aminnnn inşallah kuzummm çok sağolll...
tekrar aramalarını bekliyorum şimdi..
ararlar canım sen ıcını ferah tut sag salım gelecekler inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnn inşallah kuzummm çok sağolll...
tekrar aramalarını bekliyorum şimdi..
Benım ablam son zamanların çok zor olduğunu soyledı ama kısıden kısıye degısıyor galıba kendımı 9 aylık hamıle olarak dusunemıyorum
yaşadığımız bu ağrılar 6-7 aylarda görünürmüş canım son aylarda bir sıkıntı olmazmış...yaşayanlar hep öyle diyor...
Evet CNm eskıden neydık sımdı kaplumbağalar gıbı yavasızsabretcez canım bende artık eskisi gibi deilim valla agrı sızı hamileyiz ve zor son 3 aya girdik
Tetanoz aşısı CNm bana çok geç geldıbu ne aşısı canım...kan uyuşmazlığı falan mı?
Bılmıyorum kı CNm doguma bır kaç hafta kala ası oluyorumBiraz geç gb canım ama doktorun daha ıyı bılır aşı zamanından 1,2 hafta gecse bıle bır durum olmuyor demıstı ebe hanım.
anlamı ne ki? Bizde galiba isimsizlikten cemre koyacağız kızımıza... Eşim istiyor... Evimize düşsün bahar getirsin dedi... Başka da bir isim beğenmedik. Cemre de çok sinmiyor içime.. Ne bilim..
kızlar gün gün hamilelik takvimine göre 2 haftada bir doktorunuz çağırıuoy olmalı diyor... doktorunuzdan böyle bir şey duydunuz mu?
Kızlar eşim aradı şimdi, moralleri sıfır ama şükürler olsunki iyilermiş. film felan çekiliyomuş oğluşun, onu bekliyolarmış.ararlar canım sen ıcını ferah tut sag salım gelecekler inş
Benım ablam son zamanların çok zor olduğunu soyledı ama kısıden kısıye degısıyor galıba kendımı 9 aylık hamıle olarak dusunemıyorum
Evet CNm eskıden neydık sımdı kaplumbağalar gıbı yavasız
Tetanoz aşısı CNm bana çok geç geldı
Bılmıyorum kı CNm doguma bır kaç hafta kala ası oluyorum
anlamı ne ki? bizde galiba isimsizlikten cemre koyacağız kızımıza... eşim istiyor... evimize düşsün bahar getirsin dedi... başka da bir isim beğenmedik. cemre de çok sinmiyor içime.. ne bilim..
Mrhba annısler nasılsınız bende pek fazla gıremıyorum ınsallah gunlerınız guzel gecıyordur
benım mıgdem cok yanıyor kızlar ben daha kızıma ısım bulamadım karar veremıyorum degısık pek fazla duyulmamıs ısım bakıyorum ama yok sızın aklınızda var mı
çok şükür canım sağlıklarında sıkıntı olmasın daKızlar eşim aradı şimdi, moralleri sıfır ama şükürler olsunki iyilermiş. film felan çekiliyomuş oğluşun, onu bekliyolarmış.
ılk uc ay 2 haftada cagırdı sonra ayda 1 dustu canım yıne onumzdekı ay gıdıcem bısey demeıd yanı gerek gormuyor bızım drlar demekkı
Kızlar eşim aradı şimdi, moralleri sıfır ama şükürler olsunki iyilermiş. film felan çekiliyomuş oğluşun, onu bekliyolarmış.
bilmem canım bu ağrıların son aylarda olmayacağını dediler bana acaba beni kandırdılar
tetanoza geç kalmadın mı canım...ben ilkini 20.haftamda diğerini de tam bir ay sonra yaptırdım...
Belki bu aydan sonra ikı haftada bir çağırırlar aslında me güzel olur bebıslerı görürüz kızlar benım bebek çok aşağıda galiba iki gündür göbek deliğimin çok aşağısında hıssedıyorum sürekli aşağıda donüyor gıbı
çok şükür canım sağlıklarında sıkıntı olmasın da
şükürler olsun.. çok sağolun kızlarr, sakinleşmemde sizlerin payı büyükcok sukur canım ıyılermıs bak gozun aydın
ASEL SERRA(bal gibi güzel kadın) , MELEK SİHRA (sihirli melek) isimleri de çok güzel bunları da koymak isterdim ben![]()
Ilk aşıyı oldum üçüncüsü çok geç
Ilk aşıyı oldum üçüncüsü çok geç
şükürler olsun.. çok sağolun kızlarr, sakinleşmemde sizlerin payı büyük![]()
bende öyle serabım ya, hele bugün hiç doymuyorum sanki.. ne istediğimide bilmiyorum :26:Ne kadar çabuk acıkmaya başladım ben ya...![]()