2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
benim hala devam eden sabah bulantılarım var canım 8.haftada bi başladı 14.haftada 4 gün hastanede serum tedavisi aldım bırak yemek yemeği su bile içemiyordum :( suan sadece sabahları cıkarıyorum geçmeyecek mi yaaaa :(

ben cıkartmıyorum ama zorluyorum cıkartmamak ıcın ben suan 52 kıloyum ılk dört ay 40 kıloya dustum kusmaktan:(((bunada sükür bu agzımdakı garıp tat benı cok zorluyor:43:

Mrhba annısler nasılsınız bende pek fazla gıremıyorum ınsallah gunlerınız guzel gecıyordur
benım mıgdem cok yanıyor kızlar ben daha kızıma ısım bulamadım karar veremıyorum degısık pek fazla duyulmamıs ısım bakıyorum ama yok sızın aklınızda var mı

en begendıgım ısımler sahra,ılgın,ela,erva ama ben duru koyacagım Allah nasıp ederse...

Son düzenleme:
Oohh cok sükür kuzum ya cok sevindim iyi olmalarina :46:

Sezinimmmm benim gözümde seni ariyodu...sevindim tatlim begendigine ahh ahh o yakisiklinin adini bende bir bilsem henüz karar veremedik ama verince paylasacagim insaallah sen nasilsin kuzum elifcik iyimi?

elifciğin keyfi yerinde canım ama anneciğinin keyfı yok 3 gun ıyı 4. gun bişeyler çıkıyoooo amannnnnnn alıştım bu durumada büşram ne bileyim canım yaaa bende bilmiyorum noluyoo

cok tatlı nereden aldın bunları canım

Sagol tatlim... hm.com dan aldim tavsiye ederim :34:
elifciğin keyfi yerinde canım ama anneciğinin keyfı yok 3 gun ıyı 4. gun bişeyler çıkıyoooo amannnnnnn alıştım bu durumada büşram ne bileyim canım yaaa bende bilmiyorum noluyoo

Elifcigin iyi olmasina cok sevindim ama sen neden keyifsizsin kuzum bosver olur arada böyle durumlar sen hic sikma o tatli canini :34: :16:

kızlar merhabaa.. İnternet yine kesildi canım iyice sıkıldı.. Bizimkilerde gelmedi daha, 12yi bulur rahat :19:Siz neler yaptınız?

sezinimm malesef ki benimde halen aynı. hele bi de bugünkü gibi kötü haberler alırsam daha da berbat. Rabbime şükrediyorum daha beteri olmadı.. Amannn napıcaz bende bilmiyorum, kendimi motive etmeye calısıyorum, senin hesap bende kocişle papazdım ama işe gidincede özlüyorum :111:

vallahi halimiz harap ezinem yaa, bi de hamişlik olunca daha fazla yanıyorum, ateş çıkıyo resmen elimden yüzümden :5::5:

aynen canım valla duş falanda hak getire daha bunun agustosu var eylülü var ekimde biraz ferahlarız gibi gelio ama belli olmaz

kızlar merhabaa.. İnternet yine kesildi canım iyice sıkıldı.. Bizimkilerde gelmedi daha, 12yi bulur rahat :19:Siz neler yaptınız?

sezinimm malesef ki benimde halen aynı. hele bi de bugünkü gibi kötü haberler alırsam daha da berbat. Rabbime şükrediyorum daha beteri olmadı.. Amannn napıcaz bende bilmiyorum, kendimi motive etmeye calısıyorum, senin hesap bende kocişle papazdım ama işe gidincede özlüyorum :111:

cancazımmm ne haberı aldın canım yazdın mı buraya okuyamıyorum geçmişi ben biz fena kapıştık bu sefer bakalımmm neolur halen eve gelmedı bende çıktım dışarııı gece gece valla yurudum az bı komşuma geçtım şimdi geldım zaten yaz herkes dışarda korkmadım bunaldım çok

aynen canım valla duş falanda hak getire daha bunun agustosu var eylülü var ekimde biraz ferahlarız gibi gelio ama belli olmaz
aynen kuzum yaa Rabbim yardımcımız olsun, hiç duşa girmemiş gibi oluyorum. devamlı el yüz yıkıyorum ama havluya bile gerek kalmadan kuruyo :9:

cancazımmm ne haberı aldın canım yazdın mı buraya okuyamıyorum geçmişi ben biz fena kapıştık bu sefer bakalımmm neolur halen eve gelmedı bende çıktım dışarııı gece gece valla yurudum az bı komşuma geçtım şimdi geldım zaten yaz herkes dışarda korkmadım bunaldım çok
abimler arabayla geliyolardı, az bi mesafe kalmışken kaza yapmışlar, öğlen evde olmaları gereken yerde daha yeni geliyolar. eşim ve ailesi onların yanında şimdi. hastanesi polisi derken epey uğraştılar. şükür ki cana gelmedi, durumları ayakta durabilecek kadar iyi.
bizde perşembe günü bi kapıştık kocişle sorma gitsin, ha bi de suçum olsa neyse.. bu halde mahvetti beni :47:

Back
X