2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gelse kapıyı açmamkı arkadan kılıtledım kapıyı ha nolur hızlıca çalarsa komşulara rezıl olmamak için acarım ama az beklesın ama gelmıyokı adam bırı bırıne beddua edecekse gurbete gelın gıtsın desın başka bişey bilmem ben

sahura kadar gelir sanırım geelmezsede babasına gitmiştir sıkma canını vur kafayı yat sen burda sinirlenecegine o sinirlensin kendine
gurbetlik zordur bilirim Allah yardımcın olsun canım alışınca güzelleşir ama eşin trabzonlumuydu canım senin inat olurlar biraz bende karadenizliyim az çok huylar yakındır

Insaallah en kisa zamanda anlar canim kiymetini ve bu huyundan vazgecer.ama sen sakin üzme kendini yoksa elifcikte üzülcek annesi..emin ol sen en dogrusunu yapiyorsun birak esin düsünsün biraz yada oturup sakin bir zamanda konusun söyle icindekileri tabii yani belki 1-2 gün fayda eder sonra devam..ama bol bol dua et rabbim huzurunuzu bozmasin bacim

Bana müsade sezinim uyku bastirdi gelmisken uyuyayim yoksa yandim demektir..sende uyumaya calis biraz gelirse duyarsin zaten ;) dikkat et kendinede bebisede :16:

iyi geceler büşrammm tatlı rüyalarrr herşey olacagına varıyorrr canım

benimki anlamazda şekerim bak şu hallerimizle bile sahurların hazırlıyoruz yedirip içirip yatırıyoruz ki ben 6.ncı ayıma kadar yattım hep tehlikemden dolayı şimdi yemekti temizlikti hep bana bakıo gene sinirlendim bak :57::57:

ya kuzum bunu kocişlere biraz ima etseniz yada açık açık söyleseniz sonuçta çok hassas dönemden geçiyoruz biraz daha hassas olmaları lazım benim eşim saolsun oruçluyken sigara yüzünden çok gergin oluyodu bu sene inanılmaz anlayışlı

aman dur sinirlenme kızcagızım sen uzulme sen çok işde yapma ıyıyım dıye

bebişler saglıkla gelsinler bak ozaman koca derdi kalıomu valla bebek olsun seni takarsam dedim sustum en son bende. ozamanda onlar ilgi ilgi diye düşsünler peşimize bakalım
ah canım zaten kagnı gibi hareket ediom yavaş yavaş dikkat ediyorum oglumu bu sefer kaybetmeye niyetim yok

sahura kadar gelir sanırım geelmezsede babasına gitmiştir sıkma canını vur kafayı yat sen burda sinirlenecegine o sinirlensin kendine
gurbetlik zordur bilirim Allah yardımcın olsun canım alışınca güzelleşir ama eşin trabzonlumuydu canım senin inat olurlar biraz bende karadenizliyim az çok huylar yakındır

trabzon ezınem karadenız ınadı :34::34: 3 yıldır alışacagıma daha da zor oluyooo Allah yardımcımız olsun

ya kuzum bunu kocişlere biraz ima etseniz yada açık açık söyleseniz sonuçta çok hassas dönemden geçiyoruz biraz daha hassas olmaları lazım benim eşim saolsun oruçluyken sigara yüzünden çok gergin oluyodu bu sene inanılmaz anlayışlı

ah canım ben balık burcuyum oldum olası duygusal aglamaklı nazlıyım öle olunca benim durumda bi degişiklik olmadı eşte anlamıo tabi hormon durumlarını falan

trabzon ezınem karadenız ınadı :34::34: 3 yıldır alışacagıma daha da zor oluyooo Allah yardımcımız olsun
benimkide yarı laz anneden düşün inatlar çatışmasını bizdeki:)) bizim gurbetlik bitti sayılır 2 sene doguda kaldım gel bide bana sor nasıl kaldın diye şimdide gurbette sayılırız iki saat tanıdıklara mesafe
bende balıkımmmm :52::52::52::52:

burçdaşım benim:54:

Kızlar uyuyonuz mu

Busracıgım yukledıklerını görmedım CNm tel den gırıyorum bende ıyıyım cnm senın bebıs nasıl

Günaydin kizlar bakiyorumda daha gelen giden olmamis tabii bugün pazar keyfini cikartin
Kızlar uyuyonuz mu

Busracıgım yukledıklerını görmedım CNm tel den gırıyorum bende ıyıyım cnm senın bebıs nasıl

Zulumm iyi olmana sevindim benim bebiste iyi cok sükür yarin kontrole gidecegiz bakalim son durum ne okadar merak ediyorumki tam 1,5 aydir göremiyorum oglumu insaallah hersey yolundadir

kızlar gunaydın dun sohbete katılayım dedım ama benden sonra 15 sayfa ılerlermıs bana cevap yok:)neyse bende artık sızlerı rahatsız etmeme kararı aldım sanırım sız artık kendı aranızda sohbet olusturdugunuz ıcın yazdıklarım kaçmıs olabılıyor.cevap gelmeyıncede ne yalan sölimm ınsan uzuluyor:44:sızlere ıyı sohbetler ben genede sızı okumaya devam edecegım:43:

Son düzenleme:
kızlar gunaydın dun sohbete katılayım dedım ama benden sonra 15 sayfa ılerlermıs bana cevap yok:)neyse bende artık sızlerı rahatsız etmeme kararı aldım sanırım sız artık kendı aranızda sohbet olusturdugunuz ıcın yazdıklarım kaçmıs olabılıyor.cevap gelmeyıncede ne yalan sölimm ınsan uzuluyor:44:sızlere ıyı sohbetler ben genede sızı okumaya devam edecegım:43:

gunaydın canımm oyle dusunme lutfen sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı kacırıyoruz bazen yoksa burada kımsenın babasını evladı deıl herkes fıkrı olan seylere cevap verıyor emınm dıger arkadaslrımda benım gıbı dusunuyordur

bugünlerde kuzumun kaşları ve kirpikleri oluşmaya başlamış...yerim ben onu kaşını kirpiğini...

Back
X