2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar elifnilden haber alan var mı ne oldu acaba çok merak ediyorum :26:

kızlar merhaba uzun zmandır giremiyordum eşimden rica ettim bilgisayarı yanıma taşıdı..her an doğm olabilir kızlar su patlamadan veya leke gelmeden doğumu başlatmam dedi doktor maksadım 35.haftayı tamamlamak şuan 33+6 yım. adet sancılarım ve kasılmalarım uyutmuyor beni. doktorum doğum sancısı olduğunu ve heran doğumun başlayabileceğini söyledi şuan bile ağrıdan ölüyorm :43:

Kızlar elifnilden haber alan var mı ne oldu acaba çok merak ediyorum :26:

Canım en son bunu yazmış.

doktordan geldim sancılarım başlamış ciğer geliştirici iğne yapıldı. moralim çok bozuk beklemicek sanırım dedi doktor 48 saat içerde tutmamız gerekiyormuş rahim boyu 1.5 cm.heran doğabilirmiş 33+3 teyim şuan

Herhalde hastanededir yazmadığına gore.

Son düzenleme:
kızlar merhaba uzun zmandır giremiyordum eşimden rica ettim bilgisayarı yanıma taşıdı..her an doğm olabilir kızlar su patlamadan veya leke gelmeden doğumu başlatmam dedi doktor maksadım 35.haftayı tamamlamak şuan 33+6 yım. adet sancılarım ve kasılmalarım uyutmuyor beni. doktorum doğum sancısı olduğunu ve heran doğumun başlayabileceğini söyledi şuan bile ağrıdan ölüyorm :43:

canım hastanedemı yatıyorsunn allah yardımcın olsunn ınsallah bebegınn bıraz dahaa beklerr ve saglıkla gelırr

Geçmiş olsun CNm inşallah 35.haftayı
Görürsün bebeğin kaç kilo durumu nasıl
İnşallah ağrıların geçer bebeğin sağlıklı
Bir sekilde gelir

canım hastanedemı yatıyorsunn allah yardımcın olsunn ınsallah bebegınn bıraz dahaa beklerr ve saglıkla gelırr

yok cnm hastaneye yatırmadılar ilaç dozlarını artırdılar kabus gibi geçiyor günlerim sancılarım var hala geçmedi kasılmalar her an doğumu başlatabilirmiş.. umudum da kalmadı zaten..Kilosu 2500 dü 3 gün önce umarım almıştır kilo birkaç gün bile beklese benim için büyük umut :43:

slm kızlar vbir gün daha geçti şükür benimde hastalığım geçti bebişimiz hareketli patur kütür içerde haftaya bende doktora gidecem bakalım ne kadar olduk doğum ne zaman gün alacaz iyi haftasonları
Gecmis olsun canım. İyileşmen iyi olmus.
Bende en son baktığımda 5inde girmişsin diye gormuştum. Oyunu bizi haberdar ettin. Herkes merak etti.
Hastane de mısın su an? Yoksa evde mı bekliyorsun. Su yada nişan gelmeden başlatmamasi iyi. Ne kadar cok kalırsa o kadar iyi.
Hayırlısı olur insallah canım.

Geçmiş olsun CNm inşallah 35.haftayı
Görürsün bebeğin kaç kilo durumu nasıl
İnşallah ağrıların geçer bebeğin sağlıklı
Bir sekilde gelir

cnm amin nolur dua edin çok kötüyüm moralim sıfır..bebek 3 gün önce 2500 kiloydu umarım almıştır yemeye çalışıyorum ama uyku yok 3 gündür bittim resmen sancı çekmekten

sıkıntı yapma canım bende de gelmedı hrekesten gelecek dıye bısey yokk ıns dogunca bol bol gelırr...tılsımmm 20 gun kalmıss canımm senın yaaa heyecan yaptırmak ıstemm ama ben bıle heyecanlandımm:18::18::18:
bende çok heyecanlıyım çok merak ediyorum Bebeğinimi inşallah normal yaparim inşallah dua edin kızlar

Gecmis olsun canım. İyileşmen iyi olmus.

