2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
30 tl nevresım çok da uygundu özdılek dedın de havlu almadım ya bennn evet o eksık bızdeeeee bornozumuz var ma o hedıye geldı çok ıyı gelmedı bana malı 1 havlu yetermıkı

bensormuştumda fıyatı aklımda değil havluda vardı sadece şapkalı bebek havlusu 28 tl ama bornoz olarak set halında alırsan bornozu ayrıyeten havlu ve şapkalı havlu falan 78 tl dı

bensormuştumda fıyatı aklımda değil havluda vardı sadece şapkalı bebek havlusu 28 tl ama bornoz olarak set halında alırsan bornozu ayrıyeten havlu ve şapkalı havlu falan 78 tl dı

bornozluyu buyuduklerınde alırız 1 yasından sonra sankı oyle daha kullanışlı olur değil mi şimdi başlıklı havlu bızım işimizi görür

Aman olmasın cnm çok kötü bir ağrı uykudan uyandırıyor insanı:20:

bende ara ara oluyo canım dktorum günde2 bardak süt 2 kase yogurt peynir ve ayran tüket bolca dedi ilaç vermek istemiyorum dedi ben başladım azaldı zaten çok sık olmuyodu

bornozluyu buyuduklerınde alırız 1 yasından sonra sankı oyle daha kullanışlı olur değil mi şimdi başlıklı havlu bızım işimizi görür

cnm zaten şimdi lazım değil ama bana öyle daha hesaplı geldığı için ben bornoz takımı almayı dusunuyorum nede olsa sonradanda alcaz hem daha hesaplı

cnm zaten şimdi lazım değil ama bana öyle daha hesaplı geldığı için ben bornoz takımı almayı dusunuyorum nede olsa sonradanda alcaz hem daha hesaplı

odamızı aldık kıyafetler tamam bezımız bıle var çogu bıttı diyodummmmmm ne ekadar çok eksıgım varrrrrrr hala banyo takımı kuvet falan bak havlu uyku setı beşiğin içine yatak alıncak yastık yorgan bırde yatak odama park yatak alıcam yanımda yatsın dıye eee daha eczaneden bıberon falan sabunu pişik kremı ateş ölçer..... ve 12 hafta kaldııııııı 2 hafta gcerse 10,9. dıye sayarsak aaaaaaaa doğdular .1: bıle olacak

odamızı aldık kıyafetler tamam bezımız bıle var çogu bıttı diyodummmmmm ne ekadar çok eksıgım varrrrrrr hala banyo takımı kuvet falan bak havlu uyku setı beşiğin içine yatak alıncak yastık yorgan bırde yatak odama park yatak alıcam yanımda yatsın dıye eee daha eczaneden bıberon falan sabunu pişik kremı ateş ölçer..... ve 12 hafta kaldııııııı 2 hafta gcerse 10,9. dıye sayarsak aaaaaaaa doğdular .1: bıle olacak

aynen öyle ben daha tam başlamadım ama başlıycam

Bilirim Almanya'yı. Bende orda doğup büyüdüm :)

Ayy ne güzel :) bende burda dogup büyüdüm gecen sene tr ye gelin gittim ama kocacim askere gidince ailemin yanina geldim burasi heryerden daha rahat ve güvenilir..hersey süper bi kocacim yok :( su askerlik hayirlica bitseydi buraya getirecektim insaallah canim cok özledim ama elden gelen birsey yok hayirlisi

Sezinimmm hala kocacinla düzelmedimi araniz :( kuzum yinede fazla uzatmayin bak benimki yanimda degil kiymetini bil sezinim cok zor hasretlik cok zor

kızLar nasLsnz??
dogumLarı ruyada gormeye basLadınz mı??
benimkiLer kabus gbi off yakLastıkca ınsan urkuor

ben görmeye başladım canım..daha önce bir kaç defa görmüştüm ama şu günlerde çok sık görüyorum..cuma günü iftar topu patlayınca çok korktum babamda erkenden doğurma sakın rüyamda bebeği gördüm demişti. ondan etkilnmişim o gece her gözümü kapatışımda başka doğum anı gördüm.ama kıım hep çok cılız görünüyordu rüyamda..

Ayy ne güzel :) bende burda dogup büyüdüm gecen sene tr ye gelin gittim ama kocacim askere gidince ailemin yanina geldim burasi heryerden daha rahat ve güvenilir..hersey süper bi kocacim yok :( su askerlik hayirlica bitseydi buraya getirecektim insaallah canim cok özledim ama elden gelen birsey yok hayirlisi

Sezinimmm hala kocacinla düzelmedimi araniz :( kuzum yinede fazla uzatmayin bak benimki yanimda degil kiymetini bil sezinim cok zor hasretlik cok zor

ah canım hasretliği bilmem mi bizde çok cektık hasretlıkten ama :50: hala aynıyız....sen turkıyeyemı gelın geldın kıyamam ben sana nereye gelın geldın ne zor olmuştur ama değil mi ulke değiştirmek hemde ta nerden nereye büşram

Evet canım orası güvenilir. Bana da Almanya'da doğur diyor bir çok kişi ama sigortam yok. Birde ailem burda. Orda anneannem var ama onun yanında sin dönemlerimde duramam. Esim de burda zaten. Ozel sigortam da oldugu icin burda ozel hastanede dogum yapacagım kısmetse.

ah canım hasretliği bilmem mi bizde çok cektık hasretlıkten ama :50: hala aynıyız....sen turkıyeyemı gelın geldın kıyamam ben sana nereye gelın geldın ne zor olmuştur ama değil mi ulke değiştirmek hemde ta nerden nereye büşram

Ahh hasretlik ahh :( evet kuzum gelin geldim oralara ankaraya..zor oldu ama kuzum birazda ben kasindim hemen evlenmek istedim kocacimda bende dayanamadik hemen evlendik aileler cok dedi askerlik bitsin etsin diye ama dinleyen kiim ikimizde kimseyi umursamadik bilmiyorduk tabii bukadar zor olacagini :( öyle alismisimki sezinim herseyde heryerde o var cok özledim cok :(

Evet canım orası güvenilir. Bana da Almanya'da doğur diyor bir çok kişi ama sigortam yok. Birde ailem burda. Orda anneannem var ama onun yanında sin dönemlerimde duramam. Esim de burda zaten. Ozel sigortam da oldugu icin burda ozel hastanede dogum yapacagım kısmetse.

Evet keske imkanin olsada burda dogursan ama olsun canimcim bosver kocacin yaninda ya olsun hayirlisi böyleymis..bakalim benimki kismetse burda olacak iste o yüzdende biraz kolaylasiyor esimi buraya getirmem diyorlar ama ne derece dogru bilmiyorum yasayip görcez ama daha cok zor zamanlar bekliyor beni...

Back
X