2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Evet bende herzaman hareketli olmasini bekleyemem canimcim ama hareket etsede belli degil pek bakalim suan sirtüstü yattim biraz hareketlendi gibi insaallah iyce cosar oglusum.oyy annesi acikmistir yavrum hemen mamasini ver kiyamam :16:

Bende oluyor bazen canim sen kacinci haftadasinki?

ben 29. haftadayım korkuyorum erken doğum olur diye

arkadaşlar sizde vajinal bölgede ağrı oluyor mu sızı gibi ..

slm cnmm beni hatırladınmı biz ilk haftlarda topikteydik sonra hepimiz kaybolduk nasılsın nasıl gidiyo hamişlik cinsiyeti ne ben hiç görmedim seni uzun zamndır gerçi kendimde pek giremiyorum
ağrı normal cnm doğuma hazırlanıyoruz inş:)

kızlar benim sorularıma hiç veren olmuyor sonra kızıyorum kendi kendime daha girmeyeceğim diye dayanamayıp giriyorum

vajinada ağrısı olan var mı birde ben öğretmenimde benim gibi olanlar doğum iznini ne yapacak

canımm kız senle kimse ilgilenmedimi bak ben hemen gördüm...

ağrın normal korma 1. nedeni bebek aşağı ya kafa pozisyonu almıştır 2. nedenide üşütmüş olabilirsin ben bir hafta hem ağrı hem kemiklerim koptu sanki kasık kemiklerim ağrıdı çorap giydim bu yaz günü geçti ama ayaklara dikkat yani...

doğum iznine gelince 32. haftada hasteneye başvurmak lazım çalışabilir raporuyla doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıp doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına eklemek lazım raporu almazsan bu hakkın yanıyor haberin olsun...

çalışan arkadaşlar lütfen izin konusuna ve rapor konusuna dikkat etsinler mağdur olmasınlar..

slm cnmm beni hatırladınmı biz ilk haftlarda topikteydik sonra hepimiz kaybolduk nasılsın nasıl gidiyo hamişlik cinsiyeti ne ben hiç görmedim seni uzun zamndır gerçi kendimde pek giremiyorum
ağrı normal cnm doğuma hazırlanıyoruz inş:)

hatırlamaz olur muyum seni gördüğüme çok sevindm kızım olacak sen doğumumuzda yakındı hatırladığım kadarı ile nasıl gidiyo hamilelik

canımm kız senle kimse ilgilenmedimi bak ben hemen gördüm...

ağrın normal korma 1. nedeni bebek aşağı ya kafa pozisyonu almıştır 2. nedenide üşütmüş olabilirsin ben bir hafta hem ağrı hem kemiklerim koptu sanki kasık kemiklerim ağrıdı çorap giydim bu yaz günü geçti ama ayaklara dikkat yani...

doğum iznine gelince 32. haftada hasteneye başvurmak lazım çalışabilir raporuyla doğuma 3 hafta kalana kadar çalışıp doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına eklemek lazım raporu almazsan bu hakkın yanıyor haberin olsun...

çalışan arkadaşlar lütfen izin konusuna ve rapor konusuna dikkat etsinler mağdur olmasınlar..

çok saol canım allah razı olsun

Back
X