2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hosgeldın ezınecımm :1: anı bı hareketmı yaptın ne yaptın canım dıkkat et kendıne
hoşbulduk canım yok aksine bugün hep yattım sırtımda agrıo ya ben bu yatma işini beceremiorum artık sanırım hiç rahat edemiyorum
ben hariçherkes arayı açacak galiba...

sen yine de doktoruna ulaşmaya çalış canım bence...

sende arayı açanlardansın o zaman...

ewet canım hatta hiç düşünmem belki :D

$48.webp bu da halısı

Nasılsınız anneler
galiba burada en küçük benim 9 gün sonra 21 e giriyorum ikinci düşünmüyorum bir tane çocuk istiyorum neler yapiyorsunuz keyifler nasıl

hoşbuldumm tatlişkommmm :16: iyiyiz şükür, ana oğul geçinip gidiyoruz :9: siz nasılsınız kuzum?
Allah daha iyi etsin kuşumm:nazar: bizde yuvarlanıp gidiyoruz (oğluş yani:1:) artık geceleri uyuyamaz oldum dönerken bile zorlanıyorum göbüşümün altına yastık desteği almasam yan yatamıyorum kaburgalarım batıyo nefes almakta güçlük çekyorum oğuş uyuyo geceleri artık annesini üzmüyo ama ben uyuyamıyo yine de bitanem yaa:31::31:

ye kuzum afiyet şifa olsun yarasın yavruşuna :1:
3 hafta önce bebişin kilo durumu nasıldı tatlım:26:

valla 24,hafta da gittim 775 di.boyu da 30 dan fazlaydı.1 hafta 3 gun (3 günü de var)önden gidiyodu.dr iri bi bebek dedi.20.hafta da bile 410 gramdı.salı kaç kılo oldu bakalım..dombili olacak heralde tosbik diye seviyoruz:52::52::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

valla 24,hafta da gittim 775 di.boyu da 30 dan fazlaydı.1 hafta 3 gun (3 günü de var)önden gidiyodu.dr iri bi bebek dedi.20.hafta da bile 410 gramdı.salı kaç kılo oldu bakalım..dombili olacak heralde tosbik diye seviyoruz:52::52::16::16::16::nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallah oğluşuna canım:nazar::nazar::nazar: şu anda 1.300 ü bulmuştur o zaman :1: Rabbim sağlıklı evlatlar nesip etsin hepimize:16:

Son düzenleme:
Back
X