2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın canım şekerin yüksek çıkmamış en azından buna sevindim

saat 3 te ki ara öğüne ne ekledi doktorun bende çok korkuyorum bebeğimin kilosu az çıkacak diyee gece muzla sütü duymuştum bende direk bebeğe geçiyomuş sanırım

işyerinde yenilmesi en kolay şey tost ayran :) yani sanırım 15 gunde çifte katlıcaz :P

dikkat etsin canım lambur lumbur gitmesin bebiş var arabada sonuçta, ben bizim servisçiyi hiç uyarmamıştım sora bigün bi tümsekten öyle bi geçtiki benim hamiş olduğumu bilenler hemen bana iyimisin falan diye sordu, sora servisçiye dönüp artık daha dikkat etmen lazım arabada bebiş var dediler adam anlamadı boş boş baktı, sora cullucan hamile diyince çaktı köfteyi, daha dikkatli olurum bundan sora diyo:1::1: bide taksi şoförleri fena yaa, onlarıda hep uyarıyorum ben biner binmez banane:27:

uyarmak lazım canım ilk aylarda hele daha dikkat etmek lazımdı benim hamile olduğumu eş dosttan önce servis şoförü biliyodu :1::1::1::1:
şimdiki şoför biraz daha anlayışsız koca göbeğimi göre göre yapıyo dediğin gibi uyarınca da boş boş bakıyolar

günaydın kızlar :) biz dün şeker yüklemesini yaoptık bide iidrar tahlili yapıldı . şeker sınırı yakın çıktı 135 ,idrarda da bakteri görüldü ona tek doz ilaç verdi . bebeşimin kilosunu az buldu bebek yeterince beslenememiş :( aç kalmak yok dedi saat 3 gibi ara öğün ilave etti ve geceye muzlu süt ekledi , dün geceden itibaren başladık bakalım . bebeğin kiloosu 850 grammış onun 1000 civarı olmasını bekliodum kilo 2 hafta geriden die böle ara öğün ekledik bakalım . bende sıcaklardan çok yiyemiyorum , bi de ramazan die işyerinde yemek çıkmıo dışardan bişiler yemeye çalılıyorum öğlen masmamda da atıştıramıyorum herkes oruçlu die sanırım hepsi üst üste geldi bakalım 2 hafta sonra bi daha gidicez kontrole ....

olsun canım şimdi yersin beslenir o merak etme sen, ama herkes oruçlu diye kendini kısıtlama canım senin mazeretin var, ben yiyorum mecburen, öğlen yemekhanede yemeğimi yiyorum, sonrasındada meyve saatimi yine yapıyorum üzerini peçeteyle örtüyorum yine yiyorum, bazen ağzım dolu bişi sormaya geliyolar işte ozaman biraz utanıyorum ama bu seferde gelenler rahat ol senin mazeretin var hiç saklama yediklerini ye gönlünce diyolar bende rahatlıyorum yoksa olmaz gün nası geççek öle yemeden oruç tutarız daha iyi:1: hem bebişlere yazıkk

senin kız halay çekiyor demekki :1::1::1::1:

allah yardımcınız olsun canım biran önce tamir olur inşallahh
saolasın canım valla insan kend için endişelenmiyor artık

günaydın canm benim eşimde saati kapamış ama oğlu beni uyandırdığı için bende onu uyandırdım 20 dakikada yedi yattı adamcağız
evet kuzum ya ağırlaşmaya başladık sanırım
şeşen oynuyo bence canım içerde :emir_bebek::1::1::1:
kjızzlaarr bu gece kimse totosunu kaldıramadı galiba sahurda, ben de zor uyudugum için kocam beni uyandırmadan çay koymaya çalıştı ama mimkin olmadı :1: uyanamasam suçluluk hissederdim zaten, hem rahatsızdı gece kıyamam hiçççç :16::17:
günaydın güzel hamişlerrr ve bebişleri:16::16::16:
günaydın sebicimmmm ne var ne yok? napıyo oğluşunnnnn??? :16:

