2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ediyorum da benimki her zaman memnun olmuyo, yan yan bakıyo bazen ama onu takan kim :27:keşke o da beni sıka sıka sevse ama nerdeeeee :1:

ohh iyi hadi bebeğin birz ele avuca gelsin iş bulunur bi şekilde

ınş kısmetıyle gelır oglusumm :1:

bende hıc sevmem oyle seylerı yanı herseyın bı zamanı vardır arada bı oynasan cılvelesecen bence esımde tam tersı sarılsın her dakka opsun fılmlerde felan gboyle yapısık cıftler gorunce sıtem edıyor sen nıye benı boyle sevmıyon hıc dıye :27:

Son düzenleme:
ben de 85 liyim 25 de evlendim 28 de alıcam Ela'm ı inşallah kucağıma :) tam da düşündüğüm gibi oldu bi de ikinci bebeğim erkek olursa hem evlilik yaşımı,hem ilk çocuk zamanı ve cinsiyetini hem de 2.çocuk zamanı ve cinsiyetini tutturmuş olucam :)
Çok planlı hatunum ya bazen bu huyumdan nefret ediyorum hiç akışına bırakamıyorum herşey derlitoplu,zamanlı olacak illaki hey Allahım bebe olunca ne halt yiyeceğim merak konusu :)

amannn ALLAHIM bu ne mutevazılıkkk :1::1:

hepimiz çıtır anneleriz
hamilelik kim olsa da gençleştiriyo insanı bence :16::49:

ben aslında hıc anneme benzeme ama hamıle kaldıktan sonra aynaya her bakmamda annemı goruyorum kendımde ne kadar cok anneme benzedım dıyorum annem pek bu fıkre katılmıyor ama ben cok benzetıyorum kendımı ınsanın yuzune vucuduna ayrı bı olgunluk gelıyor hamılelıkten sonra

hep bu hormonlar yüzünden canım... kız hamilelik gençleştiriyorsa ben her yıl hamiş kalayım...

bu arada ikinci kuzularınızı ne zaman yapmayı düşünüyosunuz...ben pek aralarını açmayı düşünmüyorum..

sonunda eşime canımın istediği şeyi söyledim rahatladım almaya gitt bakalım bulabilicek mi bulamazsa da boş dönmesin diye muadli olan birşey ısmarladım bakalım ne gelecek....oohhh bee kaç gündür canım istiyordu utanıp söyleyemiyordum söyledim kurtuldum:46::46:

cnm ya ne çekti canın bu kadar merak ettim?? benim de eşim normalde çok pis boğazdım senin hamileliğinde ben yandım derdi ben de derdim ki gör bak seni utandıracağım öle de oldu eşim soruyo canın bi sey istemiyo mu ya sen nasıl hamilesin falan diyo hiç aşermedin hiç naz yapmadın falan diyo :) ilk defa o gün çok saçma ama su algidanın uyduruk buzlu dondurmaları var ya buz parmak falan dedim canım buzlu dondurma istiyoooo böle resmen dişlerim kamaştı aldık bi yedi bi yedim eşimin nasıl hoşuna gitti manyaksın sen ne aşerdin diyo :)

ben de 85 liyim 25 de evlendim 28 de alıcam Ela'm ı inşallah kucağıma :) tam da düşündüğüm gibi oldu bi de ikinci bebeğim erkek olursa hem evlilik yaşımı,hem ilk çocuk zamanı ve cinsiyetini hem de 2.çocuk zamanı ve cinsiyetini tutturmuş olucam :)
Çok planlı hatunum ya bazen bu huyumdan nefret ediyorum hiç akışına bırakamıyorum herşey derlitoplu,zamanlı olacak illaki hey Allahım bebe olunca ne halt yiyeceğim merak konusu :)

wayyy bende oyleyım herseyı planlamaya calısıyorumm hayatı kendımıze zorlastırıyoruz walla :31:

hep bu hormonlar yüzünden canım... kız hamilelik gençleştiriyorsa ben her yıl hamiş kalayım...

