2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın caanımmm
evdesin işte uyusana sen yaa ne kalktın erkenden :20:
ben şimdi pc basında uyucam az kaldı :84:

uyudum kuzum bugün ilk defa baksana saat kaçta geliyorum ...burada anca bu zamana kadar yatılır...şimdi sıcaktan yatılmaz ki...saat 10 a kadar uyudum kalktım duşumu aldum koştum yanınıza geldim...

uyudum kuzum bugün ilk defa baksana saat kaçta geliyorum ...burada anca bu zamana kadar yatılır...şimdi sıcaktan yatılmaz ki...saat 10 a kadar uyudum kalktım duşumu aldum koştum yanınıza geldim...

haklısın aslında ben de yatınca her tarafım ağrıyo. ev temizlenecek ama aklım alışverişte ve tabii hiçççç çalışmak istemiyorumm
:27:
herkeste bi ağırlık var sanırım bugün ben bi de oruçlu olsam kesin beni kaldırımdan kazırlardı :1::1::1:

haklısın aslında ben de yatınca her tarafım ağrıyo. ev temizlenecek ama aklım alışverişte ve tabii hiçççç çalışmak istemiyorumm
:27:
herkeste bi ağırlık var sanırım bugün ben bi de oruçlu olsam kesin beni kaldırımdan kazırlardı :1::1::1:

ilk yattığımda beni görmeniz lazım yatağın içinde yer beğenemiyorum..oraya düşüyorum olmuyo buraya düşüyorum olmuyo...zavallım kocişte benden kalan yerde kıvrılıp yatıyo...

:1::1: cevap verıyorum e hepsı carpmıs olabılır :1:
al bende de okadar serap cok uyumaktanmı oldu acaba ?

bence hepsi çarpmış ki halen daha kendilerine gelemediler...

bilmiyorum ama benim belim mi çukurlaşıyo ne toto dışarı fırlamış gibi...

ilk yattığımda beni görmeniz lazım yatağın içinde yer beğenemiyorum..oraya düşüyorum olmuyo buraya düşüyorum olmuyo...zavallım kocişte benden kalan yerde kıvrılıp yatıyo...

aynı valla göbeği yerleştirmek en az 15-20 dk sonra bi de uykuyu bekle :1:
benim kocacımm totosunu dönmeden uyuyamadığı için haberi olmuyo benden :1::1:

iyidir tatlım nolsun göbüşümün alt tarafı sancıyo iki sabahtır kalktıpımda sonra biraz geçiyo neden oluyo acaba:26:
sen nasılsın bebişin nasıl bu gün

oluyo kuzu o bende de sabah ilk uayndığımda göbeğimi tuta tuta yürüyorum ama sonra geçiyo herhalde hareketsizlikten dolayı oluyo...mesela pc başında da çok oturduğumda oluyo

Back
X