2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ben yıllardır kabızlık problemi çektim hiç olmamıştı bu ara kabız değilim ama olmuş çok acıyor çok üzüldüm ilk kez böyle bişi geliyor başıma:2: hem kaşınıyor hem acıyor:2:

Kanama falan varmı cnm o bölgede? Hiç sıkma canını hamılelerde oluyormus vardır hem bir çözümü.

Kanama falan varmı cnm o bölgede? Hiç sıkma canını hamılelerde oluyormus vardır hem bir çözümü.

şuan yok kanamam ama çok kaşınıyor acıyor:2: kendim zten elime geçince korktum eşim uyuyordu hemen ona başladım bağırmaya kalk bana bişi olmuş bişi var diye adamda korktu bi telaş noldu dedi dedim bi bak bişi var baktı bide bumu çıktı şimdi nolcak dedi üzüldü.ben 9 haftalık hamileyken apandistten hastande yattım ameliyata alcaklardı bebek var diye istemedim 2 gece beni gözetim altında tuttular o yüzden eşim bide bumu çıktı dedi üzüldü

tavuk köftesi salat çorba mi yapsam acaba yoksa şakşuka cacık mı öff hiç sevmiyom yemek seçmeyi yaa eşim de hiç yardımcı olmadı ben ne yapsan yerim dio ama beğenmezse az tırtıklayıp bırakıcak biliyorum :19:

tavuk köftesi salat çorba mi yapsam acaba yoksa şakşuka cacık mı öff hiç sevmiyom yemek seçmeyi yaa eşim de hiç yardımcı olmadı ben ne yapsan yerim dio ama beğenmezse az tırtıklayıp bırakıcak biliyorum :19:

benim öyle bir derdim yok işte şükürler olsun...koyarsın önüne ekmek peyniri beğenmezse şayet onu yer kuzu...:9:

ne kaddan gaddarım di mi?:27:

hatunlar bugn katılamadım aranıza inşallah yarın katılırım.mesaim bitecek çıkıyorum sizlere iyi akşamlar iyi sohbetler diliyorum

Back
X