2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
uykususuz canım yaa gece uyuyamadım, eşim biraz rahatsızdı o yüzden cam kapı kapalı yattık ama eridim resmen gece, baktım ben uyuyamayınca açmış camı benimki :9: belim de ağrıdı bütün gece, bi de meyve yeme işini abarttım sanırım biraz gece karnım çok gergindi, vs... şikayetler bitmezzz :27: benim kızın keyfi yerindeydi ama kıpır kıpır içerde :16:
napıyo damatcım :16:

günaydın ezine, aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16:şaka maka az kaldı :16:

artık bize uykusuz her gece şarkısını armağan ediyorummm bol bol dinleyelimmmmm :1::1::1:

dün serviste çok korktum kaza yapıyoduk oğlanda gerildi heralde baya hareket etmedi üzüldüm bende sonra bi kaç tepikle annesine selam çaktı

eğer cami müsaitse olabilir sonrasında yemek vericekmisin yani pilav filan onu nerde vermeyi düşünüyosun ben mevlüdü evde sadece kadınlara yapıcam kadınları da camiye götürmek pek olmaz heralde

Canım kıymalı pide ve ayran düşünüyorum ama dediğim gibi tam da karar veremedim camide mi olsun evde mi olsun diye

:3::3:Kocaman bir ilk günaydın benden olsun paşalara ,kızçelere ve bunların annişlerine...:3::3:

günaydın canımmmm oğlumla bütün anneleri selamlıyoruz

günaydın serocuğummm erkencisin kız gidip yatsana ne işin var burda:1::1:

Sana da günaydın canım :118::118:

günaydın kızlar:3:

neden olmasın sonuç olarak önemli olan dua okunmasıdır, mevlüt camidede okunuyor bunu yapan çok insan var bu tercihe bağlı, sadece biraz daha meşakatli bir iş evde yapılana göre o kadar, içinden nasıl geliyorsa öyle yapabilirsin, mekan önemli değil böyle şeylerde
:42:

bizden de günaydın hatunlar+bebeleri:16:

artık bize uykusuz her gece şarkısını armağan ediyorummm bol bol dinleyelimmmmm :1::1::1:

dün serviste çok korktum kaza yapıyoduk oğlanda gerildi heralde baya hareket etmedi üzüldüm bende sonra bi kaç tepikle annesine selam çaktı

armağanını seve seve kabul ediyorum canım :21:
çok geçmiş olsun korkmuştur kuzucuk napsınnn :16:

günaydın canım ne oldu sizin kurum tamir edildi mi

ayy malesef.duvarlar iyiyce su çekti.damımız yok :) bu aralar yağmur yağıyor,üst kat su içinde kalıyor. inşaat dairesi oturulamaz raporu vermiş.ama biz oturuyorz :( dışarıdan da birilerini tutmuşlar onlar rapor sunacakmış bakalım onlar ne diyecek. klimamız yok çok sıcak.duvarlar su çekince nem de arttı.halimiz harap.

bu arada sizlere de geçmiş olsun.servis şoförleri böyle hareketler yapıyorlar maalesef.

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler ve bebişleriiiii :16: sabah sabah amma kaynatmışsınız haaa :1: biz bu gece sahura uyanamadık yaa eşim iftarda yediğiyle oruç tutuyo çok üzüldüm ona:19: sahura kalkınca uyuyamıyorum bu gce sen kendin ye yat dedim o garibimda sen saati kapat geri yat kendimi suçladım yaa:26: bacak krampından sonra oğluşumda iyice can yakmaya başladı bazen bi vuruyo neye uğradıgımı şaşırıyom:1: yaramaz minnaklar asıl şimdiden sonra zorluycak bizi haberiniz olsun:52:

günaydın güzel anneler ve bebişleriiiii :16: sabah sabah amma kaynatmışsınız haaa :1: biz bu gece sahura uyanamadık yaa eşim iftarda yediğiyle oruç tutuyo çok üzüldüm ona:19: sahura kalkınca uyuyamıyorum bu gce sen kendin ye yat dedim o garibimda sen saati kapat geri yat kendimi suçladım yaa:26: bacak krampından sonra oğluşumda iyice can yakmaya başladı bazen bi vuruyo neye uğradıgımı şaşırıyom:1: yaramaz minnaklar asıl şimdiden sonra zorluycak bizi haberiniz olsun:52:
günaydın canımm
evet benim gibi bi uykucu bile uyumakta zorlanıyosa zamanı geldi :1:

göbeğim oturduğum yerde hopluyo biri görse gülecek :1::1::1::1:

senin kız halay çekiyor demekki :1::1::1::1:

ayy malesef.duvarlar iyiyce su çekti.damımız yok :) bu aralar yağmur yağıyor,üst kat su içinde kalıyor. inşaat dairesi oturulamaz raporu vermiş.ama biz oturuyorz :( dışarıdan da birilerini tutmuşlar onlar rapor sunacakmış bakalım onlar ne diyecek. klimamız yok çok sıcak.duvarlar su çekince nem de arttı.halimiz harap.

bu arada sizlere de geçmiş olsun.servis şoförleri böyle hareketler yapıyorlar maalesef.

allah yardımcınız olsun canım biran önce tamir olur inşallahh
saolasın canım valla insan kend için endişelenmiyor artık

günaydın canm benim eşimde saati kapamış ama oğlu beni uyandırdığı için bende onu uyandırdım 20 dakikada yedi yattı adamcağız
evet kuzum ya ağırlaşmaya başladık sanırım

günaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememiş :( aç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....

saol canım eşim bu sabah kibar bi dille uyardı adamı çok ani fren filanda yapıyo inşallah düzeltir kendini

dikkat etsin canım lambur lumbur gitmesin bebiş var arabada sonuçta, ben bizim servisçiyi hiç uyarmamıştım sora bigün bi tümsekten öyle bi geçtiki benim hamiş olduğumu bilenler hemen bana iyimisin falan diye sordu, sora servisçiye dönüp artık daha dikkat etmen lazım arabada bebiş var dediler adam anlamadı boş boş baktı, sora cullucan hamile diyince çaktı köfteyi, daha dikkatli olurum bundan sora diyo:1::1: bide taksi şoförleri fena yaa, onlarıda hep uyarıyorum ben biner binmez banane:27:

günaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememiş :( aç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....
üzülme canım son aylarda atağa geçiyo bebişler ama sen yine de yediklerine dikkat et az az sık sık ye bol süt iç bu aralar yoğurt sütten daha önmliymiş bol bol yoğurt ye düzelir bebişinin kilosu :emir_bebek:

günaydın canım şekerin yüksek çıkmamış en azından buna sevindim

saat 3 te ki ara öğüne ne ekledi doktorun bende çok korkuyorum bebeğimin kilosu az çıkacak diyee gece muzla sütü duymuştum bende direk bebeğe geçiyomuş sanırım

göbeğim oturduğum yerde hopluyo biri görse gülecek :1::1::1::1:
ay hehehe:9::9::9: çok tatlı

öle çalışılırmı yaa, onlarda bi alem ya çözüm bulsunlar yada en azından mecburi izin yaptırsınlar:20: hamişlere yazıkkkkk

ah yazık olmuş, olsun bugün depodan yesin babası napalım:1:, sorma fena oluyolar her geçen gün ben bariz elimle ittiriyorum bastırdığı yerden çünkü canımı yakmaya başladı artık, gece yine fırıl fırıl döndü içimde resmen yatakta göbeğimi hoplatıyo ya bacak kadar boyuyla:1: sabaha karşı sızmışım ki alarmın sesiyle fırladım yataktan ama gözlerim yanooorrrrr:43:

Back
X