyüş işi zor oluyo. eşime gece sahur hazırladığım için (ki her gece hala ısrarla kalkma diyo) uyku düzenim bozuldu. oruç tutmuş kadar yorgun hissediyorum yemekten sonra.

Back
X