kjızzlaarr bu gece kimse totosunu kaldıramadı galiba sahurda, ben de zor uyudugum için kocam beni uyandırmadan çay koymaya çalıştı ama mimkin olmadı :1: uyanamasam suçluluk hissederdim zaten, hem rahatsızdı gece kıyamam hiçççç :16::17:

iyidir tatlım nolsun günlerimi bitirmeye çalışıyorum :126::1: oğluşum da bu gün baya formda teyzesi senin minnak kızın nasıl ?:emir_bebek:

iyiyim tatlım sen nasılsın bebiş nasıl? gerçi gece kocişle sahur yeme gafletinde bulundum bütün gece uyuyamadım karın ağrısından :1:
ama olsun şimdi iyiyim oğluşum da hareketli baya keyfim yerine geldi o yüzden
:32:

ohhh yandan madem keyifler yerinde:66:
işyerinde yenilmesi en kolay şey tost ayran :) yani sanırım 15 gunde çifte katlıcaz :P
hımm kolaymış yaa:1: bende baya baya bişi ekledi sandım, sen onun yanına iki çerez ( badem yada ceviz ) bide biraz meyvede ekle hehehe:1: az geldi benim gözüme:52:

uyarmak lazım canım ilk aylarda hele daha dikkat etmek lazımdı benim hamile olduğumu eş dosttan önce servis şoförü biliyodu :1::1::1::1:
şimdiki şoför biraz daha anlayışsız koca göbeğimi göre göre yapıyo dediğin gibi uyarınca da boş boş bakıyolar
beni alan arkadaşı da her akşam uyarıyorum bigün senin yüzünden acile gitmek zorunda kalıcaz sana şaka geliyo ama diyorum.
iki gün dinliyo üçüncü gün yine aynı

iyidir tatlım nolsun günlerimi bitirmeye çalışıyorum :126::1: oğluşum da bu gün baya formda teyzesi senin minnak kızın nasıl ?:emir_bebek:
nolsun canımm tepikler ard arda çok şükür :16:

iyiyim tatlım sen nasılsın bebiş nasıl? gerçi gece kocişle sahur yeme gafletinde bulundum bütün gece uyuyamadım karın ağrısından :1:
ama olsun şimdi iyiyim oğluşum da hareketli baya keyfim yerine geldi o yüzden
:32:

iyiyim kuzum ne olsun valla bende yemek istiyom ama zaten yeterince şişkoyum uyuyorum hemen :1::1::1::1:

canım bu arada kaşar çok iyiymiş en çok protein olan peynirmiş ben kaşar yemeye özen gösteriyorum

ay aradım bugun canım ya başkenti gebelik te takibi baştan yapıyoruz dedi.yanı kabul etmiyolar.fiyatları da iiymiş yaa.benım doğum da 1500-2500 arası ..ben dikmendeyim aslında balgat bana yakın bir de orayı arayım ben.valla ben 24,hafta da şeker ve tsh testine 65 lira verdim.çok bekliyorum bir de .ben ssk lıyım.çalışmıyorum ama eşim yatırıryo.ben koru yu arayyım yaa..

yaaa üzüldüm almamalarına Koru yu aradın mı canım onlar ne dedi ama Ümit Hoca dan ala randevu mutlaka başkasını bilmem merak ettim haber et emi bana da :)

olsun canım şimdi yersin beslenir o merak etme sen, ama herkes oruçlu diye kendini kısıtlama canım senin mazeretin var, ben yiyorum mecburen, öğlen yemekhanede yemeğimi yiyorum, sonrasındada meyve saatimi yine yapıyorum üzerini peçeteyle örtüyorum yine yiyorum, bazen ağzım dolu bişi sormaya geliyolar işte ozaman biraz utanıyorum ama bu seferde gelenler rahat ol senin mazeretin var hiç saklama yediklerini ye gönlünce diyolar bende rahatlıyorum yoksa olmaz gün nası geççek öle yemeden oruç tutarız daha iyi:1: hem bebişlere yazıkk

yaa ben kokusuz şeyler yiyorum kuru üzüm filanda ama meyve yiyemiyorum 8 kişiyiz ofiste canları ister diye sabah kahvaltıda salatalık bile yemiyorum

