2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ıyıyız sezıncımm sıcaklarla ugrasıyoz sız nasılsınız

istanbuldamıydın sen canm sıcaktır benım evım cok serın az önce balkona çıktım üşüdüm girdim içeri ki ben hep yanan bırısıydım yanı öyle üşüyen biri değilimdir oyuzdn gunduz evımden dışarı adım atmak istemıyorum

istanbuldamıydın sen canm sıcaktır benım evım cok serın az önce balkona çıktım üşüdüm girdim içeri ki ben hep yanan bırısıydım yanı öyle üşüyen biri değilimdir oyuzdn gunduz evımden dışarı adım atmak istemıyorum

evet canım istanbuldayım ısın kotu tarafı balkonumda yok benım ya burada en cok eksıklıgını hıssetıgım sey balkon :((cıkma canım dısarı kaynıyor resmen aksam ustu bı cıkıyım dedım pısman oldum pıstım yumurta gıbı :1:

selamlar kızlar.bebeklerınıze alısverıs yaptınızmı?yoksa daha erken mı?neler aldınız yazabılırmısınız?

valla canım ben daha bi kaç parça kıyafet aldım odasını tamamen düzende var daha başlamamış olanda var :34:

selamlar kızlar.bebeklerınıze alısverıs yaptınızmı?yoksa daha erken mı?neler aldınız yazabılırmısınız?

evet canım kıyafetler benım hepsi lındı istersen profılım girip album resımlerıme bkabılırsın hepsini paylaştım orda odasınıda aldık 2 hafta once anca olucak sanırım son 10 haftaya gırdıgımızde zaman cabuk gececek gıbı gelıyor bana odamız henuz evımıze gelmedı çunku kızımın odasına yayılmısız epey hala daha odayı boşaltamadık halıydı perdeydı derken 36. haftada herşey bıtsın ıstıyorum ben

o zaman nıe hala kımse yazmıyor ?cok mu zor soru sordum ki:36:

Canim tekrardan sorunu sorarsan bilen arkadaslar cevap vermeye çalışır. Sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki, okuyamadığımız gözden kaçırdığımiz yazılar da olabiliyor. Senin yazını bulmak icin de kimse 15-20 sayfa geriye dönük bakmaz.
Tekrardan yaz cevap verelim.

Son düzenleme:
Merhaba Anne adayları inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız şimdien hayırlı doğumlar diliyorum..

Belki daha erkendir bebek şekerleriniz için ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum bn kızım doğduktan sonra şuan 14 aylık şeker yapmaya karar verdim eğer sizde düşünürseniz bi bakın yarımcı olmaya çalışırım..
Hatta kızımın adını koydum elifimin şekerleri diye alta linki ekliyorum.

https://www.facebook.com/elifin.sekerleri.1?ref=tn_tnmn

günün ilk günaydını benden sanırım bugün
günaydın annelerrr ve minik kuzularrıııı :16::16::16:

sağol canım ne var ne yok??
napıyo oğluşun?
oğluşum düne göre daha hareketli canım dün biraz inzivaya çekilmişti galiba korkuttu beni minnak:1:
gece sadece 3 saat falan uyudum çok uykum var :31: artık hiç rahat uyuyamaz oldum sağa sola dönemiyorum kendi başıma eşim destek veriyo o derece :1: onun dışında bi de sancı gibi bişey var göbeğimin alt kısmında özellikle bir iki gündür sabahları ilk kalktığımda yürüyünce daha şiddetli olan ama sonra azalıyo benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba :26:
sizde ne var ne yok kuzum bebiş nasıl :nazar:

Son düzenleme:
oğluşum düne göre daha hareketli canım dün biraz inzivaya çekilmişti galiba korkuttu beni minnak:1:
gece sadece 3 saat falan uyudum çok uykum var :31: artık hiç rahat uyuyamaz oldum sağa sola dönemiyorum kendi başıma eşim destek veriyo o derece :1: onun dışında bi de sancı gibi bişey var göbeğimin alt kısmında özellikle bir iki gündür sabahları ilk kalktığımda yürüyünce daha şiddetli olan ama sonra azalıyo benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba :26:
sizde ne var ne yok kuzum bebiş nasıl :nazar:

benim kızım da öyle dün pek sessizdi bu sabah biraz da aç kaldı sanırım şimdi durdu tekmeleri :9:
oğlun dönmüştür belki ondan baskı yapıyodur, düzenli bi sancı olmadıkça sıkıntı yok sanırım.
benim de göbek deliğim acıyo çok hassaslaştı dışarı doğru mu çıkacak napacak içerden ittiriyo bizim ki heralde :9:

Son düzenleme:
benim kızım da öyle dün pek sessizdi bu sabah biraz da aç kaldı sanırım şimdi durdu tekmeleri :9:
oğlun dönmüştür belki ondan baskı yapıyodur, düzenli bi sancı olmadıkça sıkıntı yok sanırım.
benim de göbek deliğim acıyo çok hassaslaştı dışarı doğru mu çıkacak napacak içerden ittiriyo bizim ki heralde :9:
benim de acıyo canım yaa dışa doğru da çıktı heran ordan çıkacakmış gibi hissediyorum:1:

Back
X