- 31 Ekim 2006
- 2.245
- 37
- 683
anladım..sanırım sayfada tanımadıgınız kısılere yazmıyorsunuz ben yazalı nerdeyse bi 10 sayfa olmus ama cevap gelmemıs((
yok olurmu ole sey hepimizin yazdıkları gozden kacabiliyo bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım..sanırım sayfada tanımadıgınız kısılere yazmıyorsunuz ben yazalı nerdeyse bi 10 sayfa olmus ama cevap gelmemıs((
benimde dünden beri öyle canım, bir de dün çok kötü bigün geçirdim ki sorma gitsin. biraz önce kremle masaj yapa yapa gerginliği geçti biraz. çarşamba günü kontrolde dr.uma sordum normal demişti, bebiş dönerken sertleşme olurmuş. karnında komple sertlikle birlikte başlayan ve düzenli gelen sancılar, kanama veya suyun gelmesi erken doğummuş.Kızlar benim karnım çok sert oluyor neden acaba dün gece hem belime hemde karnimda sancı vardı
ay allahımmm ne güldüm yaaa, serappppp bu ne kıssss, ne vasiyeti yazıyosun böyle , tövbe yarabbimmölürsem evlenir mi acaba...:44::44:
babalara duygu yüklenmesi gibi bir ihtimal var mıymış canım yaaa, varsa bi umut olurdu benim içindeolsunnnn o koca göbeklerin içinde dünya tatlıları varr hiç bi yerden alamayacağımız lezzette bak yine aşka geldim kızımı özledimeşime ben kızımı özledim diyorum haydaaa o da nerden çıktı diyo bu babalara ne zaman duygu yüklenicek
![]()
oyyy maşallahh tatlımmmmkızLar sekerLerınızı kontroL ettırdınız mı??
ben dun haLLettim ne igrenc bırseydi o 100grlık işkence saat bası 4 kez kan ver fLn
ama sonuc cok ıı cıktı cok sukur
hattaaa bayaa dusuk degerLer cıktı doktorum sız gercekten gLikoz aldınz mı dedı
vee
877grLık 33cmLık ogLusum eLLerınızden oper
pzrtesi de 2. doz tetenozu vuruLacagm vuruLan var mı ıLkı kadar acıtıor mu??
kader ortaaaammmmaynen canım o kilolar gidecek arkadaş
benim eşim zayıf bi adam hele benim hiç kilolu olma gibi bi lüksüm yok maaleseftshirtleri falan da bana olmuyo offffff
![]()
Ezine'mm buralarda mısın ?
Geçende konuşurken benim net yine kesilince yazdığım cevap çıkmamış baktımda.
Ne yaptın şeker yüklemesini, sonuçların iyidir inşallah :26:
ohh ohhh iyi şükür gözünaydın kuzum :)burdayım canım yaptırdım şeker yüklemesini sonuçlar iyi çıktı canım bi sıkıntı yok çok şükür
maşallahh tatlımmkızlarr bugn kontrolum vardı bebişi görmeye gıttıkk bebegııın kılosu 757 gr dı doktor ıı dedı ama bana az geldıı napsam ne yesem kı acaba ona kıloo aldırabilmek içinn![]()
ohh ohhh iyi şükür gözünaydın kuzum :)
maşallahh tatlımmbebişinin kilosu gayet iyi için rahat olsun, benimde 2 gün önce 730 du.
![]()
[
saol canım benim
sen ne yapıosun nasıl gidio
kayınvalidemin mutfak dolapları takıldı, ustaları şimdi gönderdik. 0rayı temizleyip yerleştircez. Yarında küçük oğlu ailesiyle gelicek almanyadan, 3 hafta misafirimiz var. anlıcağın tam bi curcuna. onların gitceği gün büyük oğlu yola çıkcak ailesiyle. işim iş yavv
özlicem burayı![]()
kayınvalidemin mutfak dolapları takıldı, ustaları şimdi gönderdik. 0rayı temizleyip yerleştircez. Yarında küçük oğlu ailesiyle gelicek almanyadan, 3 hafta misafirimiz var. anlıcağın tam bi curcuna. onların gitceği gün büyük oğlu yola çıkcak ailesiyle. işim iş yavv
özlicem burayı![]()
benim küçük görümce var o da lisede okuyo dahaah kıyamam bi tek senmi varsın kaynananın yanında??
dikkat et yorma fazla kendini arada sırada ugra merak ettirme kendini tmm
zaman geçirmek için çok güzel canımcım ama hoşgeldin beşgittin işine girip bütün köylü oturmaya geliyo, deliriyorum. hamişlikten dolayı kaytarırım zatiaaaaaaaaaaa ne guzel zaman gecer işte
iyiymiş canım git sen bende kaçıyorum malum iftar geldibenim küçük görümce var o da lisede okuyo dahabenim kv süperdir, bnm yardımım olmasada 2 dk da hallolur bütün iş
ezinem ben kaçıyım ayıp olcek yoksam, öpüyorum seni görüşürüz en kısa zamanda inşallah, her fırsatta ugramaya calısıcam![]()
selam kızlar nasılsınız herkes nereye gıtmıs oruc acmayamı gıttıler acaba![]()
kızlarr bugn kontrolum vardı bebişi görmeye gıttıkk bebegııın kılosu 757 gr dı doktor ıı dedı ama bana az geldıı napsam ne yesem kı acaba ona kıloo aldırabilmek içinn![]()
iyiymiş canım git sen bende kaçıyorum malum iftar geldi
aynen canım bende kaçıyorum iftardan sonra grüşürüz![]()
selam kızlar nasılsınız herkes nereye gıtmıs oruc acmayamı gıttıler acaba![]()
nbr kuzucuk bebiş napıyo