2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar buda bızım park yatagımız ve bebek biblomuz...dun bu park yatak yuzunden cok moralım bozulmustu netten aldık kurulmadı bı turlu hatalı cıktı sandım oncekı gunlerdede uyku setımız ve buyyen besıgın yatagı yanlıs gelmsıtı allahımm tum ıslerım ters gıdyor bu ne ugursuzluktur dedımm megerse yatagı yanlıs kuruyormusum :52::52::52::52:
$Fotoðraf2193.webp $Fotoğraf2187.webp

Son düzenleme:
kızlar buda bızım park yatagımız ve bebek biblomuz...dun bu park yatak yuzunden cok moralım bozulmustu netten aldık kurulmadı bı turlu hatalı cıktı sandım oncekı gunlerdede uyku setımız ve buyyen besıgın yatagı yanlıs gelmsıtı allahımm tum ıslerım ters gıdyor bu ne ugursuzluktur dedımm megerse yatagı yanlıs kuruyormusum :52::52::52::52:
Eki Görüntüle 797302 Eki Görüntüle 797303

aslında cok kolay canım kurulması ama bende ılk senın gıbı oldum kuramadım hemen gerı gonderıyordum ama ıkıncı kez denedım hemen kuruldu gule gule kullansın bebıslerımız :1:

slm kızlar vbir gün daha geçti şükür benimde hastalığım geçti bebişimiz hareketli patur kütür içerde haftaya bende doktora gidecem bakalım ne kadar olduk doğum ne zaman gün alacaz iyi haftasonları

canım pek güzelmış hayırlı olsun sağlıkla yatsın bebeişin içinde kızlar bı sey sorcam büyüyen yatak için yanları korumalı set almış annem ama içinden bı büyük bı de onun yarısı kadar bı yanlık cıktı normalde daha fazla olmuyo mu parçaları:26::26::26: bi de park yatak için ayrı alınıyo dimi uyku seti farklı oluyo sanırım boyutları

aslında cok kolay canım kurulması ama bende ılk senın gıbı oldum kuramadım hemen gerı gonderıyordum ama ıkıncı kez denedım hemen kuruldu gule gule kullansın bebıslerımız :1:

evet baya kolaymıs okadar saatlerce ugrastımm dedıgın gonderecktım bende cocuk bunda nasıl yatacak ıcıne koyunca toplanır bu felan dıye dusundum esımı aradım aglayacam nerdeyse bu hatalı galıba benbunda cocugumu yatırmm dedım sonra netten kurulumuna baktım 5 dakka bıle surmedıı:52::52::52:amınn canımm

Slm kızlar moralim bozuk biraz dün doktora gittik 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım daha önce 1 ayda 1 kilo almıştım doktorda bu normal değil dedi elim ayağımda şiş olduğu için eplempsi miydi adı ondan şüphelendi idrarda protein bakcaz 24 saat idrarını bi kapta biriktircen içinden örnek alıp buraya getircen dedi bide kanda ldh değerine bakalım dedi eğer öyle bişey varsa bu değerde yüksek oluyomuş dün hemen ölçtürdüm değerim normal çıktı ama bugün idrar biriktiriyorum yarın sabah gidip vercem inşallah bişey çıkmaz eğer çıkarsa bebeğimi erken alcakmış daha bebişim çok küçük 2 kilo 128 gr boyuda 44 cm dün tam 33+ 0 dık biraz daha beklesin normalde 38 de sezeryanla alcaktı bebişimi inşallah bişey çıkmazda tam zamanında gelir
canım moraliniz bozma inşallah bişey çıkmıcak sıkıntı yaptıgınla kalacaksın
Merhaba arkadaşlar,mutlu pazarlar herkese:3::51:
sanada mutlu pazarlar canım
Slm
NAsılsınız hanımlar benim buğün belimde
Adet sancısı gibi ağrı Var belim çok acıyor
Karnım da:14:
normal canım bi kaç gündür bendede yogun şekilde var
kızlar şimdiye kadar benden hiç süt falan gelmedi yani göğsümden bilmiyorum siz yazınca tedirgin oldum şimdiye
belli olmuomuş canım kişiden kişiye göre degişiomuş herkeste gelecek diye bişey yok dogumdan sonra gelir
merhaba kızlar nasılsınız dün cok yorucu ama bi o kadar da güzel bigün geçirdim kızımın yatağını kurduk kıyafetlerini yerleştirdik hastane çantamızı hazırladık cok yorulduk ama değdi biliyosunuzdur ben oda yapmadım görümcemden aldığım park yatak ve büyüyen beşik almıstık büyüyen beşiği kurduk odamıza sığdı Allah tan park yatağa gerek kalmadı öle yani her şey yonundadır umarım herkesin keyfi yerindedir mutlu pazarlarrr:46::46::46:
merhaba canım ne zevkli işler ya bebişlerin bişeyleriyle ugraşmak rabbim güzel güzel büyütmeyi nasip etsin
slm kızlar nasılsınız bakalım bız ıyız oturyoz bıraz önce tv de aktaş dıye beledıgım turkusunun fılmını ızledım agladım ya hungur hungur :14::14::14:rabbım herkeze ısteyen herjeze bebek versın yarabbım bızlerede bebeklerımıze sag saglım kavusmamızı nasıp etsın rabbım :14::14::14::14:
amin canım amin duygusallık had safhada zaten hepimizde
çok güzel canım rahat rahat uyusun bebegin içinde
Kızlar elifnilden haber alan var mı ne oldu acaba çok merak ediyorum :26:

bende merak ettim canım ama ses soluk yok sanırım

belli olmuomuş canım kişiden kişiye göre degişiomuş herkeste gelecek diye bişey yok dogumdan sonra gelir

merhaba canım ne zevkli işler ya bebişlerin bişeyleriyle ugraşmak rabbim güzel güzel büyütmeyi nasip etsin

ben dün giremedim hiç ne oldu elifnil e hayır mı:26::26::26:

özellıkle bu ara fenayım yanı herseye aglıyorum ben :14: cok sulu göz oldum

Kızlar elifnilden haber alan var mı ne oldu acaba çok merak ediyorum :26:
yok canım ya bende merak edıyorumm:31::18:

canım pek güzelmış hayırlı olsun sağlıkla yatsın bebeişin içinde kızlar bı sey sorcam büyüyen yatak için yanları korumalı set almış annem ama içinden bı büyük bı de onun yarısı kadar bı yanlık cıktı normalde daha fazla olmuyo mu parçaları:26::26::26: bi de park yatak için ayrı alınıyo dimi uyku seti farklı oluyo sanırım boyutları

saol canımm amınn allah hepımzın bebegıne saglık versınn..ben hıc bılmıyorum canım dedım ya uyku setı yanlıs geldı hıc acıp bakmadım bunada annem pıke takımı yaptı gerek hıc buna uyku setı dusunmedım :44::44:

saol canımm amınnnn:21::16:

evet baya kolaymıs okadar saatlerce ugrastımm dedıgın gonderecktım bende cocuk bunda nasıl yatacak ıcıne koyunca toplanır bu felan dıye dusundum esımı aradım aglayacam nerdeyse bu hatalı galıba benbunda cocugumu yatırmm dedım sonra netten kurulumuna baktım 5 dakka bıle surmedıı:52::52::52:amınn canımm

ay aynı seylerı bende yaptım canım :1::52: cok acelecıyız bebıslerımızın herseyı tam olsun ıstıyoruz :49:

özellıkle bu ara fenayım yanı herseye aglıyorum ben :14: cok sulu göz oldum

kız oyle duygusall fılmler ızlemeyınn bızde duygusallık hatt safhada zaten gecen gun babam ve oglum ızledık cok guzel bı fılm bır cok kez ızledım ama hala ılk ızlıyomusum gıbı duygusala baglıyorum baktım esım benden beter olmuss baba olacakk beyımm onunda hormanları farklı ıslıyor galıba :52::52: onu oyle gorunce benı gulme aldı hıc kalmadı duygusallık neyımm:51::51:

Son düzenleme:
kız oyle duygusall fılmler ızlemeyınn bızde duygusallık hatt safhada zaten gecen gun babam ve oglum ızledık cok guzel bı fılm bır cok kez ızledım ama hala ılk ızlemıyomusum gıbı duygusala baglıyorum baktım esım benden beter olmuss baba olacakk beyımm onunda hormanları farklı ıslıyor galıba :52::52: onu oyle gorunce benı gulme aldı hıc kalmadı duygusallık neyımm:51::51:

valla ızlememek lazım eşim yoktu olsa ızletmezdı zaten :51: onun işi gucu komedı fılmı:52::1:

Back
X