2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
aynı valla göbeği yerleştirmek en az 15-20 dk sonra bi de uykuyu bekle :1:
benim kocacımm totosunu dönmeden uyuyamadığı için haberi olmuyo benden :1::1:

benim ki de allah aşkına napıon diyo yatağın her tarafı aynı...bilmiyo ki benim toto kolay yer beğenmiyo...

ilk yattığımda beni görmeniz lazım yatağın içinde yer beğenemiyorum..oraya düşüyorum olmuyo buraya düşüyorum olmuyo...zavallım kocişte benden kalan yerde kıvrılıp yatıyo...

iyidir tatlım nolsun göbüşümün alt tarafı sancıyo iki sabahtır kalktıpımda sonra biraz geçiyo neden oluyo acaba:26:
sen nasılsın bebişin nasıl bu gün

bence hepsi çarpmış ki halen daha kendilerine gelemediler...

bilmiyorum ama benim belim mi çukurlaşıyo ne toto dışarı fırlamış gibi...

aynı valla göbeği yerleştirmek en az 15-20 dk sonra bi de uykuyu bekle :1:
benim kocacımm totosunu dönmeden uyuyamadığı için haberi olmuyo benden :1::1:

oluyo kuzu o bende de sabah ilk uayndığımda göbeğimi tuta tuta yürüyorum ama sonra geçiyo herhalde hareketsizlikten dolayı oluyo...mesela pc başında da çok oturduğumda oluyo

kızlar artık ıyıce agırlastık sanırım cunku hepımızın sıkıntıları aynı agrılar sancılar bıde sıcaklar var tabı onlarda bızı cok etkılıyor

günaydın herkeslere
adige kız 30.ncu haftaya bişe kalmamış senin 20leride bitiriyoruz yavaş yavaş çok şükür Allahıma

iyidir tatlım nolsun göbüşümün alt tarafı sancıyo iki sabahtır kalktıpımda sonra biraz geçiyo neden oluyo acaba:26:
sen nasılsın bebişin nasıl bu gün

valla bi haftadır ne uyku var nede bişe bel agrısı var bendede 2 gündür ayaklardan üşüttümmü ne karnıma igneler batıo

kızlar artık ıyıce agırlastık sanırım cunku hepımızın sıkıntıları aynı agrılar sancılar bıde sıcaklar var tabı onlarda bızı cok etkılıyor
Sorma canım dün kocam diyo senin bu göbek nereye doğru gidiyo diye :49:
daha durrr dedimmm bu minik hali, göbekli kamyonculara benzedim di mi diyorum kamyoncularınki bile bu kadar büyük değil diyo :27:
9 aylık bi kadın görmüştük bi gün dolaşırken gözünü alamadı kadından ee dedim bizim de iki ay sonraki halimiz işte buuu, yok canım o kadar olmaz diyo görürsün dedim :1::1:

benim ki de allah aşkına napıon diyo yatağın her tarafı aynı...bilmiyo ki benim toto kolay yer beğenmiyo...
benim adamcım ömründe göbek ne bilmemişki yiyip inkar edenlerden o zayıff :1:
o yüzden beni anlaması mümkün gözükmüyo :1:

Sorma canım dün kocam diyo senin bu göbek nereye doğru gidiyo diye :49:
daha durrr dedimmm bu minik hali, göbekli kamyonculara benzedim di mi diyorum kamyoncularınki bile bu kadar büyük değil diyo :27:
9 aylık bi kadın görmüştük bi gün dolaşırken gözünü alamadı kadından ee dedim bizim de iki ay sonraki halimiz işte buuu, yok canım o kadar olmaz diyo görürsün dedim :1::1:

benım gobegım okadar buyuk deıl sankı 6 aylık deyınce kımse ınanmıyor ama basen totossda eklenınce baya davul oldum :1: esımınde benden asagı kalır yanı yok o yuzden sıkıntı yok bızımkı kıloyuda sevıyor verme sakın deyıp duruyor
eslerınızede kılo aldırın kızlar bu kadar sıkıntı yapmazsınız :1:

Canım senin bacagın catlamıs benım ıse goguslerım catlamıs hemde catlak kremi kullanmama ragmen :43:

gögüslerime hiç çatlak kremi sürmedim sadece göbüşüme sürdüm bacaklarıma da kullanmadım..

