bekleriz canım tşkler sana da ii akşamlarhatunlar bugn katılamadım aranıza inşallah yarın katılırım.mesaim bitecek çıkıyorum sizlere iyi akşamlar iyi sohbetler diliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekleriz canım tşkler sana da ii akşamlarhatunlar bugn katılamadım aranıza inşallah yarın katılırım.mesaim bitecek çıkıyorum sizlere iyi akşamlar iyi sohbetler diliyorum
23 ziyaretçi![]()
gaddar yanında az kalıyo kuzu
benim senin gibi olmam için kırk fırın ekmek yemem lazım kıss keşke senin gibi olabilsem![]()
hakkaten çok gaddarsin hea.kuzuu kocacığın oruç tutmuyor mu.yazık ona
en iyisi kuzuçok şükür eşim yemek seçmez ..sadece hamur işleriyle arası yoktur o da benim işime geliyo ne yalan söyliyim...
ben annemden böyle gördüm canım bunu yemem şunu yemem diyilmezdi bizim evde...Allah nasip ederse kuzumu da öyle yetiştirecem..yemek seçme gibi bir alışkanlığı olmasını istemiyorum..berbat birşey...
ımmm afiyet olsunnnbenden de bi menü önerisi domatesli pilav,cacık,et ımmmmm nefis olur eti düdüklüde sadece soğanla yapıyorum önce biraz kavurup suyunu salıyo azıcık su ekleyip 20 dk pişiriyorum cacık 5 dk,pilav da 20 dk 1 saate al sana aksam yemeği :))))
anacım ben ramazan başlayalı ikinci kez yapcam yemek düzgün bişey olsun adamcağız yesinBizde davetliyiz bugun. Yemek derdi yok
Biraz çorba atıştırırım gene gitmeden. Yoksa yolda sekerim düşer.
en iyisi kuzu
ımmm afiyet olsunnn![]()
oyyyy yerim ben bunları Allahım bu ne tatlılık çok güzeller canımmm ayy seneye yaza giyer bunları senin güzellik üzerinde hayal etmesi bile çokkk güzelKızlaaaar bunlaı alayım mı?İkisi 63 tl![]()
sonra el kızı demesin anan seni nasıl yetiştirmiş diye...![]()
Allah iyiliğini versin canım yaaşimdiden onu mu düşünüyon
![]()
Kızlaaaar bunlaı alayım mı?İkisi 63 tl![]()
Allah yardım etsin oğluşunahe düşünüyom valla... çocuğum çok yıpranacak çok... bugün benim minnakım çok değişik tepik atıyo yaw...karnım oynuyo resmen![]()
Allah yardım etsin oğluşuna
çocukcağız da ne çekeceğini biliyo bence ondan değişik figürde tepikler sallıyo anasına![]()
anacım ben ramazan başlayalı ikinci kez yapcam yemek düzgün bişey olsun adamcağız yesindavet rahat oluyo yemek derdi yok
![]()