2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar ya benim minik bi derdim var. minik çünkü dert ettiğim insanlar minik, insancık :1:
bizim malum sevişgen alt komşular dün gece yine coştu
Allahım banyoda ne kikirdemeler artık sinir bozucu derecede çünkü millet bizden bilecek diye ödüm kopuyo. ne kadar takırtı yapsan da üstlerinde üzerlerine bile alınmıyolar kendi koca seslerinden duyduklarını da sanmıyorum gerçi. yaa acaba ben ev sahibinin karısına desem mi ki? böyle böyle bunlar çok ses yapıyo millet bizden bilicek ama durum şöyle diye.
biri bana o iki salak yüzünden bişey ima etse mahvederim alttakileri :47::1:
kimden geldiği belli olmuyo bazen seslerin. eee en yakın da biz şahit oluyoruz üsttekiler bizden sanacak diye ödüm kopuyo :50:

bence konuş canım, ama evsahibininde gidip bişi diyebileceğini sanmıyorum çünkü böle bi konu nasıl söylenirki:17: insan söylerken bile utanır, aaaa durr şöle bişi yapabilirsin:28:, çalışıomu bu arkadaşlar? çalışıolarsa onların işte olduğu bi saat bi zarfın içine yazı yaz güzel bi şekilde, apartman olarak gece yaptığınız seslerden rahatsız oluyoruz, herkesin mahremiyeti kendinedir, lütfen biraz daha dikkat edelim diye ( ama bunu bilgisayar yazısıyla yaz ki el yazısı falan anlaşılmasın ) zarfı kapa onların dikkatine ya posta kutusuna koy, yada onların kapı tokmağına sıkıştır, böylece kimden geldiğinide bilemez ama mesajıda alır:27:

ay hehehe:9::9::9: çok tatlı

öle çalışılırmı yaa, onlarda bi alem ya çözüm bulsunlar yada en azından mecburi izin yaptırsınlar:20: hamişlere yazıkkkkk

ah yazık olmuş, olsun bugün depodan yesin babası napalım:1:, sorma fena oluyolar her geçen gün ben bariz elimle ittiriyorum bastırdığı yerden çünkü canımı yakmaya başladı artık, gece yine fırıl fırıl döndü içimde resmen yatakta göbeğimi hoplatıyo ya bacak kadar boyuyla:1: sabaha karşı sızmışım ki alarmın sesiyle fırladım yataktan ama gözlerim yanooorrrrr:43:
oyy kıyamammm sen yinemi uykusussun bugün. ben dün gece uyumuşum mışıl mışıl. öyle uyumuşumki sahura kalkamadık düşün:1: bi uyandım saat 5 ti. sonra benim oğlan bi tekmelemeye başladı ama feciii dedim aha çıktı geliyo bu :1: öyle baski yaptıki çok canım acıdı yaramaz tosunnn:55:

uyarmak lazım canım ilk aylarda hele daha dikkat etmek lazımdı benim hamile olduğumu eş dosttan önce servis şoförü biliyodu :1::1::1::1:http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=31203825&noquote=1
şimdiki şoför biraz daha anlayışsız koca göbeğimi göre göre yapıyo dediğin gibi uyarınca da boş boş bakıyolar
canım benimde hamile kalmayı planladıgım zamanlar başka bi ofise gidiyoduk şöför cok deli araba kullanıyodu dedım bu ben hamile kalıncada böyle olursa yandık.ama şükür merkeze yakın ofisteyız eşimle gidip geliıyorum.:16: ilk zamnlar insan sölemeyede cekınıyo ya ben baya bi süre söylemeyecektim bundan öncede bi düşüğüm oldugu için korkuyodum yani bunada bişey olursa kimse duymasın dıye. ama bizim oğlan sorunlu başladı kanamam olunca rapor aldım yokluğumda herkes duymus malum. ama çok şükürki bugünlere geldik :31:

yaa ben kokusuz şeyler yiyorum kuru üzüm filanda ama meyve yiyemiyorum 8 kişiyiz ofiste canları ister diye sabah kahvaltıda salatalık bile yemiyorum

güzel gelinim benim süzülüyodur anasının karnında :1::1: aslında benim oğlum çok akıllı tam sahur saatinde anasının idrar torbasına baskı yapıyor:27::27::27:

maşallah iyi yetiştirmişsin kıs oğlunu:52:anasını babasını oruca kaldırıyo yavri:54:

