2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hoşgeldin şekerimm afiyet olsun benim de iştahım kapalı bu aralar kendime şaşırıyorum :27: bi de ramazan pidesi olmasa kilo bile almıcam aslında :1:

:46::46::46: beni bundan sonra iki haftada bir çagırıcak demek kiii 7. ayımızı doldurduk darısı 9. aya inş. :15:

Demekki canim bizimde az kaldi oyleyse :27::27:

Naber kuzullaar?
Ya ben 30.haftama girdim ama oglumu pek hissedemiyorum kac gündür yani gün icinde tabiiki hareket ediyor ama hic belirgin degil iyce telaslanmaya basladim bugün mesela hic tik yok..sizce normalmi ne yapsam bilemedim ki yardim edin kizlarr
canım uzan karnına da koy tv kumandasını kıpırdatıcaktır bak görürsün :9:
baktın olmuyo içine de sinmiyo doktorun uzakta değilse git kendi stresin azalır hiç değilse ama bence tepki vericektir :31:

hoşgeldin şekerimm afiyet olsun benim de iştahım kapalı bu aralar kendime şaşırıyorum :27: bi de ramazan pidesi olmasa kilo bile almıcam aslında :1:

:46::46::46: beni bundan sonra iki haftada bir çagırıcak demek kiii 7. ayımızı doldurduk darısı 9. aya inş. :15:
benimde pek açık olduğu sölenemez, bazen ne yiyorum diye bakıyorum gün içindede hala eskisi gibi yemeye devam ben, artma yok, aksine abur cubur çok yerdim onlarıda istemiyo canım artık, evet canım sen benden 1 hafta ilerdesin aramızda 5 gün var bakalım kısmet:32:

nasılsın yavri...

afiyet olsun kuzu..bende arada gidip içiverdim çorbamı
oh yarasın afiyet bal şeker olsun, sen kavaltıyı ölen niyetine yedin sanırsam:23:

benimde pek açık olduğu sölenemez, bazen ne yiyorum diye bakıyorum gün içindede hala eskisi gibi yemeye devam ben, artma yok, aksine abur cubur çok yerdim onlarıda istemiyo canım artık, evet canım sen benden 1 hafta ilerdesin aramızda 5 gün var bakalım kısmet:32:

oh yarasın afiyet bal şeker olsun, sen kavaltıyı ölen niyetine yedin sanırsam:23:

sahurda kocişe accık eşlik etmiştim canım.:21::21:.zaten yeseydim de başka birşey durmazdı midem de ...:27:

looricim bak bu anketten bahsediyorum

$Adsız.webp

biz bugün biraz sıkıntılıyız klima çarptı herhalde beni..sabahtan beri mide ve kafa bi milyon dolanıyorum ortalıkta...birde göbüşümün deliği acıyo...

hadi ya iste bu kotu :31::31: o gobek deligi acisi banada arada oluyo sizliyo sonra geciyo umarim gecer seninde :6:

Naber kuzullaar?
Ya ben 30.haftama girdim ama oglumu pek hissedemiyorum kac gündür yani gün icinde tabiiki hareket ediyor ama hic belirgin degil iyce telaslanmaya basladim bugün mesela hic tik yok..sizce normalmi ne yapsam bilemedim ki yardim edin kizlarr

büyüdü annesi yeri rahat deil artık sıkışmaya başladılar ondan yoksa yavruşun iyidir annesi ne olacak

hadi ya iste bu kotu :31::31: o gobek deligi acisi banada arada oluyo sizliyo sonra geciyo umarim gecer seninde :6:

aynen midemi rahatlatmaya çalışıyorum...yaw nasıl dayanmışız ben çok zor geçirdim bulantılı günleri kaç kere hastanelik oldum...sabah eşim diyor ki ya o zaman nasıl dayandın sen..

senin bebiş irimi canım? hamişliğin son aylarında bebişlerin yeri kalmayınca çok hareket edemezlermiş, benden ilerdesin sen çünkü 30.haftada gözüküyosun, sırt üstü yatıp denedinmi napıyo diye?:44:

Yok kuzum iri degil aslinda bu pazartesi 1300gr di.bence normal gibi geldi ama doktordayken bi hareketliydi anlatamam o günden sonra oglusum pek hareketli degil ama bir deniyim sirtüstü yatmayi hep soluma yatiyorum ben
canım uzan karnına da koy tv kumandasını kıpırdatıcaktır bak görürsün :9:
baktın olmuyo içine de sinmiyo doktorun uzakta değilse git kendi stresin azalır hiç değilse ama bence tepki vericektir :31:

:1: ayy bi deniyim dur kumandayida koyiyim insaallah tepki verir.doktorum cok uzak degil ama insaallah hareketleri düzelir yavrumun yoksa gitmem gerek cok takiyorum cünkü

aynen midemi rahatlatmaya çalışıyorum...yaw nasıl dayanmışız ben çok zor geçirdim bulantılı günleri kaç kere hastanelik oldum...sabah eşim diyor ki ya o zaman nasıl dayandın sen..

Zordur eminim ki canim:31: Benim hic biseyim olmadigi icin ne mide bulantisi nede baska bisey artik hamile degilim herhalde fln bile diyodum :9: Allaha sukur atlatmissin :16:

Naber kuzullaar?

oluyo cnm benm de her zaman çok hareketli olmuyo..şuan açlıktan mı bilmiom ama uyuyor yavrumm:54:gidiyim de bi çorba içiriyim kuzuma..:16:

Back
X