2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kizlar az once yine göğsümden birseyler aktı üstümde ince birsey vardı orası islandi.sikmayin deniliyor ama gece saga ya da sola dönük yatarken haliyle baskı oluyor goguslere..endişelenecek bir durum yoktur degil mı?

yok canım korkulacak birşey ben daha yaşamadım ama yaşayanlar var aramızda süt hormonların başlamış çalışmaya..

Kizlar az once yine göğsümden birseyler aktı üstümde ince birsey vardı orası islandi.sikmayin deniliyor ama gece saga ya da sola dönük yatarken haliyle baskı oluyor goguslere..endişelenecek bir durum yoktur degil mı?
endişelenecek bişe yok tatlım merak etme bendede oluyo arada:34:
ohh ne güzel benimki bi de ramazan geldi iyice zayıflar :31: börekler çörekler de yaptım yesin kilo alsın diye ama doyduktan sonra bi lokma fazlasını yemeeezzz :1:

evet canımmmmmmmmmmmmmmm bu ay sonu 32. haftaya girip izni bile hakediyoruz inş. :16: bugün 28+3 üz galiba. doktorum hafta konusunda çok hassas mesela bugün gideyim 29. haftadayım diyim. daha 28sin 29 henüz bitmedi der :1:

almıyo adam kilo almııyyooo :27: aman sağlıklı olsun da kocam böyle çok yakışıklı zaten :123:

oh şükürler olsun canım ben benim doktordan çok dikkatliyim o konuda ben tam gün söylerim o hafta olarak :))

yok canım endişe etme benim 4. aydan beri her gün akıyo. evde tshirtlerim batıyo takkesiz gezersem :30:
doktor kesinlikle dokunma sıkma dedi. sadece üstünden temizle uçlarını, uçların uyarılması erken doğumu tetikler dedi.

ohh ne güzel benimki bi de ramazan geldi iyice zayıflar :31: börekler çörekler de yaptım yesin kilo alsın diye ama doyduktan sonra bi lokma fazlasını yemeeezzz :1:

benim ki boğazına düşkün canım..yemek ayırt etmez taştan yumuşak ne koyarsan koy ııııı sevmiyorum yemem demez...inkarda etmiyo adam..geçen sene urfadan gömlek almıştık geçende otururken düğme dayanamamış fırlamış ileri...:9::9:

canım kendını ıyı hıssetmen ıcın bı ornek vereıyım arkadasım 30 kılo aldı 100u gordu neredeyse oglu 1 yasına gelıyor ve aldıgı kılonun yarıdan fazlasını verdı cocugun pesınde kosmaktan yanı bızde verıcez bu kıloları hele bı bebsılerımız saglıkla dogsun da kılo onemlı deıl

konular kıloda kıtlendı yıne konuyu degıstırelım en ıyısı :1:

ben kendime 85 çizmiştim en üst rakam diye ama bunu 90a çıkartırım herhalde...

benim ki boğazına düşkün canım..yemek ayırt etmez taştan yumuşak ne koyarsan koy ııııı sevmiyorum yemem demez...inkarda etmiyo adam..geçen sene urfadan gömlek almıştık geçende otururken düğme dayanamamış fırlamış ileri...:9::9:

ee işte senin kocan da kilo almaya müsaitse sen ne dert ediyosun
ben adamı kucaklıcam yakında az kaldı :1::1::1:

kızlarr resım ekleyemıyorummm nasıl ekleycemm???

mesaj yazma bölümünde insert image diye bir tuş var onu tıkla denileni yap kuzu...

hazır sana tarif etmişken bende minnakımın fotosunu ekleyem de görün teyzeleri burnu havada olan oğlumu..

$65010_559925384070077_983541534_n.webp

ben kendime 85 çizmiştim en üst rakam diye ama bunu 90a çıkartırım herhalde...
yok canım bence almazsın 6 ayda 6 kılo 2 ay kaldı ondada en fazla 3 bılemedın 4 kılo alırsın bence

esınde kıloluymus ıste ne guzel sana dıyecek lafı olmaz sonrada beraber spora gıdersınız :1:

mesaj yazma bölümünde insert image diye bir tuş var onu tıkla denileni yap kuzu...

hazır sana tarif etmişken bende minnakımın fotosunu ekleyem de görün teyzeleri burnu havada olan oğlumu..

Eki Görüntüle 754350
Quzuu serap ingilize kullanıyo galiba mesajını yazarken alt tarafta eklenti ekle var ona basıcaksın :1::1:
serapcım hakkaten burnunun dikine gidicek seninki heralde işin zorrr :1:
benim doktor hep 3 boyutlu resim veriyo ama benim kız hiç poz vermiyoo inatt eller hep yüzünde toto açıkta :1:

ya koltuk altimda baya bi kararma oldu, kk gezinirken okudum hamilelikte oluyomus, cok sinir bozucu bi durumda, acaba gecermi ki dogumdan sonra falan :(

Quzuu serap ingilize kullanıyo galiba mesajını yazarken alt tarafta eklenti ekle var ona basıcaksın :1::1:
serapcım hakkaten burnunun dikine gidicek seninki heralde işin zorrr :1:
benim doktor hep 3 boyutlu resim veriyo ama benim kız hiç poz vermiyoo inatt eller hep yüzünde toto açıkta :1:

yok canım ben türkçe kullanıyorum da ben kısa yolunu tarif ettim bi kere...senin dediğin yol uzun yol..

burnu dik oğlum bana 3 boyutlu vermedi doktorum hiç...ama benimkinin habire heryeri açık...göstermemezlik etmiyo...

karnımdaki de bizi örnek alıyo zaten baskül ailesi olup çıkacağız biz...

163 canım...beni batıran hep o urfanın yemekleri oldu..sonra tayin çıktı kilo veririm dedim bura oradan da beter çıktı ahhhhh ahhhhhh 55 ile gelin geldim şimdi 80lerrde geziniyorum...

ama gittiğin memleketlerde de yemeden durulmaz kiii haklısın :1:
ben en son lise sonra 55 kiloydum yaa dedim ya boy olmasa yuvarla beni bayır aşağı :1::1::1:

yok canım ben türkçe kullanıyorum da ben kısa yolunu tarif ettim bi kere...senin dediğin yol uzun yol..

burnu dik oğlum bana 3 boyutlu vermedi doktorum hiç...ama benimkinin habire heryeri açık...göstermemezlik etmiyo...
nerde kızz o kısa yoll ben hiç görmedimmmm :50::26:

Back
X