• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
o hiç belli olmaz cnm..inşallah sağlıkla vakitlerini beklesinler, yoksa bi arkadaşımın oğluşu 4 hafta erken geldi:26:
ayy yok canım yaa erken gelmesin zaten bebikim :1: tam zamanında gelsin sağlıklı bi şekilde inşallah hepimiz sağlıklı kolay doğumlar yaparız inşallahhhhh:16::16::16::49:

ayy yok canım yaa erken gelmesin zaten bebikim :1: tam zamanında gelsin sağlıklı bi şekilde inşallah hepimiz sağlıklı kolay doğumlar yaparız inşallahhhhh:16::16::16::49:

insallah canimm Allah bi kolayligini veriyo:16:

Kizlar ben de oglusumun ismini Cinar koymak istiyorum ama cok kararsızım.. Sizce nasil?Bana fikir verir mısınız?
çok güzel bence canım koyabilirsin başka öneri istersen mesela;
yağız
renas
giray
kayra
bunları da düşünebilirsin:34:

ay benm ütüler geldi aklıma yakında ütü odasından taşıp bütün evi saracaklar:18:

ayy ütü konusunda ben de öleyim ya biriktirip biriktirip sonra da asaatlerce ütü yaparım sonra da bi daha bu kadar biriktirenin der kendime söverim ama her defasında yine bakarım ki birikmiş bööööööööö :((((

eylulun ortalari gibi tetikte olmaliyiz sanirim :26::26:

evet cnm..hatta ben eylül başından itibaren olmalıyım, zaten eğer son 3 haftaya beklersek zaten eylül 10 da filan ayrılmam lazım işten, eylül başından gitmem diye düşünüyorum, idare ederler gibi geliyo:34:bu seferki kontrolde 32. hafta başı gibi oluyo dolayısıyla doktordan çalışabilir raporu alcam bi sıkıntı yoksa inşallah:16:

fazla değil canım ama yapmam aslında yapsam fena olmaz yemeğimde var yarına kalırsa yemek yok ikisi zor olur...
olsun kuzu sen yine de temkinli ol ben geçen hafta bi kereden yaptım herşeyi belim 2 haftadır düzelmedi kendimizi hala eskisi gibi sanıyoruz ama sonra çıkıyo acısı:40:

ayy ütü konusunda ben de öleyim ya biriktirip biriktirip sonra da asaatlerce ütü yaparım sonra da bi daha bu kadar biriktirenin der kendime söverim ama her defasında yine bakarım ki birikmiş bööööööööö :((((
bu aralar saolsun eşim yapıyo ama o da ne zaman isterse tabiisi azar azar:55:

evet cnm..hatta ben eylül başından itibaren olmalıyım, zaten eğer son 3 haftaya beklersek zaten eylül 10 da filan ayrılmam lazım işten, eylül başından gitmem diye düşünüyorum, idare ederler gibi geliyo:34:bu seferki kontrolde 32. hafta başı gibi oluyo dolayısıyla doktordan çalışabilir raporu alcam bi sıkıntı yoksa inşallah:16:

Sen agustosta basla cantayi yapmaya ayyy ne heyecanli yaaa :52::52: Yoktur bi sikinti canim alirsin raporunu insallah :16:

olsun kuzu sen yine de temkinli ol ben geçen hafta bi kereden yaptım herşeyi belim 2 haftadır düzelmedi kendimizi hala eskisi gibi sanıyoruz ama sonra çıkıyo acısı:40:

belim her zaman ağrıdığı için farketmiyo..dursun yarın yaparım olmazsa ...

Canim tesekkur ederim. Yagiz ve cinar arasında kaldık zaten.ama sanki cinar daha ağır basıyor:)
içine hangisi siniyosa o olsun canım sonradan keşke dememk için hangisi daha ağır basıyosa kalbinden geçiyosa onu koy bence :51:
ama çınar güzel yani:21:

Back
X