2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

evet canım aynen öyle...çok şey yaşadım..pamuk tarlalarına girip pamuk mu toplamadım...mercimek mi?köpekler mi kovalamadı beni..yılanlarla akreplerle haşır neşir olduk..sonra köylüler 4 tane tavuk bir tane horoz verdiler can sıkıntısından bu hayvancıklara sardım...30-40 tane civcivim oldu...ay ne günlerdi be...anneliği ben o civcivlerde tatdım..sesimi duydukları an bir koşmaları vardı bana bir görmeniz lazımdı..paytak paytak...

bu arada ben viranşehirde kaldım köyde değil mezraydı benim..biraz şartlarımız zordu ama biz zoru başardık...
ne güzel canım şimdi anı oldu senin için yarın bebişine anlatırsın buraları:emir_bebek:

benimki bayağı bir erken dönüyo o zaman...

:) bizim sıpacığımız hep ters duruyor dr çocuk ters 34 e kadar dönmezse sezeryan olur dedi 34 den sonra dönme olmazmış cunku
erken gec dönüş zamanı olnu bilememde dönsünlerde nasıl döndükleri sorun değil .

tavuklumakarna dünden beri sorcam varmı böle vazgeçilmez tavuklu makarna tarifin? merak ettim

slm canımm bende aynı dertten muzdarbim maalesef(: benimde açlık 90 tokluk 160 çıktı doktor çok dedi ve diyet verdi kesinlikle şekerli meyveler çikolata tatlı ekmek makarna pilav yasak haberin olsun tek yeşil erik ve ekşi elma serbest protein ve sebze ağırlı beslenmemi önerdi ...benimde 10 gün sonra tekrar bir ikinci yükleme yapılacak ağzıma hiçbirini sürnüyorum çünkü buda yüksek çıkarsa insülün iğnesi vurulmamız gerekirmiş doğuma kadar ..gerçi o kadar kötü değilmiş ama ne gerek var bence sende arkadaşım diyet yap bol su iç bakalım inşş sonuçlarımız iyi çıkarda rahata ereriz..bebeğe etkiside şöyleymiş şeker olan annelerin çocukları hem kilolu doğarlarmış hemde kalbinin yapısını çok bozarmış şeker doğduklarında bile şeker hastası olma ihtimalleri yüksekmiş bana doktorum aynen böyle dedi baya bir korktum yani..allahım yavrularımızı korusun tekrar geçmiş olsun..:(

Kızlar benimde şekerim yüksek çıktı. 2-3 gündür diyetteyim. Sekerimi günde 4kere olcuyorum ve yazıyorum. Açlık bazen 90ı geciyor. Tokluk ta ise 1-2kere 120yi gectigi oldu. Çok zor bir durum. Nezaman düzene girecek acaba.

hatunlar hepinize merhaba.nasılsınz bakem? bugn dra ve aşıya gidecm diye izin aldım ama iş yerinde ne problem oldu anlatamam.ben müdürümden izin aldım odadakiler karışmaya başladı.neymiş efendim dr a geç gidecekmişim de neden sabahtan işe gelmiyor muşum,iş yerinden gideymişim,aşıya nereye gidecekmişim de ne aşısıymış da falan filan.sabahtan beri karnımın içi dertopaç olmuştu dün çok rahatsız oldum oğlanın hareketlerindn devamlı kaburgama baskı yapıp durmuştu,çıkardığım evrağın üstünde yazım yanlışı varmış onu da söylemiyorlar şurası yanlış diye "sen bi buraya tekrar bak" diyorum ne var neresi yanlış "yok yok sen bir bak" yazdığım yanlış da / koymamışım bir de iki kelimenin arasında boşluk unutmuşum.bunu düzgün bir şekilde söylesene ne olacak.hepsi üstüste gelince doldum iyice ağlamay başladım.zaten çok duygusalım musluklar kapatamam.ağladığımı gördüklerinde niye ağlıyosun dediler ben de sabahtan beri rahatsızım dedim. biraz sakinleştim ama bu sefer yüzümn kızarık olduğunu görenler neden ağldın neyin var hasta mısın diye sordular.sabahtan beri sıkılmıştım zatem deyince neden izin alıp eve gitmiyorsn diye yorum yapıyorlar.bir de bunu odadakiler söylese keşke.daha duyarlı olsalar keşke. neyse çok uzattım
bir de bir sey soracağım sahura kalktım eşime sofra hazırlayayım diye biraz da ben yedim.geri yatınca nefes darlığı çektim resmen.yatıyor olduğumdandr dedim oturdum yine devam etti.korktum uyuyamadım eşimi uyandırıp hastaneye gidelim diyecektim.ona da kıyamadım 2 saat oturmuşum.bana acaba dünün verdiği sıkıntıdan mı olmuştur?yediğimden mi yoksa bebekten mi olmuştur? haydi bakalım yorumlarınızı bekliyoruz :)

kocamı ben de kimselerle düşünemiyorum.rüyamda gördüğümde bile saatlerce etkisi sürüyor.olurda ben ondan önce ölürsem başkasıyla evlenirse evlendiği kadını benden çok severse diye düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum

