2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:60::60::60::60:
gurbet elde olunca kuzu memleketinden birini görünce gözlerin doluyo ama:43::43:

yaa serap yaa ben de gurbetteyim ağlatma benii....:5:gurbet elde kaldım diye ağlarımm anamm ağlarımmm...garip kaldım yüreğime derd oldu anamm derd oldu...:9:

anammm başladı hamişlik hormonları ve gurbet karışımı duygusallık:1: hadi dağılın artık tamam duygusallaşmayın zati gözyaşları hep hali hazırda bekliyo vala bende ağlarım şimdi heeee:35:

sohbetinize doyum olmuyor ama ben çıkıyorum namaz vakti size ii sohbetler

cnm bnm bende kaçıyorum Rabbim kabul eylesin inş dualarımızı namazlarımızı daim etsin

buarada bende sınavsız ikinci üniversiteye başvurucam inş ilahiyat önlisans okumaya karar verdim şimdi bnetten tecvid derslerine başlıcam inş kolayca öğrenebilirim

tabii ki olur efenimm ne demek
ayy salak kadının biri geldi elimde kalıcak şimdi az kaldı. mıy mıy mıy bişey anlatıyo ben de bişey anlatmaya çalışıyorum. kadın dedi sizden başka yardımcı olacak kimse var mı oruçlu falan mısınız diyo. oruçlu değil sana uyuz oldum desem yaa kalcak içimde çok fenaaa :47::47::47:
arkadaşa dedim kadının yanında sen ilgilen ben uğraşamıcam diye al bi ileri gerizekalı daha Allahım yaa sen ne kadar bulaşmıcam desen de geliyolar işteee :47:

yaa bence "yürü bi git " desen fena olmazdı:52:

erkek anaları erken başladınız kaynanalığa :)))
vala hazır bekliyomuşuz demekki :60:

tabii ki olur efenimm ne demek
ayy salak kadının biri geldi elimde kalıcak şimdi az kaldı. mıy mıy mıy bişey anlatıyo ben de bişey anlatmaya çalışıyorum. kadın dedi sizden başka yardımcı olacak kimse var mı oruçlu falan mısınız diyo. oruçlu değil sana uyuz oldum desem yaa kalcak içimde çok fenaaa :47::47::47:
arkadaşa dedim kadının yanında sen ilgilen ben uğraşamıcam diye al bi ileri gerizekalı daha Allahım yaa sen ne kadar bulaşmıcam desen de geliyolar işteee :47:
kız allam yaa cuma cuma, de get dieydin terbiyesiz insan işte napçan:41: tamam sen şindik rahatla, stres yapma hadi bakammm:24:

2 hafta önde yani senin bebişşş

evet canım sata göre 27 haftamızdayız ama ultrasyonda 29 dedik...bakalım kapatır mı arayı yoksa ben regl öncesi mi hamile kaldım anlarız artıkın...ama hep ileriydi ... bat da gidip kan verdiğimde değerim çok yüksekti...3 gün sonra gittiğimde kesem 11 mmdi..bakalım bekleyip görcez beyefendiyi..kafası ne zaman eserse o zaman gelir...

Back
X