2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bir yandan öyle düşünüyorum canım diğer yandan da yeni doktora nasıl alışacağım nasıl güveneceğim düşüncesi...buldum yeni bir doktor şimdi iizndeymiş ayın 16sına randevu aldım bakalım nasıl geçecek ilk randevu...

On yargili olma sakin sero, belki daha iyi biri olacak. Insallah da oyledir.

Ohh cok sükür :) evet kuzum biliyorum kiloyu baya takmistin en sonki kontrolünde ama bak harika hic kilo almamissin elifcik almis 1 kilo masaallah:nazar: oyy teyzosu yesin onu :16: peki cati muayenesi yaptirdinmi sezinim yada dogumla ilgili konustunmu?

Hosgeldin kuzum ne oldu :(

kendı dr ızınde oldugu için başka bır dr gorundum ya büşüm oyuzden dogum hakkında konuşmadık haftaya geelıcekmiş benım dr um ozaman konuşcaz

İyi iyi maasallah. Dediğin gibi hep bir onay istiyoruz baskasından. Yada hep kıyaslıyoruz. Aslında her bebek kendine özgü. Biz nasıl birbirimizden farkliyiz. Onlar da öyle.

Hep krem falan sür ki yumuşak olsun canım. Yoksa catlar.

Hayirdir Büşra. Mutsuz olma bak bebisin karnında sağlıklı sihhatli.

Bugün uyandigimda mutsuzdum halada devam ediyor ama cok sükür bebegim hareket ettikce yüzüm gülüyo bi dogsaydi sagliklica gelseydi annesinin yanina onunla hergünüm harika gecerdi insaallah..inan kuzum dogurmak istiyorum artik tabiiki rabbim hayirlica sagliklica dogum yapmayi nasip etsin hepimize en önemlisi o
hoşgeldin canım nasılsın

oh dogumu atlatırsın bu temizlikle

niyeki canım kendi doktoruna ne oldu? vardır bundada bi hayır inşallah kolayca alışırsın

canım oluyo hepimize sıkma canını aç güzel oynak bi müzik keyfin yerine gelir

zovirax diye bi krem var o çok iyi gelio ama agır bi krem ne sürsem bilemedimki

Bebisimin kiyafetlerinin icinde buldum yine kendimi ezinecim burasi huzur kokuyor ohh mis mis ama müzikde acarim ayip ettin :)
eve yenıce geldım kızlar çok yorulduk elifle:16:
alışveriş yaptım hastaneden sonra emzrme sutyenıyle atletı falan aldım yarında ped med tamamdır akşama cantamı hazr edrım Allahın ıznıyle birde perde siparişi verdım o yuktende kurtuldum ayaklarımı uzatıp bır kahve içmek istıyorum

oohhh bi rahatlamissindir sezinim ic kahveni ic bizim yerimizede ;) bidaha ne zamana verdi randevuyu canimm?

Kızlar biz geldik ama haberler hiç iyi değil benden...psikolojik olarak bitmiş durumdayım..bazen ne kadar şanssız olduğumu düşünmeye başladım...gel gel gel 35-36.haftanda doktor değiştirmek zorunda kal...iki gündür kafayı yiyorum...:31::31::31:
canım hayırlısı olsun sıkma canını belkı daha ii bı doktor bulacaksın yapma böle sen rahat hatunsun yaaaa bunaltma kendini:34::34::34:

aman dıkkat et canım kendıne :2::1:
ediyorum canım ama havalar serinledi biliosun ankarada
umarım canım hayırlı olur benim için...bakalım kime sorduysam hep o doktoru dediler..biraz zor oldu randevu almak ama aldık...eczacına sor yine de kuzum..ben sorduğumda kullanabilirsin dedi...kafanda soru işareti kalmasın...

tamam canım soruyum ona göre kullanırım

Oh ne guzel. Insan azalttikca listeyi bi rahatliyor.
Bende dun ped aldim. Orkidin kokulari hapseden ultra gece pedinden aldin. Zaten hastanede veriyorlar bizimkinde bende eve gelirken falan gerekir diye koyacagim. Evde de onu kullanmaya devam ederim herhalde.
Perde isinin bitmesi de iyi olmus.