:) bizim sıpacığımız hep ters duruyor dr çocuk ters 34 e kadar dönmezse sezeryan olur dedi 34 den sonra dönme olmazmış cunku
erken gec dönüş zamanı olnu bilememde dönsünlerde nasıl döndükleri sorun değil .

tavuklumakarna dünden beri sorcam varmı böle vazgeçilmez tavuklu makarna tarifin? merak ettim

yok cnm yaw, aylardır doğru dürüst yemek yapmayı bile unuttum..yeni evli moduma döndüm yea,,,:16:

adigeciğim doğum günün kutlu olsun.kaç gündr doldurdun burda kendini :6: eşin de çok güzel sürpriz yapıp seni utandırmış:16: .inşallah en kötü gününüz böyle olur,hepimizn de inşallah.

yok cnm yaw, aylardır doğru dürüst yemek yapmayı bile unuttum..yeni evli moduma döndüm yea,,,:16:
hehe algılar açık aşerme pozisyonundaydım :1: hayal kırıklıgına ugradım :1:
hatunlar hepinize merhaba.nasılsınz bakem? bugn dra ve aşıya gidecm diye izin aldım ama iş yerinde ne problem oldu anlatamam.ben müdürümden izin aldım odadakiler karışmaya başladı.neymiş efendim dr a geç gidecekmişim de neden sabahtan işe gelmiyor muşum,iş yerinden gideymişim,aşıya nereye gidecekmişim de ne aşısıymış da falan filan.sabahtan beri karnımın içi dertopaç olmuştu dün çok rahatsız oldum oğlanın hareketlerindn devamlı kaburgama baskı yapıp durmuştu,çıkardığım evrağın üstünde yazım yanlışı varmış onu da söylemiyorlar şurası yanlış diye "sen bi buraya tekrar bak" diyorum ne var neresi yanlış "yok yok sen bir bak" yazdığım yanlış da / koymamışım bir de iki kelimenin arasında boşluk unutmuşum.bunu düzgün bir şekilde söylesene ne olacak.hepsi üstüste gelince doldum iyice ağlamay başladım.zaten çok duygusalım musluklar kapatamam.ağladığımı gördüklerinde niye ağlıyosun dediler ben de sabahtan beri rahatsızım dedim. biraz sakinleştim ama bu sefer yüzümn kızarık olduğunu görenler neden ağldın neyin var hasta mısın diye sordular.sabahtan beri sıkılmıştım zatem deyince neden izin alıp eve gitmiyorsn diye yorum yapıyorlar.bir de bunu odadakiler söylese keşke.daha duyarlı olsalar keşke. neyse çok uzattım
bir de bir sey soracağım sahura kalktım eşime sofra hazırlayayım diye biraz da ben yedim.geri yatınca nefes darlığı çektim resmen.yatıyor olduğumdandr dedim oturdum yine devam etti.korktum uyuyamadım eşimi uyandırıp hastaneye gidelim diyecektim.ona da kıyamadım 2 saat oturmuşum.bana acaba dünün verdiği sıkıntıdan mı olmuştur?yediğimden mi yoksa bebekten mi olmuştur? haydi bakalım yorumlarınızı bekliyoruz :)

kocamı ben de kimselerle düşünemiyorum.rüyamda gördüğümde bile saatlerce etkisi sürüyor.olurda ben ondan önce ölürsem başkasıyla evlenirse evlendiği kadını benden çok severse diye düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum

mrb hepimiz öyleyiz sadece sen değil inan
her iş yerinin farklı sıkıntıları var üstelikte hamıleysen kaldıramıyorsun. boşver takma izne cıkcaksın falan onları düşün. insanlar birbirlerini cadı kazanına nasıl atarım diye düşünüyor hem iş ortamında. üzüldügüne değmez.
geceki sıkıntılar bence yemektendır

