2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
galiba çünkü durmuyo kaç saattir :nazar: kendi kıpır kıpır ama anası totoyu kaldırmaktan aciz :1:

kuzuuu çoık geçmiş olsun sıkma canını önemli bişey olsa kendi de atlamazdı. bi iki gün kocanı şiş gözle görürsün sonra geçer :16:

saol canım sabah gozumu bı actım gozu sıs korktum oyle gorunce dunde nette bı bakıyım dedım bırının gozunu arı sokmus gorme kaybı felan olmus daha beter gozum korktu ALLAH korusun ya sıslıgıne razıyım baska bısey olmasında:26:

galiba çünkü durmuyo kaç saattir :nazar: kendi kıpır kıpır ama anası totoyu kaldırmaktan aciz :1:

kuzuuu çoık geçmiş olsun sıkma canını önemli bişey olsa kendi de atlamazdı. bi iki gün kocanı şiş gözle görürsün sonra geçer :16:

boş ver kuzum doktoruma ben kıpır kıpır dedim...doktorumun dediği mevlam bu kıpırtıları herkese tattırsın...benim doktorumun çocuğu yok da :5:o yüzden bizlerle farklı ilgileniyo kadıncağız...

hoşbulduk kuzu...aynen genel anestezi ile yapanlarda çocukları narkozun etkisiyle kabullenemyenle bile varmış...ben minnakımı hemen kollarıma almak istiyom....

Bu arada biligniz olsun epidural başağrısı yapıyormuş kızlar bu başağrısını engellemek için türk kahvesi ve bol bol su içmemiz gerekiyormuş...yaptığım derin ayrıntılar sonucunda bunu öğrendim bi doktordan..
aynen tatlım hemen kucağıma alaym ilk ben göreyim oğluşumu:emir_bebek::emir_bebek::16::16:
hııı öylemiymiş canım epiduralden sonra dimi, peki kahvenin zararı olmaz mı?

hoşbulduk kuzu...aynen genel anestezi ile yapanlarda çocukları narkozun etkisiyle kabullenemyenle bile varmış...ben minnakımı hemen kollarıma almak istiyom....

Bu arada biligniz olsun epidural başağrısı yapıyormuş kızlar bu başağrısını engellemek için türk kahvesi ve bol bol su içmemiz gerekiyormuş...yaptığım derin ayrıntılar sonucunda bunu öğrendim bi doktordan..

kız doktorlar bigün seni sopa ile kovalıcak bu soruların yüzünden :D:D
ama bizi baya aydınlatıyosun vesselam

valla ben şimdiden o strese girdiğim için konuşiim da içim rahat etsin napçağımız belli olsun istiyorum tabi zamn ve şartlar ne gösterir bilinmez:31:

yani belki bebek o zaman kanala girmicek normal yapamıcaz doktorlar sanırım o yüzden erkenden bişey konuşmak istemiyor olabilir tabi sen yinede bi sor doktoruna belki bişeyler önerir sana

günaydın canım sonuç ne zaman çıkacak bugün mü

evet cnm bugun ogleden sonra cıkacak. ben seker yuklememi devlette yaptırdım.normalde doktora ozele gıdıyorum. sonuclarımı alıp c.tesi kendı doktoruma gostercem. kontrollerıme de hep c.tesi gıdıyorum cunku babamızda goruyo evde oldugu ıcın :16:

aynen tatlım hemen kucağıma alaym ilk ben göreyim oğluşumu:emir_bebek::emir_bebek::16::16:
hııı öylemiymiş canım epiduralden sonra dimi, peki kahvenin zararı olmaz mı?

valla bir tanıdık bir doktor eşine 2 su bardağı içirdiğine göre etkilemez herhalde zararı yoktur diye düşünüyorum...

kız doktorlar bigün seni sopa ile kovalıcak bu soruların yüzünden :D:D
ama bizi baya aydınlatıyosun vesselam

valla bende o yüzden korkuyorum ya bu neden onu niye böyle yapıyonuz diye sor allahım sor....Çok şükür doktorum sabırlı alıp karşısına dakikalarca anlatabiliyo...tam benlik yani...:9::9:ama bunu kendi doktorumdan değil başka bir doktordan öğrendim...içtiğini görünce aaa niye kahve içiriyonuz dedim onlarda açıklama yaptılar..ve epiduralde başağrısı fena oluyomuş..

sanırım bunu konuşmak için erken benim eltim 36. haftada onlar bile konuşmadılar normal mi epidural mi

sende bi cööö diyip kaçmışsın :1::1::1:

artık gerisi onlara kalmışş canım benim oğlan büyük amcasını ziyarete gelirse bursa da senin kızını bulabilir :27::27::27:
hayatta hiç bişeye olmaz demiceksin bunu çok iyi tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum :31::1::48:

aslında ben de yarı baygın şekilde sezaryen mi olsa diyorum ama spinal mi diyolar ona neyse ama bi yandan da panik yaparsam diyorum. gerçi kızımı sağ sağlim görünce panik falan kalmaz bende eminim. :16: hayırlısı bakalım son anda belli olur doğum şekli.

