2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet benim göbeğim de ortasından yarılacakmış gibi oluyo bazen :1:
ve dediğin gibi yürüyüş işi zor oluyo. eşime gece sahur hazırladığım için (ki her gece hala ısrarla kalkma diyo) uyku düzenim bozuldu. oruç tutmuş kadar yorgun hissediyorum yemekten sonra.

her sey bıze zaman gectıkce agır gelmeye baslayacak agırlasacaz yerımızden bıle kalkmak ıstemeyecez :)
:52:

kızzlaaarrr hep kiloları söylediniz ama yaşlar kaç :49:
hayal ettiğiniz yaşta mı anne olacaksınız mesela ben evet Allah kısmet ederse tabii, hep 28imde istiyodum. 1985 dogumluyum.
bi çogunuzun ilk sayfada var yaşı ama liste çok uzun :53:

bende 84lüyüm canım ağustos 6 da 29 diyecem nasipse...

kızlarrrr ben geldım benn geldımmm gunaydınn hepınıze ayy dunden berı gırmedım kayınvalıdecıgım geldı bende kaldııı o varkende bakamadım nete neler kaynattınız bı yandanda gecmısı okumaya calısıyorum bayaa almıs basını gıtmıs muhabbett :1::1:

çenemiz yine düştü...:52::52::52::52:

hayal ettiğiniz yaşta mı anne olacaksınız mesela ben evet Allah kısmet ederse tabii, hep 28imde istiyodum. 1985 dogumluyum.
bende 81 doğumluyum canım aramızda 4 yaş var:1: öp elimiiii:27:, ben bu yaşlarda isterdim olmasını, çünkü çalışçam, evlencem param olcak arabam olcak sora derdim hep küçükken, anca bu yaşlarda oturdu herşey bide eşimle 2009da evlendik hemen çocuk yapmak istemedik 4 sene gezdik hep, yurtdışı yurtiçi hep gezindik artık tamamdır dedik çocuk vakti gelmiştir:1:

yaa benm de kuzenm var kerem diye..biraz o yüzden emin değilim..hep de kerem diye çağırıyolar, başka olsa daha iyi olur galiba..:16:
ailede varsa insan istemiyo aynı ismi, bizdede kerem olmasa ben kerem koyardım, isim ararken hep onu düşündüm ailede olmasın diye, haklısın o yüzden:31:

Kizlar gunaydin..
Ayaklarimda odem olustu sisti ve bastirinca icinde göçük kaliyor.ayni problemi yaşayan var mi?
günaydın, şişlik hepimizde oluyor, benim akşamları davul gibi oluyo, sabah iniyo, bazen inmediği de oluo ama idare ediyorum:51:

Kizlar gunaydin..
Ayaklarimda odem olustu sisti ve bastirinca icinde göçük kaliyor.ayni problemi yaşayan var mi?

bende iki gün yaşadım canım iki günde iki kilo aldım. ve içtiğim su vücudumda kaldı...şiştim resmen 36 numara ayakkabı giyinen ben 38 ayakkabı olmadı...ama bol su bol yürüyüş yaptım ve tuzu tamamen sıfırladım ...

alem ki ne alemler canım..velilerim de gelmeyiş nedeninizi de söyleyinde accık ona sevinsinler dediler...bende söyledim sizlere kardeş geliyo çocuklar...ooo öğretmenim getirin bi okulda bakalım..altını temizleriz..teneffüste inmiş kantinden çikolata almış getirmişler öğretmenim alın yiyin ama bu sizin değil karnınızdakinin diyolar...sıpalar kaybolun dedim..:9::9:
kıyamam yaaa :16::16::16:
kendi anneleri yapsa kardeş kıskançlık yaparlar kesin :1: görümcemin oğlu da öyle yapıyo bişey verirken bu kuzenime diyo :1:

canım ben hiç yaş hayal etmemiştim ama memnunum bu yaşta anne olmaktan 23 yaşındayım 1991 liyim:49::16:

her sey bıze zaman gectıkce agır gelmeye baslayacak agırlasacaz yerımızden bıle kalkmak ıstemeyecez :)
:52:
olssunnn sonra da totomuzun üstüne oturamıcaz doğduklarında :1::1:

bende 84lüyüm canım ağustos 6 da 29 diyecem nasipse...
hepimiz çıtır anneleriz
hamilelik kim olsa da gençleştiriyo insanı bence :16::49:

bende 81 doğumluyum canım aramızda 4 yaş var:1: öp elimiiii:27:, ben bu yaşlarda isterdim olmasını, çünkü çalışçam, evlencem param olcak arabam olcak sora derdim hep küçükken, anca bu yaşlarda oturdu herşey bide eşimle 2009da evlendik hemen çocuk yapmak istemedik 4 sene gezdik hep, yurtdışı yurtiçi hep gezindik artık tamamdır dedik çocuk vakti gelmiştir:1:

ailede varsa insan istemiyo aynı ismi, bizdede kerem olmasa ben kerem koyardım, isim ararken hep onu düşündüm ailede olmasın diye, haklısın o yüzden:31:

günaydın, şişlik hepimizde oluyor, benim akşamları davul gibi oluyo, sabah iniyo, bazen inmediği de oluo ama idare ediyorum:51:
cullucan ablamsın bundan sonra :1: ne güzel tatlım yapmak istediklerini yapmışsın. o saydıklarını ben de çok istiyorum ama yengeç burcuyum ve anaçlık paçamdan akıyo :1: bebek hepsinden öne geçti :1:

ben yaş olayını hiç düşünmemiştim.eşimle geçen sene bu zmanlar yılbaşı bir geçsin de öyle inşallah diyorduk.öyle de nasip oldu. ben de 86 lıyım. 2009 aralıkta evlendik.kurban bayramındaydı düğünmz.şimdi bebemizin 40 haftası da kurban bayramında doluyor :) korkuyorum ama bayramda doğacak dr burda olmaz diye de bakalım hayrlısı inşallah

canım ben hiç yaş hayal etmemiştim ama memnunum bu yaşta anne olmaktan 23 yaşındayım 1991 liyim:49::16:
naman Allaahımmmmm çok gençmişsin seeennn sebicim :16:6 yaş var aramızda :52:
kaç yaşında evlendin? biz çerkesler genelde geç evlendiğimiz için ben anca 26ımda evlendim gezip tozmaktan evliliğe sıra sonra geliyo :9:

ben yaş olayını hiç düşünmemiştim.eşimle geçen sene bu zmanlar yılbaşı bir geçsin de öyle inşallah diyorduk.öyle de nasip oldu. ben de 86 lıyım. 2009 aralıkta evlendik.kurban bayramındaydı düğünmz.şimdi bebemizin 40 haftası da kurban bayramında doluyor :) korkuyorum ama bayramda doğacak dr burda olmaz diye de bakalım hayrlısı inşallah

canım biz de 2011 ramazan bayramında evlendik çifte bayram olmuştu bize.
şimdi kızımız da kurbandan önce doğacak Allah kısmet ederse, asıl çifte bayramı o zaman yaşıycaz sanırım :16:

kıyamam yaaa :16::16::16:
kendi anneleri yapsa kardeş kıskançlık yaparlar kesin :1: görümcemin oğlu da öyle yapıyo bişey verirken bu kuzenime diyo :1:

aynen canım benim bi öğrenci annesine demiş iyi ki öğretmenimizin bebeği yok anne yoksa ben çok kıskanırdım hep onu severdi bizi hiç sevmezdi diye..işte çocukların hayal dünyaları çok farklı oluyor...

bende iki gün yaşadım canım iki günde iki kilo aldım. ve içtiğim su vücudumda kaldı...şiştim resmen 36 numara ayakkabı giyinen ben 38 ayakkabı olmadı...ama bol su bol yürüyüş yaptım ve tuzu tamamen sıfırladım ...
Hamilelikte normal demi.annem endiseli biraz ben normal diyorum ama.tuzu kestim bende 1-2 gundur.bakalim fayda edecek mi.ilk gunler sadece sislik vardi ama artık agrimaya da basladi.

çenemiz yine düştü...:52::52::52::52:

maşallah maşallah enerjı fıskırıyor heryerınızdenn :1::1:
bende 87lıyım 26 yas dusundugum yastı 3 yıl bıttı evlenelı bende once ıs guc dedım ama ıs guc olmadı kısmet barı dedım cocuk yapıyımda aradan cıksın yas gectıkce bazı seyler zor gelıyor ınsana

aynen canım benim bi öğrenci annesine demiş iyi ki öğretmenimizin bebeği yok anne yoksa ben çok kıskanırdım hep onu severdi bizi hiç sevmezdi diye..işte çocukların hayal dünyaları çok farklı oluyor...
şimdi napıcaklar bakalım :9: okula getirir bi gösterirsin kardeşlerini yoksa meraktan çatlar kızlaarr :9:

Back
X