Cok sukur canim.

sorma jasmıncım ınan eve gelır gelmez once lıstede cızık attım 1 haftadr cok panık yaptım çantam hazr değil eksıklerım var dıye bırde 3 dogum haberı alınca sureklı kafamda onlar var ayy bı alsam kafam raahatlıcak dıyodumm neyse yıkanacak yerlesecek bu kadar oldu ya şuan sıkıntı yok ama bellımı olur gelcem dıyene eksıkler var kal azcık denımlez mısafr perverız toplum olarak:16::16::16::16:

hoşgeldin canım uzat ayacıklarını iç kahveni oh keyif sende

hailelik açısından canım zararlı olabilir bende nivea falan sürüyüm ozaman ne olur ne olmaz

gribim ben ama iyiyiz oglumla

elifnil yaptımı dogumu acaba ya merak ettim

zonklayan ayakalar uykusuz kapanan gozler agrıyan bel le keyıf ezınem bundan sonra nerdeee bızde keyıfff :1:

kızlar doğum iznine ayrılmayı iple çekiyorum 25 eylül gibi ayrılacam o kadar yorgunumki artık izdivaya çekilmek istiyorum

Bugün uyandigimda mutsuzdum halada devam ediyor ama cok sükür bebegim hareket ettikce yüzüm gülüyo bi dogsaydi sagliklica gelseydi annesinin yanina onunla hergünüm harika gecerdi insaallah..inan kuzum dogurmak istiyorum artik tabiiki rabbim hayirlica sagliklica dogum yapmayi nasip etsin hepimize en önemlisi o

Bebisimin kiyafetlerinin icinde buldum yine kendimi ezinecim burasi huzur kokuyor ohh mis mis ama müzikde acarim ayip ettin :)

oohhh bi rahatlamissindir sezinim ic kahveni ic bizim yerimizede ;) bidaha ne zamana verdi randevuyu canimm?
aç canım aç zaten söz konusu bebişler ve onlarla ilgili bişey olunca dünya duruyo
evet tatlım ya serınledı suan bıle cok soguk gelıyor hava bana:52:
valla soguk canım ya bizim bulundugumuz ilçe daha bi soguk
sen hastaneye benim durumu sormuşmuydun canım ya ben doktoruma sordumda önden bi gözüksen iyi olur dedi 20sinden sonra bi gidiyim diyorum
kafan rahat eder canım...hemde o eziyeti çekmemiş olursun..bende çok çabuk çıkardı uçuk..çok şükür kaç aydır çıkmadı...

bende grip olmuyum hemen çıkıo uçuk herkes ezzberledi artık uçuk çıktı deyince hastamısın demeye

aman maşallah diyelimde çıkmasın bendede ne zamandır çıkmıodu hem grip oldum hemde biraz erken dogumlar korkuttu galiba gece gene rüyamda dogum yapıodum

haftaya canım kontroller sanırım haftalık olacak artık sn nasılsın bakalım annesının yiğidi napıyo:16:

inşallah öyle olur canım...ön yargı değilde bakalım ayın 16sında ya ağlayarak gelirim ya gülerek...

aaa ne oldukı dr una suçmu işledı artık gorevdede değil deiğine göre aklıma ılk o geldı neyse cnm alışmak zor olcak ama belkı hemencık seversın tatlı bırıdır bellımı olur

inşallah öyle olur canım...ön yargı değilde bakalım ayın 16sında ya ağlayarak gelirim ya gülerek...
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim.
sorma jasmıncım ınan eve gelır gelmez once lıstede cızık attım 1 haftadr cok panık yaptım çantam hazr değil eksıklerım var dıye bırde 3 dogum haberı alınca sureklı kafamda onlar var ayy bı alsam kafam raahatlıcak dıyodumm neyse yıkanacak yerlesecek bu kadar oldu ya şuan sıkıntı yok ama bellımı olur gelcem dıyene eksıkler var kal azcık denımlez mısafr perverız toplum olarak:16::16::16::16:
Evet insan bir rahtliyor. Dedigin gibi dogumlar bizi strese soktu.
Gelme denmez tabii :) Vakti zamaninda gelirler insallah. Bizim de daha yatak kurulmadi. Kayinpeder adam gonderecek onu bekliyoruz. 2-3 ay once geldi yatagimiz ama sonra kuruduruz dedik. Kac hafta oldu adam gonderecek. Daha havalanacak. O da bana yuk oluyor ama iste cok rahat kimileri.

aç canım aç zaten söz konusu bebişler ve onlarla ilgili bişey olunca dünya duruyo

aman maşallah diyelimde çıkmasın bendede ne zamandır çıkmıodu hem grip oldum hemde biraz erken dogumlar korkuttu galiba gece gene rüyamda dogum yapıodum

Ay bende gece ruyamda dogum yapmisim sanirim, karnimi tutuyorum bosluk var. Cikmis cocuk. Bir garip geldi bana.

kimsecikler yok ama:26: kızlar bugün hiç iyi değilim başım çok ağrıyor parlak parlak şeyler uçuşuyor tansiyonum 10a 5 çıkıyor normalde hamişlerde yüksek olurmuş benimkisi düşük:26:

Back
X