bu arada ikinci kuzularınızı ne zaman yapmayı düşünüyosunuz...ben pek aralarını açmayı düşünmüyorum..
[/Q

bır suru cocuk hamılelık yok oyle bısey bence ama olgunlastırıyor bencee :1:
ben bı 4 5 yıl beklerım galıba oglusumla ıyı ılgılenmek ıstıyorum kı ıkıncısıne bıraz deneyım kazanayım ılkı bıraz buyusun ıkısınede zaman ayırabılıyım

bır suru cocuk hamılelık yok oyle bısey bence ama olgunlastırıyor bencee :1:
ben bı 4 5 yıl beklerım galıba oglusumla ıyı ılgılenmek ıstıyorum kı ıkıncısıne bıraz deneyım kazanayım ılkı bıraz buyusun ıkısınede zaman ayırabılıyım

ben dört beş yıl beklemeyeceğim canım... 1 yaşını doldurdu mu çalışmalara başlayacağım...2 yaşında olunca diğer kuzumda kucağımda olur ikisi birlikte büyürler diye düşünüyorum...

ben hemen düşünmüyorum belki de hiç düşünmem bilmiyorum ama uzun bir süre istemiyorum ikinci:31:

ben dört beş yıl beklemeyeceğim canım... 1 yaşını doldurdu mu çalışmalara başlayacağım...2 yaşında olunca diğer kuzumda kucağımda olur ikisi birlikte büyürler diye düşünüyorum...

bence cok agır olur ama herkesın dusuncesı tabıkı bızım tanıdık var cocuk daha yasına gırmeden ıkıcıye hamıle kaldı sımdı ıkısıde el kadar bakıcı felan tuttular ama ben kımseyı ıstemıyorum cocuguma kendım bakmak ıstıyorum ne bakıcı ne anne ne kayınvalıde onun ıcın braz buyusun

burcun ne canım benim ikizler yükselenim terazi ilgisi var mı bilmiyorum ama ben bildiğin obsesifim ya :(

benımkıde aslan canım burcla ılgısı varmı bılmıyorum ama kız kardesım ıkızler hıc oyle bırı deıl gayet relax bırıdr bende soyle bı tespıt yapayım aılde senden buyuk cocuk varmı ?

nedir benim bu başıma gelenler...dükkanıma traktörle biri dalıyordu..tenteleri koparıp durdu....ölmek üzereyim korkudann

Merhaba herkese. Umarım beni de aranızda kabul edersiniz :26: 26 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım.Bende pko eşimde ise sperm sayısı azlığı ve hareket sorunu vardı tüp bebekle ilk denememizde olumlu sonuç aldık ve 25.haftanın sonuna geldik Rabbime şükürler olsun ki . Yalnız sormak istediğim bir şey var benim sıpa birkaç gündür deli gibi hareketliydi ancak bugün sakin sabah yediğim çikolatayla bir iki hareket ettirebildim :1: sizce normal mi sizde de ara ara durgun olduğu günler oluyor mu ?

bence cok agır olur ama herkesın dusuncesı tabıkı bızım tanıdık var cocuk daha yasına gırmeden ıkıcıye hamıle kaldı sımdı ıkısıde el kadar bakıcı felan tuttular ama ben kımseyı ıstemıyorum cocuguma kendım bakmak ıstıyorum ne bakıcı ne anne ne kayınvalıde onun ıcın braz buyusun

canım yaş 29 4-5 yıl beklersek 34-35 de doğurcam...birde benim izne ayrılma gibi birlüksüm yok canım malum çekilen krediler var...gayganama yakınım ben çocuğumu bakıcıya bırakamam...gayganamda istemez zaten...iki yaşına geldimi kuzumu kreşe vermeyi düşünüyorum bakalım tabi ki nasip ama benim düşüncem bu..birde ev meselesi var...küçükken gayganama yakın olayım..benim okul evime biaz uzak evi taşıyacaktım sırf çocuk için kaldı ev taşıma meselesi..ikinci de büyür öyle evi taşımayı düşünüyorum canım..

Kizlar bisey sorucam az once bende bi akinti oldu ve bacaklarimdan resmen akti beyaz renkte ama cok beyaz degil mat beyaz ve tortusuz sivi bi akintiydi ne olabilir bu :26::26:

Merhaba herkese. Umarım beni de aranızda kabul edersiniz :26: 26 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım.Bende pko eşimde ise sperm sayısı azlığı ve hareket sorunu vardı tüp bebekle ilk denememizde olumlu sonuç aldık ve 25.haftanın sonuna geldik Rabbime şükürler olsun ki . Yalnız sormak istediğim bir şey var benim sıpa birkaç gündür deli gibi hareketliydi ancak bugün sakin sabah yediğim çikolatayla bir iki hareket ettirebildim :1: sizce normal mi sizde de ara ara durgun olduğu günler oluyor mu ?

olur canım merak etme bebeğin şekline göre hareketlilik durumu değişiyo...

Back
X