yanni burda şu anlaşılıyo ki çatlaklardan kaçış yok...

yok anacım benim adam bi tuhaf..sanki ben hamile değilde o hamile...hamiş kaldıktan sonra ben 6 buçuk aldım benim kocişko 10 kilo almış...göbekleri yarıştırıyoruz anlayacağın...:8::8::8:

6 buçuk kilo aldım canım ama bu 6 buçuk benim için çok büyük bir kilo...:27::27:

ooo canım ben senın ıkı katınım ve son 5 yıldır 50 kılonun ustune cıkmadım 6 ayda 12 kılo benım ıcın bı yıkım adeta ama yapacak bısey yok bukadar kasma kendını dusunkı o kılolar senın bebegının saglıgı ıcın gereklı

ooo canım ben senın ıkı katınım ve son 5 yıldır 50 kılonun ustune cıkmadım 6 ayda 12 kılo benım ıcın bı yıkım adeta ama yapacak bısey yok bukadar kasma kendını dusunkı o kılolar senın bebegının saglıgı ıcın gereklı

ama ben 74 kilo ile hamile kaldım kuzum:27::27::27:şu an kutuplardan basık ekvatordan şişkin bir haldeyim...:9::9::9:

Kizlar az once yine göğsümden birseyler aktı üstümde ince birsey vardı orası islandi.sikmayin deniliyor ama gece saga ya da sola dönük yatarken haliyle baskı oluyor goguslere..endişelenecek bir durum yoktur degil mı?

yok anacım benim adam bi tuhaf..sanki ben hamile değilde o hamile...hamiş kaldıktan sonra ben 6 buçuk aldım benim kocişko 10 kilo almış...göbekleri yarıştırıyoruz anlayacağın...:8::8::8:

ohh ne güzel benimki bi de ramazan geldi iyice zayıflar :31: börekler çörekler de yaptım yesin kilo alsın diye ama doyduktan sonra bi lokma fazlasını yemeeezzz :1:
günaydın herkeslere
adige kız 30.ncu haftaya bişe kalmamış senin 20leride bitiriyoruz yavaş yavaş çok şükür Allahıma

valla bi haftadır ne uyku var nede bişe bel agrısı var bendede 2 gündür ayaklardan üşüttümmü ne karnıma igneler batıo
evet canımmmmmmmmmmmmmmm bu ay sonu 32. haftaya girip izni bile hakediyoruz inş. :16: bugün 28+3 üz galiba. doktorum hafta konusunda çok hassas mesela bugün gideyim 29. haftadayım diyim. daha 28sin 29 henüz bitmedi der :1:

benım gobegım okadar buyuk deıl sankı 6 aylık deyınce kımse ınanmıyor ama basen totossda eklenınce baya davul oldum :1: esımınde benden asagı kalır yanı yok o yuzden sıkıntı yok bızımkı kıloyuda sevıyor verme sakın deyıp duruyor
eslerınızede kılo aldırın kızlar bu kadar sıkıntı yapmazsınız :1:

almıyo adam kilo almııyyooo :27: aman sağlıklı olsun da kocam böyle çok yakışıklı zaten :123:

ama ben 74 kilo ile hamile kaldım kuzum:27::27::27:şu an kutuplardan basık ekvatordan şişkin bir haldeyim...:9::9::9:

canım kendını ıyı hıssetmen ıcın bı ornek vereıyım arkadasım 30 kılo aldı 100u gordu neredeyse oglu 1 yasına gelıyor ve aldıgı kılonun yarıdan fazlasını verdı cocugun pesınde kosmaktan yanı bızde verıcez bu kıloları hele bı bebsılerımız saglıkla dogsun da kılo onemlı deıl

konular kıloda kıtlendı yıne konuyu degıstırelım en ıyısı :1:

Kizlar az once yine göğsümden birseyler aktı üstümde ince birsey vardı orası islandi.sikmayin deniliyor ama gece saga ya da sola dönük yatarken haliyle baskı oluyor goguslere..endişelenecek bir durum yoktur degil mı?

bu dönemlerde akıntı olabilir göğüslerden... süt kanalların çalışıyor demekki:)

Back
X