2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Canım ben bebitof markasını sattım ama havlusunu değil. Hastane çıkışını.. Epey de bir zaman geçti.
Fiyatı orta derecede kumaşı da kaliteliye yakındı.. Yani hem diğerlerine göre fiyatı uygun, hem kalitesiz değil..
Şu an alışveriş yaptığım bir bebek mağazasındaki mağaza çalışanına sorduğumda, en çok sattıkları ve müşterilerin
çok memnun kaldıkları ürünün bebitof olduğunu söyledi.. Ben de bebitof'un battaniyesini aldım. Kumaşı da çok güzel..
Saydığım markalar ilk dördüm. Devamı gelir yani. Mesela hoppidik diye bir marka var. Özellikle çıtçıtlı badılerini hemen hemen her bebek mağazasında bulmak mümkün.. Fiyatı diğer saydığım markalara göre daha uygun ve kumaşı çok güzel..
O kadar çok bebek markası var ki.. :) Kafası karışıyor insanın..
Benim bebişin kıyafetlerinin hepsi yıkandı ve ütülendi.. Mesela bir markanın ürünü hemen yamuldu, giydirmeden bozuldu..
GAYE BEBE de.. Tavsiye edeceğim, kumaşı mükemmel diğer bir marka.. Çok konuştum galiba:1:
ben dün bebitofun hastane çıkışını aldım krem rengi ve dantelli gibi birşey çok hoşuma gitti model olarak da ondan sordum kumaşı da fena değildi mesela çindeki battaniyesi güzeldi birkaç daha bakmıştım onların battaniyesi hiç güzl değildi inceck tül gibilerdi bu güzel dediğin markaları da aklımda tutayım canım
Tatlım kafa karisikligi bende öyle çok ki bu konu da bebeğim sürekli Öndeen gidiyor 2ekim di doğum tarihi ilk gittiğimde doktora şimdi 19eylül oldu gelisimine göre o zaman 930 gr 35 cm di bakalım ayın 27 sinde randevu var çok merak ediyorum bu sefer ne diyecek benim oğlan erken gelecek gibi geliyor bana
canım senin ki bu hızla ağustosta doğacak diye korkuyorum peki doktorun gelişimi bu kadar hızlı olmasına ne diyor iyi mi kötü mü yani
iyiki kırktabir dışarı çıktım ya milleti bogazlıyasım geldi kadının biri tutturdu karnın aşagıda diye yok dedim hep böyleydi hamileyim karnım düşerde çıkarda sinir :57::57:
amaan herkes bilmiş bilmiş yorum yapar sen takma o bilmişleri yaa herkesin bünyesi bir mi kimi aşağıda durur kimi yukarıd kiminin karnı çok çıkar kiminin az en iyisi boşşşşvveerrr
kızlar hayırlı iftarlar yemekleri hazırladınız mı bakym bende kocişi beklıym ya bişey sorcm sizn hepınz özele mi gidıysnz yoksa devlet hastanelerıne mı

ben özelel gidiyorum daha önce devlete gitmişim doğum için değil kadın hastalıklarından hiç memnun kalmadım ve hijyen değildi o yüzden gitmiyorum ama sen memnunsan ve güveniyorsan hiç bozma düzenini canım değiştirince gittiğin yerin iyi olacağının garantisi yok

Bir sorun olacağını zannetmiyorum. Seninki sagda takılmayı seviyor demek :) benim de bu hafta kontrolum. Özledim keratayi :)

ilk hamilelik olunca herşeyden endişe duyar oldum :)birde geceleri nasıl yatıyorsunuz sola yatmamı tavsiye ettiler bebiş daha iyi besleniyormuş bende uzun süredir hep soluma yatıyorum yamuldum artık valla tek yöne yatmaktan:53:

kızlar bu gün doktora gittim bebeğim 25+4 kilosu 780 gram normalmi bide doğumu 39. haftada yapacaklar sezeryan ekimin 20 sine fakat kilosu normalmi yardımmmmmm
Normal canım skıntı yapma kendine hem bak doktorunda söylemiş uyumlu oldugunu:34:
iyiki kırktabir dışarı çıktım ya milleti bogazlıyasım geldi kadının biri tutturdu karnın aşagıda diye yok dedim hep böyleydi hamileyim karnım düşerde çıkarda sinir :57::57:

Aman hiç takılma ezinecim bebişin saglıklı nasılsa :nazar:

Geceleri uyuyamamaya başladım ben :18: Sağada yatsam solada yatsam bir şekılde bebekle yatak temas edıyor sankı üstune gelıyor o zaman da sureklı tepik yiyorum minnakımdan :emir_bebek:

Ben cok aldım yaaaa 12 kilo :( insallah son ayımız rahat geçer.

