2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

bizimkinin ismi de ahmet ziya olacak canım benim...ahmet benim babamın adı ziya da eşimin babasının adı...kayınpeder eşim 7-8 yaşlarındayken vefat etmiş...çok istedi ismini koymayı bende kıyamadım..iki dedemizin ismini koyalaım dedik...
çok güzel canım iyi yapmışsınız Allah adıyla yaşatsın:16::16::nazar:

tinecim o dün geceden beri bende de var neden oluyo diye merak ediyorum ben de :50:
bi de sol bacağım uyuşuyo akşamdan beri onu da çözemedim
bir söyledin bin işittin ama tam dertli olduğum mevzuyu yazmışsın :1:

gecmıs olsun :( arada tekmeler de gelıyor aglasam mı gulsem mı bılemıyorum ıns fazla surmez hemen gecer agrımız
:nazar::nazar:

ayy bursanın sıcağıda bi fenadır ki bayıltıcı kızçe haklı yani mayışmıştır:16::16::16:
aynen öylee canım esinti de yok. iş yeri klimalı aslında evden daha serin ama ben yine de şu günlerde sıcak mıcak evimde uzanıp dinlenmek isterdim :31:

gecmıs olsun :( arada tekmeler de gelıyor aglasam mı gulsem mı bılemıyorum ıns fazla surmez hemen gecer agrımız
:nazar::nazar:
sanırım tekmeleri ağrı yapıyo. hele birden ayağa kalkarsam bağırasım geliyo :50:
dün gece eşime dogum sancısı kasıklarda oluyosa tahmin bile etmek istemiyorum diyorum :1:

Son düzenleme:
evet benim göbeğim de ortasından yarılacakmış gibi oluyo bazen :1:
ve dediğin gibi yürüyüş işi zor oluyo. eşime gece sahur hazırladığım için (ki her gece hala ısrarla kalkma diyo) uyku düzenim bozuldu. oruç tutmuş kadar yorgun hissediyorum yemekten sonra.

ben ayakta fazla durunca öyle oluyo canım... birde bu benim uşak yer mi değiştiriyo dönüyo mu anlamıyorum içerdi bişiler oluyo o an nefesim kesiliyo...midemin üstüne kadar vuruyo anlamadım gitti...benim sıpa yerinde duramıyo inşallah pırtladıktan sonra sessiz olur...eşim bana sebep biraz geç geliiyo..dün gece eve geldiğinde saat 1 di..yedirdim yatırdım zavellım o da uyuyamadı 2 kere bana sebep uykudan uyandı..birde davulcunun sesine uyandı...uykusuz uykusuz kalktı işe gitti..

aynen öylee canım esinti de yok. iş yeri klimalı aslında evden daha serin ama ben yine de şu günlerde sıcak mıcak evimde uzanıp dinlenmek isterdim :31:

sanırım tekmeleri ağrı yapıyo. hele birden ayağa kalkarsam bağırasım geliyo :50:
dün gece eşime dogum sancısı kasıklarda oluyosa tahmin bile etmek istemiyorum diyorum :1:

:(( onu ben bıle dusunemıyorum suan agrılar boyleyse
ama allahın ıznıyle atlatacaz dogumuda

şimdi araştırdım canım nettende hiçbir mahsuru yok diyorlar, hatta koyun diyorlar Allah'ın isimlerini koymayın demişler birde anlamı kötü olan isimleri:16: eymen isminin anlamıda çok güzel, niye yazdırmıyosunki bence yazdır olsun hangini isterse onu kullansın ilerde olmazmı:23:

canım netten allahın ısımlerını koymayın demısler yazısını okumusun neden benım koymak ıstedıgım allahın ısımlerın den bırı

hıhh iyi yerleştir totonu yumurtaların soğumasınnn:27::27::27:

a.s canım konuşursan sende selam söyle başlamış mı alışverise annesinin koynunda ohh negüzell

yok yok soğutmam kuzu o yumoşlar bana ileride yine lazım olacak kız...konuşursam söylerim canım şimdi gonyada...annesiyle berabe rmi bilmiom ama doktora gitmişler keyifçi kızçe kıpır kıpırdı diyo..nenesini görmek iyi gelmiş demek dedim...bu cumartesii değil bir daha ki cumartesi gelcekmiş...konuşursam söylerim canım...

bizimkinin ismi de ahmet ziya olacak canım benim...ahmet benim babamın adı ziya da eşimin babasının adı...kayınpeder eşim 7-8 yaşlarındayken vefat etmiş...çok istedi ismini koymayı bende kıyamadım..iki dedemizin ismini koyalaım dedik...

ne güzelll:nazar: darısı benim oğluşumun başına :16::16::16::emir_bebek:

benim oğlumda yahya kaan olacakkk:16::16::16:

aynen ya en kral klima evimin yerini tutmazz

ben ayakta fazla durunca öyle oluyo canım... birde bu benim uşak yer mi değiştiriyo dönüyo mu anlamıyorum içerdi bişiler oluyo o an nefesim kesiliyo...midemin üstüne kadar vuruyo anlamadım gitti...benim sıpa yerinde duramıyo inşallah pırtladıktan sonra sessiz olur...eşim bana sebep biraz geç geliiyo..dün gece eve geldiğinde saat 1 di..yedirdim yatırdım zavellım o da uyuyamadı 2 kere bana sebep uykudan uyandı..birde davulcunun sesine uyandı...uykusuz uykusuz kalktı işe gitti..

Acımak yok acımak yokkk :1::1::1:
canım senin branşın ne? eşin öğretmen değil sanırım?

:(( onu ben bıle dusunemıyorum suan agrılar boyleyse
ama allahın ıznıyle atlatacaz dogumuda
doğumdan korkuyorum ama inan çok da umrumda değil kimler kimler doğuruyo adige sen mi yapamıcaksın diyorum, sonrasında minicik bi kuzu vericekler kucağına diyorum endişe falan kalmıyo :16::16::16:
illa ki çıkacaklar ordan bağlasan durmazlar :9: bazen beklemesi zor geliyo da diyorum keşke bi uyusam uyansam aaa doğumhanedeyizz eşim de olllldddduuuuuuuu diyoooo :1:

benim oğlumda yahya kaan olacakkk:16::16::16:
damadımın adı da pek güzelmiş :16:

Back
X