2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar bisey sorucam az once bende bi akinti oldu ve bacaklarimdan resmen akti beyaz renkte ama cok beyaz degil mat beyaz ve tortusuz sivi bi akintiydi ne olabilir bu :26::26:

akıntın fazla mıydı..ağrın falan var mı canım...birde doktorunu ara sor bence...

Merhaba herkese. Umarım beni de aranızda kabul edersiniz :26: 26 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım.Bende pko eşimde ise sperm sayısı azlığı ve hareket sorunu vardı tüp bebekle ilk denememizde olumlu sonuç aldık ve 25.haftanın sonuna geldik Rabbime şükürler olsun ki . Yalnız sormak istediğim bir şey var benim sıpa birkaç gündür deli gibi hareketliydi ancak bugün sakin sabah yediğim çikolatayla bir iki hareket ettirebildim :1: sizce normal mi sizde de ara ara durgun olduğu günler oluyor mu ?

selam canim hosgeldin hayirli olsun minigin saglikla buyusun dogsun insallah :16::16: gayet normal canim ara ara bizim yaramaz bebeislerde yapiyo bu numaralari icini ferah tut:49:

hep bu hormonlar yüzünden canım... kız hamilelik gençleştiriyorsa ben her yıl hamiş kalayım...

bu arada ikinci kuzularınızı ne zaman yapmayı düşünüyosunuz...ben pek aralarını açmayı düşünmüyorum..

canım ben uzun bir süre 2.düşünmüyorum. bunu bi saglıcakla alalım kucagımıza da . suan aklımın ucundan bıle gecmıyor 2. cocuk :34:

slmlr kızlar yetistim sonunda bende 84luyum daha erken bebıs ıstıyodum ama kısmet rabbim sımdı uygun gormus demekkı ıkıncıyı sımdılık dusunmuyorum .Allahım ogluma saglıklı uzun omur versin. Bu arada pek bi halsızım belım agrıyo bugun benim

selam canim hosgeldin hayirli olsun minigin saglikla buyusun dogsun insallah :16::16: gayet normal canim ara ara bizim yaramaz bebeislerde yapiyo bu numaralari icini ferah tut:49:

Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Allah razı olsun sizlerden Rabbim umarım hepimizin bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. Paranoyak gibi oldum sıpa yüzünden :1: Ara ara bir kayboluyor ne yapsam tık yok inatlaşıyor resmen İnatçı eşek.

Çok teşekkür ederim içim rahatladı. Allah razı olsun sizlerden Rabbim umarım hepimizin bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder. Paranoyak gibi oldum sıpa yüzünden :1: Ara ara bir kayboluyor ne yapsam tık yok inatlaşıyor resmen İnatçı eşek.

:9::9::9: ne demek canimm Amin insallah:16::16: Evet arada panik oluyoruz malesef :27::27:

canım yaş 29 4-5 yıl beklersek 34-35 de doğurcam...birde benim izne ayrılma gibi birlüksüm yok canım malum çekilen krediler var...gayganama yakınım ben çocuğumu bakıcıya bırakamam...gayganamda istemez zaten...iki yaşına geldimi kuzumu kreşe vermeyi düşünüyorum bakalım tabi ki nasip ama benim düşüncem bu..birde ev meselesi var...küçükken gayganama yakın olayım..benim okul evime biaz uzak evi taşıyacaktım sırf çocuk için kaldı ev taşıma meselesi..ikinci de büyür öyle evi taşımayı düşünüyorum canım..

bende calısmak ıstedıgım ıcın 2-3 kadar buyutup krese verırım galıba tabıkı sartlar ınsanın planlarını etkılıyor sende haklısın canım hayırlısı olsun ılklerını bı allalım belkı bende senın gıbı dusunurum tadını tatmak lazım :1:

