Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı fıkırdeyım ayı kırkı doldun hemen memlekete annem hemen gelme hasta edersın dıyor ama o kımse tutamaz benııde
hep anneler aynıymıs demekkı neler cektıler gorkı bızden ama ana yuregı kusmez kırılmaz yıne evladım dıye sarardı ıstee
bende bişey almadm daha bayramdan sonra cıkcm bı gunde alırm hepsını dıye dusunym şimdiye kadar 3tane tulum aldm ince battanıye alt acıca okadar baska yok kendıme bıle ne gecelık aldm ne bişey bazen aklıma gelıyo ya sancılansam hazır bi cantamız bıle yok o telasla ne olur bılemem ama artk cantalrmzn hazır olması lazım
canım bendekı heyecanla ben de alacak kalmadı herseyımızı aldık bı odamız kaldı onda bı turlu karar veremıyorum sızde elınızı cabuk tutun artık ne kaldı surda bayramdı ramzandı hıc zaman nasıl gecer anlamazsınız walla![]()
benim de kuzununkiler tamamda kendime hiç bişi almadım gelecek haftada onları hallettim mi tamamdır...sıra kuzunun gelmesine kaldı..
senınkı yakınmıs canım bıze gore sanslısın sen aydabır olsa sukrederım wallaben sakaryadaym annem izmitte en yakın benm herhalde ama genede o meafe bıle uzak gelıyo coluk cocuk olunca gıdemym her zaman bazen 1ayı bıle buluyo ama size bakarak cok şükür insan evlennce annesınn kıymetını daha cok anlıyo
aynen canım anne olmak gerçekten farklıymış olunca annlayabiliyormuşsun...annemde aynısını diyo ama hasta olmaz benim minnakım alıp gitcem epey bir sürede gelmeyecem...![]()
senınkı yakınmıs canım bıze gore sanslısın sen aydabır olsa sukrederım walla
ALLAHIN ıznıyle doguralımda hemen kacarız canım ben kendımı zor tutuyorum doktorum ızın vermedı ben yınede gıdecem felan dedım annem zapttetı yıne![]()
en gec ben kaldm desenıze eyvaaah sakın cabuk gelme bebişm vaktını bekle
aynen bende gidecem dedim annem bak kızım bir kaybın var buna da bişi olursa sen dayanamazsın dedi de beni ikna etti yoksa şimdi çoktan gitmiştim..![]()
kıyamam bebişler gelsinde hemen analarımıza koşarız inşallahben maraştayım anammmm taaa erzurumda ve ben de bir yıldır gördüğüm yok...ben kudurukluğun en üst seviyesini yaşıyorum...
hepimizmi yabende ıstanbuldayımm annem sıvastaa ahh ahh hepımız gurbet kusuyuz desenıze![]()
:) oh mis kucaklarına aarız kendimiziaynen kuzum aynen...gurbet elde çok zormuş bunu anladım...zaten şu kırkımı bi çıkartayım kim tutar seroyu evde...
bayram sonu bende bitiriyim diyorum artık alışverişi inşallah artık ne kaldı bebişin 3 5 parça kıyafetinden başka bişey yok ya odasınıda ısmaladıkmı tamamdırbende bişey almadm daha bayramdan sonra cıkcm bı gunde alırm hepsını dıye dusunym şimdiye kadar 3tane tulum aldm ince battanıye alt acıca okadar baska yok kendıme bıle ne gecelık aldm ne bişey bazen aklıma gelıyo ya sancılansam hazır bi cantamız bıle yok o telasla ne olur bılemem ama artk cantalrmzn hazır olması lazım
canım bendekı heyecanla ben de alacak kalmadı herseyımızı aldık bı odamız kaldı onda bı turlu karar veremıyorum sızde elınızı cabuk tutun artık ne kaldı surda bayramdı ramzandı hıc zaman nasıl gecer anlamazsınız walla![]()
haklısın canım tek basına alısverıs bıle cekılmıyor bızde her cıkmamızda bır ıkı parca bısey aldık oyle oyle tamamladık benımde esımın zamanı yok cunku fırsat buldukca halletıkevet dogru söylüyosn canm ama esımn işi müsait degıl hıc vaktı yok bende sıcakta tek basına cıkmk istemym canm hıc istemıyo carsıya gıtmk
ne kadar ıcerde dursalar kardır beklesınler zamanlarınıen gec ben kaldm desenıze eyvaaah sakın cabuk gelme bebişm vaktını bekle
ALLAH gule gule eskıtyı nasıp etsın hepımıze ınsbenim de kuzununkiler tamamda kendime hiç bişi almadım gelecek haftada onları hallettim mi tamamdır...sıra kuzunun gelmesine kaldı..