Canım biraz uzan dinlen. Birsey yoktur insallah. Ayakta kalınca bile her yerimiz ağrıyor. Korkunca da belki tetiklemiştir. Bence uzan dinlen. Geçer insallah.

Oh vallah supermis fiyat :)

Yatıyorum bende ama yıne de çok korktum. Yazık annem de korktu.eşim de yok.yarın ola hayrola.ALlah ım korusun

Canım memnunsan sorun degil. Özele gideceksin illa diye birsey yok. Benim yakınımda ozel var diye bende oraya gidiyorum.

Bu arada kızlar bende de nefes darlığı basladi. Yemek yedim aksam namazını kıldım zor nefes alıyorum sanki. Kalbim cok hızlı atıyor ve sanki cok çabuk yoruluyorum.

Bu arada ben Ramazan'da yürüyüş pek yapamıyorum saatler uymuyor. Evde baska tür spor yapan var mı? Korkuyorum da hamile hamile ters birşeyler yaparım diye.
bence başka spor yapma videodan da izleyip yapmak sakıncalıymış hareketi yanlış yapma ihtimaline karşı temkinli olmak lazım bende yürüyüş yapmıyorum ramazan dolayısıyla akşam çıkalım diyoruz ama kociş yorgun oluyor iftarın verdiği ağırlıkla sızıp kalıyor
Aradım canımm hastane bana2.5 km dr baktım internettn.eşim bugun adana ya gitti döndüğünde gidicez inş.kadın hamileler için eğitimleri oldugunu soyledi.

Bir de kızlar bugun annemlere geldim.ablam da burda 2 tane de kızı var.onlarla oynadım iftara yardım falan yoruldum.belim çok ağrıyor biraz once de bi olay oldu ve çok korkup heycanlandım..ondan beri sol kasıgım çok ağrıyor.yuruyemeyecek kadar ilk defa boyle bişey yaşadım ve korktum. Ama oğlum da hiç olmadığı kadar hareket edip tekme atıyo.Allah ım korusun bişey yoktur dimi.
birşeyi yoktur canım telaş yapma kasılmıştır uzan dinlen fazla ayakta kalma geçer inşallah
ilk hamilelik olunca herşeyden endişe duyar oldum :)birde geceleri nasıl yatıyorsunuz sola yatmamı tavsiye ettiler bebiş daha iyi besleniyormuş bende uzun süredir hep soluma yatıyorum yamuldum artık valla tek yöne yatmaktan:53:

ben sağ sol karışık yatıyorum hep aynı yöne yatamazki bir insan canım sırt üstü yüzüstü yatma tamamdır

Bende sola yatıyorum ama sonra donüyorum. Hep sola yatamıyorum. Sıkılıyorum. Genelde sag tarafıma yatıyorum ama.

Yatıyorum bende ama yıne de çok korktum. Yazık annem de korktu.eşim de yok.yarın ola hayrola.ALlah ım korusun
Dinlen geçer insallah canım. Annen de telaslanmistir tabi kadın.
bence başka spor yapma videodan da izleyip yapmak sakıncalıymış hareketi yanlış yapma ihtimaline karşı temkinli olmak lazım bende yürüyüş yapmıyorum ramazan dolayısıyla akşam çıkalım diyoruz ama kociş yorgun oluyor iftarın verdiği ağırlıkla sızıp kalıyor

birşeyi yoktur canım telaş yapma kasılmıştır uzan dinlen fazla ayakta kalma geçer inşallah

ben sağ sol karışık yatıyorum hep aynı yöne yatamazki bir insan canım sırt üstü yüzüstü yatma tamamdır

Evet canım ya en iyisi yapmamak.

Ben gidip geliyorum. Sanırım cogumuz öyle.

