ben gurbette değilim gurbet benim içimde
sennki de daha kötüymüş be anacım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gurbette değilim gurbet benim içimde
anammm başladı hamişlik hormonları ve gurbet karışımı duygusallıkhadi dağılın artık tamam duygusallaşmayın zati gözyaşları hep hali hazırda bekliyo vala bende ağlarım şimdi heeee
vala hazır bekliyomuşuz demekki
kız allam yaa cuma cuma, de get dieydin terbiyesiz insan işte napçantamam sen şindik rahatla, stres yapma hadi bakammm
amaann dağıtın kız havayı...ankaranın bağları da büklüm büklüm yollarııı, ne zaman oyyhh...:79:
evet looricim pardon ben 2. yimsebiaruzumm ben senden daha hizli ciktim ve ilk erkek benimm![]()
ayyyyy hamilelik hormonları çenenize vurmuş sizin anammmmmm oku oku gözüm acıdı beebenimde paşam geliyo erkek anası olcammmmm hehehe
gelinler dökün sırayaaaa bakıyımmmmm
![]()
kayseriliyim :) işletme mezunuyum, özel bi şirkette finans sorumlusuyum
sen ne iş yapıyorsun ?
kızım olacak adige inşallah :) senin?
haftana göre gebelik bilgilerini okursan netten nefes darlıkların normal aslında
kızlar isimleri belkı konuşmuşsunuzdur daha önce ama merak ettım isimleri ne olcak bebişlerinizin?
benim de keçiliğim tuttu girer girmez arıza çıkarcağnı tahmin ettim yumuşak davranmadım. hamile kadınların hepsinin evine birer kum torbası şart arkadaş![]()
ivittttt mende istiyom o torbacıktanbenim de keçiliğim tuttu girer girmez arıza çıkarcağnı tahmin ettim yumuşak davranmadım. hamile kadınların hepsinin evine birer kum torbası şart arkadaş![]()
aynen midemi rahatlatmaya çalışıyorum...yaw nasıl dayanmışız ben çok zor geçirdim bulantılı günleri kaç kere hastanelik oldum...sabah eşim diyor ki ya o zaman nasıl dayandın sen..
efferiim dünür sıkı tut damadı bu devirde böyle ahlaklı çocuk bulmak zorr
yaa irem var unutta oysun senin gözünü ondan da fena kaynanaolurr![]()
evet canım sata göre 27 haftamızdayız ama ultrasyonda 29 dedik...bakalım kapatır mı arayı yoksa ben regl öncesi mi hamile kaldım anlarız artıkın...ama hep ileriydi ... bat da gidip kan verdiğimde değerim çok yüksekti...3 gün sonra gittiğimde kesem 11 mmdi..bakalım bekleyip görcez beyefendiyi..kafası ne zaman eserse o zaman gelir...
ayyyyy hamilelik hormonları çenenize vurmuş sizin anammmmmm oku oku gözüm acıdı beebenimde paşam geliyo erkek anası olcammmmm hehehe
gelinler dökün sırayaaaa bakıyımmmmm
![]()
Otur otur totom agridi ya![]()
karşınızdaaaa ; gaddar serooocannnkum torbasına ne hacet kuzu herifleriniz yok mu sizin ?![]()