Kizlar bisey sorucam az once bende bi akinti oldu ve bacaklarimdan resmen akti beyaz renkte ama cok beyaz degil mat beyaz ve tortusuz sivi bi akintiydi ne olabilir bu :26::26:
canım bence hemen doktorunu ara ona bı danıs

Merhaba herkese. Umarım beni de aranızda kabul edersiniz :26: 26 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım.Bende pko eşimde ise sperm sayısı azlığı ve hareket sorunu vardı tüp bebekle ilk denememizde olumlu sonuç aldık ve 25.haftanın sonuna geldik Rabbime şükürler olsun ki . Yalnız sormak istediğim bir şey var benim sıpa birkaç gündür deli gibi hareketliydi ancak bugün sakin sabah yediğim çikolatayla bir iki hareket ettirebildim :1: sizce normal mi sizde de ara ara durgun olduğu günler oluyor mu ?

oluyor canımolmazmı hatta ıkı gun once oyleydı cok az hıssedıyodum hareketlerını yuz ustu yatıyor galıba ozaman hareketlerını tam hıssedemıyorsun
nedir benim bu başıma gelenler...dükkanıma traktörle biri dalıyordu..tenteleri koparıp durdu....ölmek üzereyim korkudann
gecmıs olsunn canım allah korumus bıseyın yoktur inş

hoşgeldin aramıza canım:16::16: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nesip etsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
benim oğluşum da bu gün pek bi hareketsiz valla ama meraklanma canım normaldir dinleniyodur minnaklar:1:

slmlr kızlar yetistim sonunda bende 84luyum daha erken bebıs ıstıyodum ama kısmet rabbim sımdı uygun gormus demekkı ıkıncıyı sımdılık dusunmuyorum .Allahım ogluma saglıklı uzun omur versin. Bu arada pek bi halsızım belım agrıyo bugun benim

hosgeldın ezınecımm :1: anı bı hareketmı yaptın ne yaptın canım dıkkat et kendıne

canım ben uzun bir süre 2.düşünmüyorum. bunu bi saglıcakla alalım kucagımıza da . suan aklımın ucundan bıle gecmıyor 2. cocuk :34:
ben hariçherkes arayı açacak galiba...
akinti fazla degildi agrim fln da yok off telas yaptim simdi dr simdi kapalidir ogleden sonra acilir bi daha :26::26:

sen yine de doktoruna ulaşmaya çalış canım bence...

sende arayı açanlardansın o zaman...

sakın ol canımm devam edıyormu akıntı mıktarı nekadardı cıddı bısey degıldır korkma

yok canim hala devam etseydi tr deki doktorumu aricaktim ama suanda bisey yok cok fazla degildi ekim gelsede rahatlasak ya hergun bisey :31::31:

bende calısmak ıstedıgım ıcın 2-3 kadar buyutup krese verırım galıba tabıkı sartlar ınsanın planlarını etkılıyor sende haklısın canım hayırlısı olsun ılklerını bı allalım belkı bende senın gıbı dusunurum tadını tatmak lazım :1:

bakalım bende tadına baktıktan sonra belki vazgeçerim...:9::9:

ben hariçherkes arayı açacak galiba...

sen yine de doktoruna ulaşmaya çalış canım bence...

sende arayı açanlardansın o zaman...

serap bende dusunuyorumm ama bi taraftanda korkuyorum 2 yasina gelince bi tane daha yaparim diyodum ama bilmiyorum o zaman psikolojim nasil olur simdi boyle soyluyorum ama :27::27:

yok canim hala devam etseydi tr deki doktorumu aricaktim ama suanda bisey yok cok fazla degildi ekim gelsede rahatlasak ya hergun bisey :31::31:
onemlı bısey degıldır canım ıns sen sakınlıgını koru cogu gıttı azı kaldı canımm ya bıraz daha sabırr

bakalım bende tadına baktıktan sonra belki vazgeçerim...:9::9:
hersey kısmet bakalım hayat bızım ıcın neler planlıyor :1:

Back
X