Ben cok kötüyüm canim suan evde yalnizim biriyle konusmaya okadar cok ihtiyacim varki kocacim da yok :( onu cok özledim cok bide bu duygusallik cok fena hep agliyorum hic alisamadim alisamiyacagimda cok ihtiyacim var kocacima ama yok iste yok yanimda degil :( ben cok yalnizim :(

ben dün bebitofun hastane çıkışını aldım krem rengi ve dantelli gibi birşey çok hoşuma gitti model olarak da ondan sordum kumaşı da fena değildi mesela çindeki battaniyesi güzeldi birkaç daha bakmıştım onların battaniyesi hiç güzl değildi inceck tül gibilerdi bu güzel dediğin markaları da aklımda tutayım canım

canım senin ki bu hızla ağustosta doğacak diye korkuyorum peki doktorun gelişimi bu kadar hızlı olmasına ne diyor iyi mi kötü mü yani

amaan herkes bilmiş bilmiş yorum yapar sen takma o bilmişleri yaa herkesin bünyesi bir mi kimi aşağıda durur kimi yukarıd kiminin karnı çok çıkar kiminin az en iyisi boşşşşvveerrr

ben özelel gidiyorum daha önce devlete gitmişim doğum için değil kadın hastalıklarından hiç memnun kalmadım ve hijyen değildi o yüzden gitmiyorum ama sen memnunsan ve güveniyorsan hiç bozma düzenini canım değiştirince gittiğin yerin iyi olacağının garantisi yok
çok bilmişler :63:
Normal canım skıntı yapma kendine hem bak doktorunda söylemiş uyumlu oldugunu:34:

Aman hiç takılma ezinecim bebişin saglıklı nasılsa :nazar:
çok şükür canım :nazar:

merhaba arkadaşlar nasıl geçiyor hamilelikleriniz..?benim kızım hep karnımın sağ tarafında hiç sola geçmiyor neden acaba :( haftaya çarşamba kontrolüm var çok heyecanlıyım :) kaç kilo oldu çok merak ediyorum en son 25. haftada gitmiştim 940 gr dı bakalım ne kadar oldu :)

25. haftada sen kaç kilo almıştın peki cnm

Ben cok kötüyüm canim suan evde yalnizim biriyle konusmaya okadar cok ihtiyacim varki kocacim da yok :( onu cok özledim cok bide bu duygusallik cok fena hep agliyorum hic alisamadim alisamiyacagimda cok ihtiyacim var kocacima ama yok iste yok yanimda degil :( ben cok yalnizim :(

benimde eşim dışarda bende yalnızım bugün inanılmaz içim sıkılıyor ağlayasım var hep ya hava kasvetli diye ya da hamilelikten hiç böyle olmazdım bugün bir garibim :(

Seziniimmmmm keyifler yerinde cok sükür..ama artik yavas yavas daraldigimi farkettim gün gecrikce sisiyorum sonum nasil olacak bakalim.bu arada oglusumun arabasini aldik teyzesii resim eklemistim buraya görmedin sanirim.dün sagolsun annecim ve babacimla disari ciktik ve aldik :)
sen nasilsin kuzuum insaallah hersey yolundadir elifcikde iyidir :16:

görmedım canım 2 gundur doğru düzgün takıp edemedım evde değildim pek bakayım geçmişee sabah mı yukledın ne mutlu sana annecının ve babacıgının kıymetını bil büsram elbette bılıyorsundur ama daha bı sarıl onlara

benimde eşim dışarda bende yalnızım bugün inanılmaz içim sıkılıyor ağlayasım var hep ya hava kasvetli diye ya da hamilelikten hiç böyle olmazdım bugün bir garibim :(

cok zor cooook canim..allahim kimsenin basina vermesin :43:hep agliyorum bebegimide üzüyorum diye kahrediyorum kendimi ama aglamasamda icime atiyorum patliyorum..okadar cok ihtiyacim varki esime insanin cok zoruna gidiyor yaninda olmamasi cok alismistim her ihtiyacim oldugunda yanimdaydi simdide hep yanimda biliyorum ama mesela suan öyle cok konusmak istiyorum ki ama olmuyor telde bile konusamiyorum offf cok doluyum cok allahim sabir versin ve esleri yaninda olan arkadaslarim lütfen sükredin okadar sanslisinizki anlatamam :43::43::43:

yalnızlığım diyosun büşram değil mi canım hiç bir şey hiç kimse kocanın yerını tutmuyor değil mi elden de gelen bir şey yok :50: ama mınık adamın senınle annesi hepimiz aynıyız zaman zaman sabah akşam ağlıyoruzzzz gunlerce alışma zaten gelıcek kocan neden alışıcankı o dönücek sadece sabır etmek zorundasın Allahım sana sabır selamet versin

görmedım canım 2 gundur doğru düzgün takıp edemedım evde değildim pek bakayım geçmişee sabah mı yukledın ne mutlu sana annecının ve babacıgının kıymetını bil büsram elbette bılıyorsundur ama daha bı sarıl onlara

sezinimmmmm canimm benim sabah yükledim...sariliyorum kuzum ama ben kocacimi istiyorum onu cok özledimm ne yapcam ben böyle:43:

Back
X