- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
onemlı bısey degıldır canım ıns sen sakınlıgını koru cogu gıttı azı kaldı canımm ya bıraz daha sabırr
hersey kısmet bakalım hayat bızım ıcın neler planlıyor![]()
aynen oyle gayet sakinim napiyim Allaha emanetler dimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onemlı bısey degıldır canım ıns sen sakınlıgını koru cogu gıttı azı kaldı canımm ya bıraz daha sabırr
hersey kısmet bakalım hayat bızım ıcın neler planlıyor![]()
serap bende dusunuyorumm ama bi taraftanda korkuyorum 2 yasina gelince bi tane daha yaparim diyodum ama bilmiyorum o zaman psikolojim nasil olur simdi boyle soyluyorum ama![]()
kızlarr sıze doyum olmazz ben gıdıyommmcok kaynatmayınn ha yetısemıyorumm
![]()
ben hem korkuyorum hem istiyorum bakalım ama istek daha ağır basıyor canım...
ben hariçherkes arayı açacak galiba...
sen yine de doktoruna ulaşmaya çalış canım bence...
sende arayı açanlardansın o zaman...
Selamlarrr annişlerimmmm ve minik kuzucuklarııı, nasılsınız bakalım ?![]()
benımkıde aslan canım burcla ılgısı varmı bılmıyorum ama kız kardesım ıkızler hıc oyle bırı deıl gayet relax bırıdr bende soyle bı tespıt yapayım aılde senden buyuk cocuk varmı ?
hoşbuldumm kuşumm, bende iyi olmaya çalışıyorum, şükür bu halimizeSelam canim hosgeldin iyi diyelim iyi olalim sen nasilsinn![]()
Kizlar bisey sorucam az once bende bi akinti oldu ve bacaklarimdan resmen akti beyaz renkte ama cok beyaz degil mat beyaz ve tortusuz sivi bi akintiydi ne olabilir bu :26::26:
doktorunu ara mutlaka sor canım çok enterasan geldi bana yani bacaklarından akacak kadar olması dinlen kendini yordun mu bu sıralar acaba ??
oyyy maşallahhhhhh canımm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy papooommmm masallahhhh
oglusa yerim ben onun totosunuuu coook tatliiiii![]()
oyyy maşallahhhhhh canımm
kaç kilo aldın toplamda ?