evet cnm bugun ogleden sonra cıkacak. ben seker yuklememi devlette yaptırdım.normalde doktora ozele gıdıyorum. sonuclarımı alıp c.tesi kendı doktoruma gostercem. kontrollerıme de hep c.tesi gıdıyorum cunku babamızda goruyo evde oldugu ıcın :16:

bende öyle yaptım canım doktorumu arayıp bildirdim telefonda bizde cuamrtesileri gidiyoruz ikimizde izin almayalım her seferinde diyee

sonuçlar çıksında yaz bize biz yorumlarız nede olsa doktor yarısı olduk burda:1::1::1:

saol canım sabah gozumu bı actım gozu sıs korktum oyle gorunce dunde nette bı bakıyım dedım bırının gozunu arı sokmus gorme kaybı felan olmus daha beter gozum korktu ALLAH korusun ya sıslıgıne razıyım baska bısey olmasında:26:
bişey olmaz tatlım ALlahın izniyle okuma öyle şeyler. ben artık haberlere bile bakmıyorum hemen ağlayıp strese giresim var en ufak bişeyden :9:

boş ver kuzum doktoruma ben kıpır kıpır dedim...doktorumun dediği mevlam bu kıpırtıları herkese tattırsın...benim doktorumun çocuğu yok da :5:o yüzden bizlerle farklı ilgileniyo kadıncağız...

valla bende o yüzden korkuyorum ya bu neden onu niye böyle yapıyonuz diye sor allahım sor....Çok şükür doktorum sabırlı alıp karşısına dakikalarca anlatabiliyo...tam benlik yani...:9::9:ama bunu kendi doktorumdan değil başka bir doktordan öğrendim...içtiğini görünce aaa niye kahve içiriyonuz dedim onlarda açıklama yaptılar..ve epiduralde başağrısı fena oluyomuş..
Allah kimseyi evlatla sınamasın :50:
canım ben de senin gibiyim meraklıı :1: özellikle kk da ne duysam soruyorum kadın bazen totosuyla gülüyo bana :1:

hayatta hiç bişeye olmaz demiceksin bunu çok iyi tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum :31::1::48:

aslında ben de yarı baygın şekilde sezaryen mi olsa diyorum ama spinal mi diyolar ona neyse ama bi yandan da panik yaparsam diyorum. gerçi kızımı sağ sağlim görünce panik falan kalmaz bende eminim. :16: hayırlısı bakalım son anda belli olur doğum şekli.

aynen kuuzm ama doktorunla da başta konuşmkata fayda var...ne düşündüğünü bilmesi önemli..ben dedim doktoruma zaten 2 ay önce normal istiyorum oldu oldu...sancı çok fazla olurdadayanamazsam hemen epidural yapın...yok bir aksilik olu ne bebeğimin sağlığını tehlikeye atarım ne kendi sağlığımı..böyle bir durum olursa direkt sezeryan ama normal sezeryan değil epidural istiyom narkoz almak istemiyorum dedim.

ben bir cö deyip kalktım dünyanın işini yaptım duşumu aldım süslendim püslendim yanınıza geldim naber...... :63::63:

ohhh ne güzellll yaaa bende artık son zamanlarımı evimde geçirmek istiyorummmmm çok sıkıldım sabahın köründe kalkmaktan sıcagın alnında giyinp işe gelmektennnn:43: oysaki daha bi yıllık memurum hamilelikte calısmak cok yorucu ve sıkıcı yaaa. evde serin serin oturmak varkannnnnn:50:

valla iyi yapıyosun aklımızda soru işareti kalmasın yanii
benim doktorumda bişi söylüyo bende hıı evet biliyorum filan diyorum kadın dicek bu karı nerden biliyo bilmiyoki ben kkya üye bir hamişimmm :1::1::1:

kısmettir bu işler kuzummmm

valla iyi yapıyosun aklımızda soru işareti kalmasın yanii
benim doktorumda bişi söylüyo bende hıı evet biliyorum filan diyorum kadın dicek bu karı nerden biliyo bilmiyoki ben kkya üye bir hamişimmm :1::1::1:

ben çaktırmıyorum bişi bildiğimi saf ayağına yatıyom :27:

ohhh ne güzellll yaaa bende artık son zamanlarımı evimde geçirmek istiyorummmmm çok sıkıldım sabahın köründe kalkmaktan sıcagın alnında giyinp işe gelmektennnn:43: oysaki daha bi yıllık memurum hamilelikte calısmak cok yorucu ve sıkıcı yaaa. evde serin serin oturmak varkannnnnn:50:

valla kuuz gerçekten öyle..bende zevkini yaşıyom şu an eylülde bende iş başı yapıp 15 gün çalışıp doğum iznine ayrıcalağım...bu kuzum çok güzel denk geldi yaz tatilinde hamişliğin en zor kısmını atlatıyoruz...

Back
X