canım yaaa insanlar neden bu kadar anlayışsızz ki allah yardımcın olsun üzülmemeye çalışşş

hamişlikte nefes darlığı çekiliyorr diye biliorumm

canım üzme sen kendini..her iş yerinde var öyle insanlar...bende de oldu...okula gitmek istemiyordum..ama baktım sonradan hiç takmamaya karar verdim...bildiğimi okudum...kimse de ağzını açıp birşey diyemedi...nefes adrlığına gelince bende sol tarafa yatınca nefes almakta zorlanıyorum sağ tarafada yatınca da kaburgam batıyo..çok değişik bir yatış şeklim var..anlatmaya kalkışsam inan anlatamam...:9:

hehe algılar açık aşerme pozisyonundaydım :1: Hayal kırıklıgına ugradım :1:

Mrb hepimiz öyleyiz sadece sen değil inan
her iş yerinin farklı sıkıntıları var üstelikte hamıleysen kaldıramıyorsun. Boşver takma izne cıkcaksın falan onları düşün. Insanlar birbirlerini cadı kazanına nasıl atarım diye düşünüyor hem iş ortamında. üzüldügüne değmez.
Geceki sıkıntılar bence yemektendır
sen çalışıyo musun orlic cim ?

hatunlar hepinize merhaba.nasılsınz bakem? Bugn dra ve aşıya gidecm diye izin aldım ama iş yerinde ne problem oldu anlatamam.ben müdürümden izin aldım odadakiler karışmaya başladı.neymiş efendim dr a geç gidecekmişim de neden sabahtan işe gelmiyor muşum,iş yerinden gideymişim,aşıya nereye gidecekmişim de ne aşısıymış da falan filan.sabahtan beri karnımın içi dertopaç olmuştu dün çok rahatsız oldum oğlanın hareketlerindn devamlı kaburgama baskı yapıp durmuştu,çıkardığım evrağın üstünde yazım yanlışı varmış onu da söylemiyorlar şurası yanlış diye "sen bi buraya tekrar bak" diyorum ne var neresi yanlış "yok yok sen bir bak" yazdığım yanlış da / koymamışım bir de iki kelimenin arasında boşluk unutmuşum.bunu düzgün bir şekilde söylesene ne olacak.hepsi üstüste gelince doldum iyice ağlamay başladım.zaten çok duygusalım musluklar kapatamam.ağladığımı gördüklerinde niye ağlıyosun dediler ben de sabahtan beri rahatsızım dedim. Biraz sakinleştim ama bu sefer yüzümn kızarık olduğunu görenler neden ağldın neyin var hasta mısın diye sordular.sabahtan beri sıkılmıştım zatem deyince neden izin alıp eve gitmiyorsn diye yorum yapıyorlar.bir de bunu odadakiler söylese keşke.daha duyarlı olsalar keşke. Neyse çok uzattım
bir de bir sey soracağım sahura kalktım eşime sofra hazırlayayım diye biraz da ben yedim.geri yatınca nefes darlığı çektim resmen.yatıyor olduğumdandr dedim oturdum yine devam etti.korktum uyuyamadım eşimi uyandırıp hastaneye gidelim diyecektim.ona da kıyamadım 2 saat oturmuşum.bana acaba dünün verdiği sıkıntıdan mı olmuştur?yediğimden mi yoksa bebekten mi olmuştur? Haydi bakalım yorumlarınızı bekliyoruz :)

canım benim üzme kendini heryerde var o insanlardan benim iş yerimde de var hiç düşünmüyolar bu hamile biraz daha düzgün davranalım die :19:
Bi sinir arkadaş var mesela hamile oldum olalı benle uğraşıyo kendisinin çocuğu olmuyo sanki suçlusu benim beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo
:47::4: ben hiç muhatap olmuyorum ama bazen çok canımı sıkıyo ama boşveriyorum zaten ayrılıcam sen takma canımm hamile hamile çalışmak zaten zor bi de böle insanlar olunca insan tam bıkıyo :41:

adigeciğim doğum günün kutlu olsun.kaç gündr doldurdun burda kendini :6: eşin de çok güzel sürpriz yapıp seni utandırmış:16: .inşallah en kötü gününüz böyle olur,hepimizn de inşallah.
çok sağol canımm ben de şimdi yazdıklarını okuyodum takma şu saftirikleri yaa kimseyi sallamadan al ne zaman izne ihtiyacın olursa.
iş yerindekiler de kuduruklaştı iyice, biz de herşeye takar olduk. izne çıkmamız lazım çok acilll :27:

Back
X