Ay ne güzel CNm benım kontrol bayramdan sonra çok ozledım kızımıGünaydin kizlar bakiyorumda daha gelen giden olmamis tabii bugün pazar keyfini cikartin
Zulumm iyi olmana sevindim benim bebiste iyi cok sükür yarin kontrole gidecegiz bakalim son durum ne okadar merak ediyorumki tam 1,5 aydir göremiyorum oglumu insaallah hersey yolundadir
Slm CNm tabıkı seninle sohbet etmek ısterız katıl bıze CNmkızlar gunaydın dun sohbete katılayım dedım ama benden sonra 15 sayfa ılerlermıs bana cevap yok:)neyse bende artık sızlerı rahatsız etmeme kararı aldım sanırım sız artık kendı aranızda sohbet olusturdugunuz ıcın yazdıklarım kaçmıs olabılıyor.cevap gelmeyıncede ne yalan sölimm ınsan uzuluyor:44:sızlere ıyı sohbetler ben genede sızı okumaya devam edecegım![]()
Analık nedir Annem? derdim de anacığıma; Ben ol da bil derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
Sen oldum annem bak!..
Sen oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani Köpekler bile ana olmasın derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
Zor kızım, çok zor analık derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak Hiç ken Hep olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; Ben! derken,
Artık; O, İllâ O! demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..
Olduk, gördük, bildik bak..
kıyamam bebişler gelsinde hemen analarımıza koşarız inşallah
hepimizmi ya(
:) oh mis kucaklarına aarız kendimizi
bayram sonu bende bitiriyim diyorum artık alışverişi inşallah artık ne kaldı bebişin 3 5 parça kıyafetinden başka bişey yok ya odasınıda ısmaladıkmı tamamdır
oh ne güzel sizler bitirmişsiniz ben zaten 6.ncı aya kadar yatınca şimdide ilçedeyim bişe yok burda ankaraya gidiyim bitiricem alışverişi
aynen kuzu aynen...yıne bızı dusunduler yıne yol gosterdıler ALLAH hepımızın annesıne saglıklı hayırlı uzun omurler versın basımzdan eksık etmesın
kıyamam bebişler gelsinde hemen analarımıza koşarız inşallah
:) oh mis kucaklarına aarız kendimizi
amin canım aminhaklısın canım tek basına alısverıs bıle cekılmıyor bızde her cıkmamızda bır ıkı parca bısey aldık oyle oyle tamamladık benımde esımın zamanı yok cunku fırsat buldukca halletık
ne kadar ıcerde dursalar kardır beklesınler zamanlarını
ALLAH gule gule eskıtyı nasıp etsın hepımıze ıns
Aynen öyle canım.gunaydın canımm oyle dusunme lutfen sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı kacırıyoruz bazen yoksa burada kımsenın babasını evladı deıl herkes fıkrı olan seylere cevap verıyor emınm dıger arkadaslrımda benım gıbı dusunuyordur
Canım Quzzu'nun da dediği gibi. Zaten ben onceden de yazdım sana bu konu hakkında. Bizim sorduğumuz sorulara da her zaman cevap gelmeyebiliyor. Üstelik senin sorularına cevap da geldi. Bende yazmıştım hatta. Herkesin cevap vermesini beklemeyeceksiniz. Herkes gecmisi de okumuyor her zaman.kızlar gunaydın dun sohbete katılayım dedım ama benden sonra 15 sayfa ılerlermıs bana cevap yok:)neyse bende artık sızlerı rahatsız etmeme kararı aldım sanırım sız artık kendı aranızda sohbet olusturdugunuz ıcın yazdıklarım kaçmıs olabılıyor.cevap gelmeyıncede ne yalan sölimm ınsan uzuluyor:44:sızlere ıyı sohbetler ben genede sızı okumaya devam edecegım![]()
amnios sıvısı fazla olan var mı doktorlarınız ne dedi ve sebebi belli mi ?
bişi sorucam amnyon sıvısı faxla cıkannız var mı ??
mrb kızlarrr iyi pazarlarrr..benim şişmeler başladı sizler ne durumdasınızz![]()
oy onların öpen dudaklara kurban olurum annemmmm gelsinde yavrum zamanında ilk fırsatta öpme manyagı yapacam onucogumuz oyleyız sanırsam canımm yanıı dogumdan sonraa herkes annesıne kosucak torunları el opmeye goturecek
bır gunde halledersın canım sende alacaklarını lıstele ona gore gıt hepıcıgını tamamlarsın![]()
mrb kızlarrr iyi pazarlarrr..benim şişmeler başladı sizler ne durumdasınızz![]()
Bayramda gitmek için ramazanı es geçtim bende ama annemleri cagiracagim bigun iftara gelirler özledim bende anacigimi