yok zaten sabah öğle arası kayısı ve kuruyemiş yani badem falan var öğleden sonrası bboş geldi onu ekledi bakalım bugun başladık ;)
heee öğleden sorasını doldurdunuz yani iyi iyi merak etme hemen toparlar bebiş, çünkü mideyi boş bırakmamak gerektiğini biliyorum hamişlikte, acıkınca bişiler yemek lazım, olsun sen ramazan falan dinleme bebiş için meyve getir yanında onuda götürrr:9: akşamada güzel yemeğini yedinmiydi ohhhh:21:

kızlar ya benim minik bi derdim var. minik çünkü dert ettiğim insanlar minik, insancık :1:
bizim malum sevişgen alt komşular dün gece yine coştu
Allahım banyoda ne kikirdemeler artık sinir bozucu derecede çünkü millet bizden bilecek diye ödüm kopuyo. ne kadar takırtı yapsan da üstlerinde üzerlerine bile alınmıyolar kendi koca seslerinden duyduklarını da sanmıyorum gerçi. yaa acaba ben ev sahibinin karısına desem mi ki? böyle böyle bunlar çok ses yapıyo millet bizden bilicek ama durum şöyle diye.
biri bana o iki salak yüzünden bişey ima etse mahvederim alttakileri :47::1:
kimden geldiği belli olmuyo bazen seslerin. eee en yakın da biz şahit oluyoruz üsttekiler bizden sanacak diye ödüm kopuyo :50:

yaa benm bööle şeylerde tepem atıyo valla..bence sööle zaten onlar da duyuyordur:26:

yaa ben kokusuz şeyler yiyorum kuru üzüm filanda ama meyve yiyemiyorum 8 kişiyiz ofiste canları ister diye sabah kahvaltıda salatalık bile yemiyorum

güzel gelinim benim süzülüyodur anasının karnında :1::1: aslında benim oğlum çok akıllı tam sahur saatinde anasının idrar torbasına baskı yapıyor:27::27::27:
aynı saatte aynı baskıyı yapıyolar demek ki canım bunlar :1:

ben de dün hiç uyuyamadım ya kasıl ağrısından sağa dön sola dön korktum cok dakka başı lavabodaydım sanki kötü bi sey olacak gibi kanama gibi işte ya çok korktum nasıl edim bi ağrı eşim de yok yanımda annemlerde kalıyorum telaşlanmsınlar diye onlara da bi sey diyemedim panik atatktır annem sağolsun sabahı sabah ettim bugün de pert bi şekilde işe geldim akşam olur mu bugün :(
senin bebek döndü mü yoksa canım kasıklarına bu kadar baskı varsa dönmüş olabilir :emir_bebek:

ayyy kız bunlar ne azgın karı koca:1::1::1: sen söyle ev sahibene tatlım yarın öbür gün bari kadının kulağına çalınırsa kadın bilir kimin yaptığını cevabını verir millete senin için de raha olur:23:
sorma canım yaa adam belli klozette oturuyo kadın yıkanıyo. tek başlarına ne _ıçabiliyolar ne yıkanabiliyo bunlar :1:
bi de kıkır kıkır gecenin bi vakti gerçekten sinir bozuyolar. :47:

olsun canım şimdi yersin beslenir o merak etme sen, ama herkes oruçlu diye kendini kısıtlama canım senin mazeretin var, ben yiyorum mecburen, öğlen yemekhanede yemeğimi yiyorum, sonrasındada meyve saatimi yine yapıyorum üzerini peçeteyle örtüyorum yine yiyorum, bazen ağzım dolu bişi sormaya geliyolar işte ozaman biraz utanıyorum ama bu seferde gelenler rahat ol senin mazeretin var hiç saklama yediklerini ye gönlünce diyolar bende rahatlıyorum yoksa olmaz gün nası geççek öle yemeden oruç tutarız daha iyi:1: hem bebişlere yazıkk

valla canişkom bende yerken çok utanıyorum yaaa:26: geçen gün öğleden akşama kadar hiçbişey yemedim çıkışta sallanıyodum resmen gözümün önü karardı.bide markete gıdıcektık dedım bn bu halde hiçbiryre gidemem çok kötüyüm. bi arkadasının calıstıgı magazaya girdik orda bişeyler aldı eşimde yedim kendime geldim. o günden beride burd bı oda var gdıp orda yıyorum napıyım yaa hamileyım ben:49:

senin bebek döndü mü yoksa canım kasıklarına bu kadar baskı varsa dönmüş olabilir :emir_bebek:

sorma canım yaa adam belli klozette oturuyo kadın yıkanıyo. tek başlarına ne _ıçabiliyolar ne yıkanabiliyo bunlar :1:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ayyyy ne güldüm kısss deli :9::9::9:

valla canişkom bende yerken çok utanıyorum yaaa:26: geçen gün öğleden akşama kadar hiçbişey yemedim çıkışta sallanıyodum resmen gözümün önü karardı.bide markete gıdıcektık dedım bn bu halde hiçbiryre gidemem çok kötüyüm. bi arkadasının calıstıgı magazaya girdik orda bişeyler aldı eşimde yedim kendime geldim. o günden beride burd bı oda var gdıp orda yıyorum napıyım yaa hamileyım ben:49:
:46: Aynen canım aynen, yiyin boş bırakmayın öğleden sonrasını, biz normal değiliz artık o nedenle aç kalmaya dayanamıyoruz, tansiyon düşüyo falan kötü oluyoruz, hamişiz biz yapçak bişi yok, bigün atıştırıyorum masada biri girdi içeri, yediğim ortada, ağzım dolu ( odadakiler artık alıştılar zaten, ben tam çekmeceyi açıp onlara bakmaya başlıyorum hemen biri yandan ya çekinme çıkar ye şunu hala niye çekiniyosun diye bende ohhh diyorum çıkarıyorum:23: ) yakalanınca valla dedim nolur kusuruma bakma boş bulundum, oda boşver ya senin mazeretin var hiç çekinmeden ye, hem oruç nefsi korumak görünce özenceksek tutmayalım dedi, vala dedim doru ama işte insan yinede çekiniyo haliyle, boşver boşver sana gelene kadar daha neler oluyo, senin mazeretin var ye bebiş beslensin deyince bende saldım çayıra:1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ayyyy ne güldüm kısss deli :9::9::9:
ben de ilk zamanlar çok gülüyodum ama şimdi köpürüyorum :47::1:

heee öğleden sorasını doldurdunuz yani iyi iyi merak etme hemen toparlar bebiş, çünkü mideyi boş bırakmamak gerektiğini biliyorum hamişlikte, acıkınca bişiler yemek lazım, olsun sen ramazan falan dinleme bebiş için meyve getir yanında onuda götürrr:9: akşamada güzel yemeğini yedinmiydi ohhhh:21:

sizin oğlanların nasıl tombik olduğu anlaşıldı şimdi :1: ben ki iştahım yerindedir ama hamilelikte yemeye üşeniyorum yaa :49:
kızlaar ben 30. haftaya girdim haberiniz var mıı....geri sayım başladı...10-9-8-7.....:52:
:46::46::46::46:ben de yarın hemen arkandan geliyorum cnaım merak etme :1:

ben de ilk zamanlar çok gülüyodum ama şimdi köpürüyorum :47::1:

sizin oğlanların nasıl tombik olduğu anlaşıldı şimdi :1: ben ki iştahım yerindedir ama hamilelikte yemeye üşeniyorum yaa :49:

:46::46::46::46:ben de yarın hemen arkandan geliyorum cnaım merak etme :1:
ben de yarın çift rakam düşeceğim inşallah :1::27:

maşallah iyi yetiştirmişsin kıs oğlunu:52:anasını babasını oruca kaldırıyo yavri:54:

oğlumu alan yaşadı yani adigenin kızı

senin kızla benim oğlan anlaşıyo demekki baskı için:1::1::1:

:46: Aynen canım aynen, yiyin boş bırakmayın öğleden sonrasını, biz normal değiliz artık o nedenle aç kalmaya dayanamıyoruz, tansiyon düşüyo falan kötü oluyoruz, hamişiz biz yapçak bişi yok, bigün atıştırıyorum masada biri girdi içeri, yediğim ortada, ağzım dolu ( odadakiler artık alıştılar zaten, ben tam çekmeceyi açıp onlara bakmaya başlıyorum hemen biri yandan ya çekinme çıkar ye şunu hala niye çekiniyosun diye bende ohhh diyorum çıkarıyorum:23: ) yakalanınca valla dedim nolur kusuruma bakma boş bulundum, oda boşver ya senin mazeretin var hiç çekinmeden ye, hem oruç nefsi korumak görünce özenceksek tutmayalım dedi, vala dedim doru ama işte insan yinede çekiniyo haliyle, boşver boşver sana gelene kadar daha neler oluyo, senin mazeretin var ye bebiş beslensin deyince bende saldım çayıra:1:
bende başta utanıyodum ama baktım herkes aynı tepkiyi veriyo senin mazeretin var sen çekinme ye rahat rahat deyince bende saldım valla napim oğluşum aç mı kalsın:34::1::emir_bebek:

Back
X