- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
ben dün bebitofun hastane çıkışını aldım krem rengi ve dantelli gibi birşey çok hoşuma gitti model olarak da ondan sordum kumaşı da fena değildi mesela çindeki battaniyesi güzeldi birkaç daha bakmıştım onların battaniyesi hiç güzl değildi inceck tül gibilerdi bu güzel dediğin markaları da aklımda tutayım canımCanım ben bebitof markasını sattım ama havlusunu değil. Hastane çıkışını.. Epey de bir zaman geçti.
Fiyatı orta derecede kumaşı da kaliteliye yakındı.. Yani hem diğerlerine göre fiyatı uygun, hem kalitesiz değil..
Şu an alışveriş yaptığım bir bebek mağazasındaki mağaza çalışanına sorduğumda, en çok sattıkları ve müşterilerin
çok memnun kaldıkları ürünün bebitof olduğunu söyledi.. Ben de bebitof'un battaniyesini aldım. Kumaşı da çok güzel..
Saydığım markalar ilk dördüm. Devamı gelir yani. Mesela hoppidik diye bir marka var. Özellikle çıtçıtlı badılerini hemen hemen her bebek mağazasında bulmak mümkün.. Fiyatı diğer saydığım markalara göre daha uygun ve kumaşı çok güzel..
O kadar çok bebek markası var ki.. :) Kafası karışıyor insanın..
Benim bebişin kıyafetlerinin hepsi yıkandı ve ütülendi.. Mesela bir markanın ürünü hemen yamuldu, giydirmeden bozuldu..
GAYE BEBE de.. Tavsiye edeceğim, kumaşı mükemmel diğer bir marka.. Çok konuştum galiba![]()
canım senin ki bu hızla ağustosta doğacak diye korkuyorum peki doktorun gelişimi bu kadar hızlı olmasına ne diyor iyi mi kötü mü yaniTatlım kafa karisikligi bende öyle çok ki bu konu da bebeğim sürekli Öndeen gidiyor 2ekim di doğum tarihi ilk gittiğimde doktora şimdi 19eylül oldu gelisimine göre o zaman 930 gr 35 cm di bakalım ayın 27 sinde randevu var çok merak ediyorum bu sefer ne diyecek benim oğlan erken gelecek gibi geliyor bana
amaan herkes bilmiş bilmiş yorum yapar sen takma o bilmişleri yaa herkesin bünyesi bir mi kimi aşağıda durur kimi yukarıd kiminin karnı çok çıkar kiminin az en iyisi boşşşşvveerrriyiki kırktabir dışarı çıktım ya milleti bogazlıyasım geldi kadının biri tutturdu karnın aşagıda diye yok dedim hep böyleydi hamileyim karnım düşerde çıkarda sinir![]()
kızlar hayırlı iftarlar yemekleri hazırladınız mı bakym bende kocişi beklıym ya bişey sorcm sizn hepınz özele mi gidıysnz yoksa devlet hastanelerıne mı
ben özelel gidiyorum daha önce devlete gitmişim doğum için değil kadın hastalıklarından hiç memnun kalmadım ve hijyen değildi o yüzden gitmiyorum ama sen memnunsan ve güveniyorsan hiç bozma düzenini canım değiştirince gittiğin yerin iyi olacağının garantisi yok