güzel gelinim benim süzülüyodur anasının karnında :1::1: aslında benim oğlum çok akıllı tam sahur saatinde anasının idrar torbasına baskı yapıyor:27::27::27:

kızlar ya benim minik bi derdim var. minik çünkü dert ettiğim insanlar minik, insancık :1:
bizim malum sevişgen alt komşular dün gece yine coştu
Allahım banyoda ne kikirdemeler artık sinir bozucu derecede çünkü millet bizden bilecek diye ödüm kopuyo. ne kadar takırtı yapsan da üstlerinde üzerlerine bile alınmıyolar kendi koca seslerinden duyduklarını da sanmıyorum gerçi. yaa acaba ben ev sahibinin karısına desem mi ki? böyle böyle bunlar çok ses yapıyo millet bizden bilicek ama durum şöyle diye.
biri bana o iki salak yüzünden bişey ima etse mahvederim alttakileri :47::1:
kimden geldiği belli olmuyo bazen seslerin. eee en yakın da biz şahit oluyoruz üsttekiler bizden sanacak diye ödüm kopuyo :50:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allahımmmm ben bi saat daha uyumayı çok isterdim bu sabah ama sen cin gibi kalkmışsın sabahın köründe :1:
bütün göce uyuyamadım göbeğimden, bel ağrımdan, sıcaktan :50:
oğluşun ve sen nasılsınız canım_?

canımm günaydın ne var ne yok? :16:

ben de dün hiç uyuyamadım ya kasıl ağrısından sağa dön sola dön korktum cok dakka başı lavabodaydım sanki kötü bi sey olacak gibi kanama gibi işte ya çok korktum nasıl edim bi ağrı eşim de yok yanımda annemlerde kalıyorum telaşlanmsınlar diye onlara da bi sey diyemedim panik atatktır annem sağolsun sabahı sabah ettim bugün de pert bi şekilde işe geldim akşam olur mu bugün :(

kızlar ya benim minik bi derdim var. minik çünkü dert ettiğim insanlar minik, insancık :1:
Allahım banyoda ne kikirdemeler artık sinir bozucu derecede çünkü millet bizden bilecek diye ödüm kopuyo. ne kadar takırtı yapsan da üstlerinde üzerlerine bile alınmıyolar kendi koca seslerinden duyduklarını da sanmıyorum gerçi. yaa acaba ben ev sahibinin karısına desem mi ki? böyle böyle bunlar çok ses yapıyo millet bizden bilicek ama durum şöyle diye.
kimden geldiği belli olmuyo bazen seslerin. eee en yakın da biz şahit oluyoruz üsttekiler bizden sanacak diye ödüm kopuyo :50:
ayyy kız bunlar ne azgın karı koca:1::1::1: sen söyle ev sahibene tatlım yarın öbür gün bari kadının kulağına çalınırsa kadın bilir kimin yaptığını cevabını verir millete senin için de raha olur:23:

ohhh yandan madem keyifler yerinde:66:

hımm kolaymış yaa:1: bende baya baya bişi ekledi sandım, sen onun yanına iki çerez ( badem yada ceviz ) bide biraz meyvede ekle hehehe:1: az geldi benim gözüme:52:

yok zaten sabah öğle arası kayısı ve kuruyemiş yani badem falan var öğleden sonrası bboş geldi onu ekledi bakalım bugun başladık ;)

beni alan arkadaşı da her akşam uyarıyorum bigün senin yüzünden acile gitmek zorunda kalıcaz sana şaka geliyo ama diyorum.
iki gün dinliyo üçüncü gün yine aynı

nolsun canımm tepikler ard arda çok şükür :16:

araba kullananlar sabırsız oluyor demekki

günaydın herkese...biz kahvaltı yapıyoz oğluşla, biraz gec kalktık bugün..:49:

günaydın canım hoşgeldin

benim kadar olamazsın cicim :1: olsun yaa bebişlerimize can kan kilo olsun :1::1::emir_bebek:

öyle valla kendimi gözüm görmüyor yeterki bebiş sağlıklı olsun

kız bunlar yeni evlimiydi nedir bu ramazan günü coşmuşlar

bence millet sizden ümidi kesmiştir göbeği görenler yani:1::1::1:

Back
X