2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Tekrar merhabalarrr,Ecenur umla geldik yine,evimizin işlerini hallettik şimdi meyvemizi yiyoruz:46:Çok kaynatmışsınız yinee,bu gidişle sayfamız 5000 lere ulaşacak:53:
bence bu gidişle 5000 i de geçer çeneye kuvvet maşallah neşe geldi topiğe:nazar::nazar:
kizlaar bugün alisveris yaptim ogluma eklemeye calisacagim aldiklarimi ama bi deneyim dedim bakalim olmusmu

maşallh ne tatlılar içinde büyüsün oğlun canım :nazar::nazar:

kızlarrr biz geldikkk, misafirler gelince hemen çıktım. Bizimkiler halen gelmedi, gelesiye biraz size bakıyım dedim. Napıyosunuz bakalım ?

Canimmmcim cok ama cok gecmis olsun,Rabbim beterinden korusun insaallah sen üzülme sükretki daha kötü bisey olmamis..vallahi okuyunca hemen yazayim dedim..
Kizlar yine masaallah döktürmüsler okuyamadimki gecmisi ama devam böyle kizlar ne güzel topik böyle aktiv olunca mutlu oluyorum ;)
büşümmm aminnn sağolasın canım benimmm, bende çok korktum ama şükürler olsunki ufak tefek şeylerle atlatmışlar..
:1: bızım zamanımızda odamı vardı :1: annemle kız kardesım bunu cok begenmıs bende begendım bıde sızın fıkrınızı alayım dedım
dimiiii yanii :1: şimdikiler hakkaten şanslı, feda olsun kuzucuklara :) bencede çok güsel, rabbim hepimize sağlıcakla kullanmak nasib etsin.
y4yzy4qmuru çok gecmis olsun canım.
Allah görünür ve görünmez kazalardan korusun cümlemizi.
aminnn jaseminimmm çok sağollll.. rabbim hiçkimsenin başına vermesin..

büşraaaaaaaaaam çok güzeel çokkkkkkk senin yakışıklıyada bunlar yakışırdı ama bu yakışıklının adı nedir...

hoşbulduk kuzum var mı bi haber sizinkilerden...
15 dk kadar oldu eşimle görüşeli, oğluşun kürek kemiğinde çatlak varmış, sarılması gerekiyomuş ve sevk edilen hastanedeki doktor ameliyattaymış. diğer doktorlarda yapamıyolarmış. mecburen bekliyolar ameliyatın bitmesini.
sen ne yaptın canımcım? bitti mi yemek işi :)

Son düzenleme:
15 dk kadar oldu eşimle görüşeli, oğluşun kürek kemiğinde çatlak varmış ve sevk edilen hastanedeki doktor ameliyattaymış. diğer doktorlarda yapamıyolarmış. mecburen bekliyolar ameliyatın bitmesini.
sen ne yaptın canımcım? bitti mi yemek işi :)

bitti canım benim işlerde iftarı ve eşimi bekliyoruz oğluşumla... çok geçmiş olsun kuzu tekrardan mevlam beterinden korusun..

bitti canım benim işlerde iftarı ve eşimi bekliyoruz oğluşumla... çok geçmiş olsun kuzu tekrardan mevlam beterinden korusun..
aminn canım hepimizi korusun rabbim..
ohh ohh ellerine sağlık bitanecim:21: biz kocişleri kocişler iftarı bekliyo :56: Allah kabul etsin herkesin orucunu...

büşümmm aminnn sağolasın canım benimmm, bende çok korktum ama şükürler olsunki ufak tefek şeylerle atlatmışlar..

dimiiii yanii :1: şimdikiler hakkaten şanslı, feda olsun kuzucuklara :) bencede çok güsel, rabbim hepimize sağlıcakla kullanmak nasib etsin.

aminnn jaseminimmm çok sağollll.. rabbim hiçkimsenin başına vermesin..

Oohh cok sükür kuzum ya cok sevindim iyi olmalarina :46:
büşraaaaaaaaaam çok güzeel çokkkkkkk senin yakışıklıyada bunlar yakışırdı ama bu yakışıklının adı nedir...

Sezinimmmm benim gözümde seni ariyodu...sevindim tatlim begendigine ahh ahh o yakisiklinin adini bende bir bilsem henüz karar veremedik ama verince paylasacagim insaallah sen nasilsin kuzum elifcik iyimi?

bendede ara sıra devam ediyor bulantılarım ama ilk üç aylardaki gibi değil Allaha şükür çok daha iyiyim ama dediğin gibi ara sıra yokluyor benide...
Tatilin güzel geçer inşallah iyi eğlenceler :) midenin uzun süre boş kalmasına fırsat verme... sürekli atıştır o iyi geliyor...benim

arkadaşım hamileliğin 8 ayı boyunca nerdeyse her gün çıkarıyodu zavallı yolda yürürken otobüste metroda....hep tedbirli gezerdi...

ona baktığımda kendi halime sükrediyorum biraz bulanıyor ama geçiyor

ben ılk dört ay yatalak vazıyette yattım kendı ıhtıyaclarımı bıle gıderemedım kusmaktan:(hastanedede yattım bınlerce sukur gectı artık carsıya falan gıdebılıyorum ama agzımda sureklı kötu bır tat:(mıgde bulantısı tek benmıyım dedım de varmıs benım gıbı arkadaslar doguma kadar surecek sanırım ama dedıgım gıbı yınede Allahıma cok sukur....

Back
X