Bende en son baktığımda 5inde girmişsin diye gormuştum. Oyunu bizi haberdar ettin. Herkes merak etti.
Hastane de mısın su an? Yoksa evde mı bekliyorsun. Su yada nişan gelmeden başlatmamasi iyi. Ne kadar cok kalırsa o kadar iyi.
Hayırlısı olur insallah canım.

evet cnm duramıyorum ağrıdan..evdeyim 35. haftamı bitirsem başka bişey istemiyorum daha 2 hafta var ama bu sancılar dinmezse heran herşey olabilir :50:

cnm amin nolur dua edin çok kötüyüm moralim sıfır..bebek 3 gün önce 2500 kiloydu umarım almıştır yemeye çalışıyorum ama uyku yok 3 gündür bittim resmen sancı çekmekten

Canım sen yemene yine de dikkat et ki beslensin bebegin. Allah ağrılarını hafifletsin insallah. Bebeğini ve seni saglikli kılsın insallah.

yok cnm hastaneye yatırmadılar ilaç dozlarını artırdılar kabus gibi geçiyor günlerim sancılarım var hala geçmedi kasılmalar her an doğumu başlatabilirmiş.. umudum da kalmadı zaten..Kilosu 2500 dü 3 gün önce umarım almıştır kilo birkaç gün bile beklese benim için büyük umut :43:

allah yardımcın olsun canımm moralını yuksek tut ıyı seyler dusun bence bekleyecek senın bebsın 35 haftayı annesı hem kılosuda ıyı ınsallah sutun bol bol gelırde dogumdan sonra alır kılo... saglıkla gelıcek ıns bebegın canım sıvaslı kanı var onda guclu bı bebek olucak ıns ama bıraz annesını uzuyor sadece

allah yardımcın olsun canımm moralını yuksek tut ıyı seyler dusun bence bekleyecek senın bebsın 35 haftayı annesı hem kılosuda ıyı ınsallah sutun bol bol gelırde dogumdan sonra alır kılo... saglıkla gelıcek ıns bebegın canım sıvaslı kanı var onda guclu bı bebek olucak ıns ama bıraz annesını uzuyor sadece

Canım sen yemene yine de dikkat et ki beslensin bebegin. Allah ağrılarını hafifletsin insallah. Bebeğini ve seni saglikli kılsın insallah.
amin kızlar dua edin bana nolur geçmeyen kasık ağrıları ve kasılmaları takip edin aman ihmale gelmez doktorum çok önemsemedi ben kendim gittim de öğrendim rahim ağzının inceldiğimi..her ağrınızda gidin lütfen..

bende çok heyecanlıyım çok merak ediyorum Bebeğinimi inşallah normal yaparim inşallah dua edin kızlar

bende normal ıstıyorumm ınsallah normal yapabılırz su ana kadar hersy normal ama ıns son dakka bısey cıkmaz allah hepımızn hakkında hayırlsını nasıp etsınn

amin kızlar dua edin bana nolur geçmeyen kasık ağrıları ve kasılmaları takip edin aman ihmale gelmez doktorum çok önemsemedi ben kendim gittim de öğrendim rahim ağzının inceldiğimi..her ağrınızda gidin lütfen..

allah sıfa versın canımm dua edıcem ınsallah agrıların gecer bebegınde saglıkla gelır

Dualarımız seninle CNm
Bebeğinin kilosu gayet iyi
İnşallah 3 kiloyu bulur cnm

allah sıfa versın canımm dua edıcem ınsallah agrıların gecer bebegınde saglıkla gelır

Allah razı olsun kızlar Rabbim yardım etsin hepimize ciğerleri gelişmiştir umarım iğneyi de yanlış yaptı salak hemşire ama bişey olmaz dediler umarım sorun yaşamam..sanki bir kabustayım ve uyanmayı bekliyorum :50:

Allah yardımcın olsun.dua ediyoruz bizde bebeğimle.bebeğinin kilosu çok düşük değil benim bir çok tanıdığım var normal sürelerinde doğum yapmış ve bebeğinin kilosu seninkine yakın olan hepside gayet sağlıklıydı.içini ferah tut bebişler her gün gram gram da olsa kilo alıyolar.

Allah yardımcın olsun.dua ediyoruz bizde bebeğimle.bebeğinin kilosu çok düşük değil benim bir çok tanıdığım var normal sürelerinde doğum yapmış ve bebeğinin kilosu seninkine yakın olan hepside gayet sağlıklıydı.içini ferah tut bebişler her gün gram gram da olsa kilo alıyolar.

sağol cnm benimki biraz standartların üzerindeymiş 1 2 hafta daha kalsa 3500 olur dedi doktor ama ciğerleri daha mühim nefes alması çok daha önemli inşallah sorunsuz alırım kucağıma

Back
X